2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
O titreşimler bebiş canım aynı hisler bende de var

Bugün gittim kan verdim sadece ben vardım.
Yarın da sonucu almaya gideceğim hemşire gelme dedi, özel durumum var gitmeden olur mu. Önlemimi alıp gittim.
sonucu almana gerek yokki.. özel bir kod veriyor hemşire. o kodla beraber tc kimlik no yazınca labim diye bir sistem var googledan sonuca bakabiliyorsun. ben hep öyle yaptım

Canim probleminizi halletmenize o kadar sevindim ki tamamen konu kapandı dimi? Bu arada tebrik ederim hayirli evlat olsun insallah
Evet kuzum eşimi karşıma aldım bana bağıracaksan hiç konuşmayalım dedim tamam dedi işte kusurlarını falan söyledim çoğunlukla bana hak verdi ve bugün ilk defa benle doktara geldi

Evet kuzum eşimi karşıma aldım bana bağıracaksan hiç konuşmayalım dedim tamam dedi işte kusurlarını falan söyledim çoğunlukla bana hak verdi ve bugün ilk defa benle doktara geldi
Gözün aydınn canm rabbimm mutluluğunuzz kat katt atırssn inşllhh bebişinn içindee hayırlıı olsnn

Kızlar doktoruma folik asitim bitti başka vitamin almama gerek varmı dedim hayır bundan sonra ilaç kullanma dedi biraz şaşırdım açıkçası vitamin takviyesi neden vermek istedemedi ki

Kızlar doktoruma folik asitim bitti başka vitamin almama gerek varmı dedim hayır bundan sonra ilaç kullanma dedi biraz şaşırdım açıkçası vitamin takviyesi neden vermek istedemedi ki
Çünkü iyi değil kuzum televizyonda da söylediler şuan multivitamin kullanmak özellikle d vitamini ve a vitamini kullanmak bu virüsü kapmaya daha da yardımcı oluyormuş daha çabuk bu virüse yakalanıyormuşsun yani bunu net doktordan duydum ve d vitaminim vardı bende bıraktım sonuçlarım iyiydi ama doktor destek olsun diye vermişti sadece bıraktım ben
Ve bu arada hayırlı olsun canım gözün aydın mutlu olmanıza çok sevindim ömür boyu böyle olun inşAllah oğluşunu da sağlıkla kucağına al inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…