2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim randevumda nisanin ilk haftasiydi ama ne yapacagiz bu kontrol islerini valla en cok düşündüğüm seylerden biri o
Benim 4 ündeydi erteledim 18 ine ama ona bi şekilde giderim artık maske eldiven ne gerekirse duruma göre ama belki biter o zamana inşallah canım

4. Ayimizi dolduruyoruz bu hafta zaman nasil gecti anlayamadim bugun foto cektik karnim baya belirgin artik
Evet yaaa zaman çok çabuk geçiyor sanki bir de ilk zamanlar sürekli ultrasonda görüyordum şimdi görememek çok üzüyor ve meraklanıyorum bari hareketini hissetsem bu kadar endişe etmeyeceğim bazen hamile değilmişim gibi geliyor. Benim Karnım açken pek bişey belli değil ama tok olunca acayip çıkıyor

Bende merak icindeyim napiyor içerde iyi mi insan surekli onu dusunuyor . Sabah kalktigimda da belli biraz ama aksama dogru baya cikiyor

Kızlar ya gece gece aklıma takıldı doktorla sıradaki randevum 17+5te, o haftada detaylı ultrason yapılır mı sizce? Neden o hafta göreyim dedi ki meraktan uyuyamıyorum
18-23 haftalar arasında yapılıyor canım olmadı konuşup tam 18de gitsen aklında soru işareti de kalmaz

Kızlar ilk çocuğum olmasına rağmen 10 gündür hareketleri hissediyorum, 3 gündür şüpheye yer bırakmayacak kadar belirginleşti ve emin oldum hem hareketini hisseddiyorum, yani o hareket ederken içinde bir şeyler olduğunu hissediyorum hem de vurma hissediyorum. Üstelik vurma bazen içe doğru bazen dışa doğru oluyor. Yani bazen elim karnımdayken sadece elimde hissediyorum, bazen de içimde hissediyorum ama elim karnımda olmasına rağmen elimde hissetmiyorum.

İlk çocuk olmasına rağmen bu haftalarda başka hisseden var mı
Bir de tecrübeli arkadaşlar bu hissettiğim gibi mi oluyor yoksa herkeste farklı mı?

Benim de ilk ben de hissediyorum

Kızlar dün akşam eşim yanlışlıkla sert bir şekilde karnıma çarptı ve gerçekten ciddi bir acı hissettim oda bende çok korktuk herhangi bir kanama falan yok çok şükür ama hareketlerini henüz hissedememek doktora da gidememek acaba bişey olmuşmudur diye korkutuyor beni bu çarpmadan dolayı bişey olabilir mi sizce

Benim de ilk ve ben de şu 1 haftadır çok net hissediyorum, gerçekten de içimde kelebek gibi bir pır pır eden bir bebek var elhamdülillah

Bendede aynı endıse var bende muayeneye gıdıcem hastane degılde ınsallah sorunsuz halledebılırız

Endiselenmeyin kızlar. 20.haftaya kadar hissediliyormuş. Inanin ben de garip seyler hissediyorum anlam da veremiyorum bi seğirme bi titreşme bi hareket gibi biseyler var ama tam olarak hangi noktada olduğunu da anlayamiyorum sanki denizde dalga gibi bir his. Bazen pıt pıt atıyor elimi koyuyorum hissedemiyorum. Acaba gaz mi diyorum damar atması mi diyorum anlayamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…