2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende şimdi mayaladım bekliyorum kuzum ama ben minik minik olanlardan yapacağım su koymayı da unutmayım

inşallah en kısa zamanda seninki de biter. benim annemin 9 ay boyunca devam etmiş mesela. çok korkmuştuk ben de öyle olurum diye. çok şükür olmadım. yani sanırım
Benim annem de 9 ay kusmuş ama benim ilk gebeliğim bir kez bulanmadan geçti, bence o anki bünye ile ilgili bir durum bu, dilerim kimsenin boyle sürmez hayattan zevk alamaz hale geliyoruz

Benim annem de 9 ay kusmuş ama benim ilk gebeliğim bir kez bulanmadan geçti, bence o anki bünye ile ilgili bir durum bu, dilerim kimsenin boyle sürmez hayattan zevk alamaz hale geliyoruz
ayyynen öyle. inan kendimden haberim olmuyordu o anlarda. çok fena

Kizlarr selamm ben bugun öğrendim sonunda su zamana kadar gostermedi diye hep kiza yormustum ikrameyra da kiz gibi demisti ama pipiyi gorduk bugun oglum geliyorr
Allah bağışlasın oglusuna saglikli sıhhatli hayırlı ömür versin size hayırlı evlat Allah'a hayırlı kul olsun inşallah canım gözün aydın darısı başımıza

Hayırlı olsun canım Şükür atlatmışsın cinsiyet konusunu. Darısı başımıza
Oğlanlar çoğalıyor:) hayirli olsun canım
Allah bağışlasın oglusuna saglikli sıhhatli hayırlı ömür versin size hayırlı evlat Allah'a hayırlı kul olsun inşallah canım gözün aydın darısı başımıza
Amin cok tesekkurler insallah darisi baainiza :) evet ogluslar cogunlukta valla korka korka gittim ben de ozele iceri almamislardi herkes sırasını disarda bekliyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…