2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok çok saol kuzum rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin

Ben sağlık ocağına tetanos aşısı için gittim. İçeri bile giremedim. Farklı bir durum olmuş. Cuma gel dediler. Arama imkanı olanlar sağlık ocağın aramadan gitmesinler. SAbah keşke yine arasaydım.

ilk çocuğum ben de hissediyorum. Önceleri titreme, hıçkırık gibiydi. Şimdi daha net hissediyorum ama daha vurmadı.

Dün sabah bir ağrıyla uyandım. Vajinamın önündeki kemik ağrıyordu. Adını da bilmiyorum. Doktora gitmeyi düşündüm. Gündüz de sağ kalçam ve karnım ağrıdı. Normalde rahmi hep sağda hissediyordum. Yavaş yavaş sola geçti. Yerleşince ağrı kesildi. Şİmdi solumda hissediyorum ve dışardan belli oluyor. Kendini içimde ordan oraya atmaya başladı.

Evet kuzum eşimi karşıma aldım bana bağıracaksan hiç konuşmayalım dedim tamam dedi işte kusurlarını falan söyledim çoğunlukla bana hak verdi ve bugün ilk defa benle doktara geldi
Allah bir daha bozmasın aranızı canım gerçekten insanın eşiyle arası bozulunca çok zor oluyor çok kötü bi durum iyi yapmışsın barismaniza çok sevindim

Bizim sağlık ocağında çalışan bir aile hekimi karantinaya alınmış, ondan birkaç gün içeri almamışlar. Benzer bir durum olabilir..

Arkadaslar simdi detayli ultrason randevumu iptal ettiler. Sebep doktorun yasinin buyuk olmasi ve hipertansiyon hastasi oldugu icin muayene kabul etmemesi imis.. istanbulda detayli ultrason icin muayehanesi olan iyi bir doktor bilen var midir?

Kullanmyalımmı şimdi bizde vitaminleri ben görmedim o haberi şimdi duyuyorum doktoru arayıp soralımmı

Arkadaslar simdi detayli ultrason randevumu iptal ettiler. Sebep doktorun yasinin buyuk olmasi ve hipertansiyon hastasi oldugu icin muayene kabul etmemesi imis.. istanbulda detayli ultrason icin muayehanesi olan iyi bir doktor bilen var midir?
Hangi hastaneydi? Veya devlet mi, özel mi?
Bir de detaylıyı 20 den sonra yapmıyorlar mı şimdiden çok erken değil mi yahu...

Hangi hastaneydi? Veya devlet mi, özel mi?
Bir de detaylıyı 20 den sonra yapmıyorlar mı şimdiden çok erken değil mi yahu...
Ozel muayehaneydi ama doktor yasli ve hipertansiyon hastasi oldugu icin muayenelerini iptal etme karari almis. Evet 20.haftadan sonra ama randevu bulmak cok zor o yuzden surekli doktorum randevuyu almami solemisti

Ozel muayehaneydi ama doktor yasli ve hipertansiyon hastasi oldugu icin muayenelerini iptal etme karari almis. Evet 20.haftadan sonra ama randevu bulmak cok zor o yuzden surekli doktorum randevuyu almami solemisti
Hmm anladım.. sen kendine yeni bir doktor da bulmalısın artık bu durumda. Bunda da bir hayır vardır, gönlüne göre bulursun umarım

Kizlar vajinal bolgemde kasinti ve akinti var kokulu biraz. Dr a yazdim fitil ve krem kullan dedi. Kullanan oldumu hic. Fitilden korkuyorum bebege birsey olmaz demi. 3 gun arayla fitil kullan dedi.

Kızlar iyi geceler bir şey soracağım
ben medical park hastanesine gidiyorum
ama doktorum ayrıntılı ultrason için başka birkaç hastaneye yönlendirdi en uygunu üstteki dedi bi kağıt verdi
şimdiden ara yer kalmıyor dedi 20-24 nisan arasına al dedi
benim kafama şu takıldı yani benim doktorumda 4 boyutlu ultrason yok mu
yoksa ben gittiğim süre boyunca sadece detaylıda mı bebişimi 4 boyutlu göreceğim
son aylarda özellikle komple 4 boyutlu gösteriyor doktorlar, acaba yok ise başka bi hastane mi araştırsam
yada detaylının daha başka teferruatları var ondan mı yönlendirdi?
siz kendi doktorunuzda mı yaptıracaksınız herhangi bir şey söyledi mi doktorunuz

Selam canım ben daha önce Bahçelievler hizmet hastanesi Ayşe Kafkaslı die bir doktora gitmiştim özelde yani detaylı yapmamıştı malesef erken gitmiştim die ama ikili testimi ona yaptırmıştım çok Memnundum yine olsa yine giderdim bu doktorda yaşlı sen yine bi sor ve ayrıca en güzel yanı perinetalog olmasıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…