- 11 Kasım 2019
- 622
- 877
- 18
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.781
Detaylıyı perinatologlar yapıyomuş geçenyazdım ama bu konuda kimse cevap vermedi ikili için gittiğim zaman son gidişimde banada söyledidoktorum ben özel bi hastanede bi perinatologdan aldım randavumu 20haftalık olduğum zamanı hesapladı 8mayısda gidicem nasipse daha sonra fetal eko içinde 2 hazirana verdi oda 23 haftalıkkenmi ne oluyomuş ona göre hesaplayıp otarihe verdi gercekten randavu bulmak zor oluyomuş baya erkenden arattırdı bana doktorumKızlar iyi geceler bir şey soracağım
ben medical park hastanesine gidiyorum
ama doktorum ayrıntılı ultrason için başka birkaç hastaneye yönlendirdi en uygunu üstteki dedi bi kağıt verdi
şimdiden ara yer kalmıyor dedi 20-24 nisan arasına al dedi
benim kafama şu takıldı yani benim doktorumda 4 boyutlu ultrason yok mu
yoksa ben gittiğim süre boyunca sadece detaylıda mı bebişimi 4 boyutlu göreceğim
son aylarda özellikle komple 4 boyutlu gösteriyor doktorlar, acaba yok ise başka bi hastane mi araştırsam
yada detaylının daha başka teferruatları var ondan mı yönlendirdi?
siz kendi doktorunuzda mı yaptıracaksınız herhangi bir şey söyledi mi doktorunuz
Anladım kuzum banada taa 6 martta söyledi aradım hastaneyi nisan için nisanın başında arayın dediler, inşallah benim kendi hastanemde dört boyutlu vardırDetaylıyı perinatologlar yapıyomuş geçenyazdım ama bu konuda kimse cevap vermedi ikili için gittiğim zaman son gidişimde banada söyledidoktorum ben özel bi hastanede bi perinatologdan aldım randavumu 20haftalık olduğum zamanı hesapladı 8mayısda gidicem nasipse daha sonra fetal eko içinde 2 hazirana verdi oda 23 haftalıkkenmi ne oluyomuş ona göre hesaplayıp otarihe verdi gercekten randavu bulmak zor oluyomuş baya erkenden arattırdı bana doktorum
Vardır diye düşünüyorum perinatolog canım olmasada başka bi yer bakarsınAnladım kuzum banada taa 6 martta söyledi aradım hastaneyi nisan için nisanın başında arayın dediler, inşallah benim kendi hastanemde dört boyutlu vardır
Hangi yakadasın canım? Kızımda gittiğim vardıArkadaslar simdi detayli ultrason randevumu iptal ettiler. Sebep doktorun yasinin buyuk olmasi ve hipertansiyon hastasi oldugu icin muayene kabul etmemesi imis.. istanbulda detayli ultrason icin muayehanesi olan iyi bir doktor bilen var midir?
Hiçbir şey olmaz korkma canım. Kızımda aylarcs kullandım. Bundada daha 2.5hafta önce bıraktım. İdrar yolu enfrksiyonudur bendede başladıKizlar vajinal bolgemde kasinti ve akinti var kokulu biraz. Dr a yazdim fitil ve krem kullan dedi. Kullanan oldumu hic. Fitilden korkuyorum bebege birsey olmaz demi. 3 gun arayla fitil kullan dedi.
Canım detaylıları alanında uzman kişiler yapıyor. Riskli gebeliklere bakan yada perinatolog diye giyor. Ve son haftalarda dahil çocuğu 4 boyutlu görme gibi birşey yok, sadece kimisinin makinası iyiyse hem renklide gösteriyo hemde normal. İlk bebeğimde birkaç kere medicalparka gitmiştim göztepedekine oranın gayet iyiydi makinalaroKızlar iyi geceler bir şey soracağım
ama doktorum ayrıntılı ultrason için başka birkaç hastaneye yönlendirdi en uygunu üstteki dedi bi kağıt verdi
yoksa ben gittiğim süre boyunca sadece detaylıda mı bebişimi 4 boyutlu göreceğim
son aylarda özellikle komple 4 boyutlu gösteriyor doktorlar, acaba yok ise başka bi hastane mi araştırsam
siz kendi doktorunuzda mı yaptıracaksınız herhangi bir şey söyledi mi doktorunuz
Anladım canım ama nasıl 4 boyutlu yok, yakın arkadaşım son 3 ayında komple 4 boyutluda gördü yüzü yakından Çekilmiş haliyle vs. Bence hastanede varsa oluyordur bu gittiğimde bi sorayım acaba benimkinde var mıCanım detaylıları alanında uzman kişiler yapıyor. Riskli gebeliklere bakan yada perinatolog diye giyor. Ve son haftalarda dahil çocuğu 4 boyutlu görme gibi birşey yok, sadece kimisinin makinası iyiyse hem renklide gösteriyo hemde normal. İlk bebeğimde birkaç kere medicalparka gitmiştim göztepedekine oranın gayet iyiydi makinalaro
11. Haftamda 10 tane fitilmkullandım. Korkma sıkıntı olmuyor.Kizlar vajinal bolgemde kasinti ve akinti var kokulu biraz. Dr a yazdim fitil ve krem kullan dedi. Kullanan oldumu hic. Fitilden korkuyorum bebege birsey olmaz demi. 3 gun arayla fitil kullan dedi.
Detaylı ultrasonu perinetaloglar yapabiliyor. Eğer senin doktorun perinetalog değilse, o nedenle başka bir doktora yönlendirmiştir. Daha sonrasında detaylı ultrason raporun ile beraber kendi doktoruna gitmeye devam edeceksin.Kızlar iyi geceler bir şey soracağım
Anadolu yakasındayım ama anadolu avrupa farketmez.. Şuan tek derdim muayehanesi olsun ve iyi bir doktor olsun :)Hangi yakadasın canım? Kızımda gittiğim vardı
Bence Bi sormalısın canımKullanmyalımmı şimdi bizde vitaminleri ben görmedim o haberi şimdi duyuyorum doktoru arayıp soralımmı
Doktorunuz kullan dediyse kullanın bizim ondan daha iyi bilme şansımız yok di miKizlar vajinal bolgemde kasinti ve akinti var kokulu biraz. Dr a yazdim fitil ve krem kullan dedi. Kullanan oldumu hic. Fitilden korkuyorum bebege birsey olmaz demi. 3 gun arayla fitil kullan dedi.
Ayrıntılı ultrason zaten 4 boyutluda yapılmıyor, normal ultrason şeklinde, Ayarları değiştirilip 4 boyutlu oluyor onda farklı birşeylere bakıyorlar, başka ayarlarla da bebeğe giden kan alkışı vs değerlendiriliyor. Asıl kontrol normal ultrasonla, yapan kişiler perinatologlar 6 yıl tıp üzerine 4 yıl kadın doğum uzmanlığı onun üzerine de 3 yol yan dal uzmanlığı perinatoloji uzmanlığı eğitimi almış kişiler, her kadın doğum uzmanı yapmıyor o nedenle başka birine yönlendirmişlerdir cihaz nedeniyle değilAnladım canım ama nasıl 4 boyutlu yok, yakın arkadaşım son 3 ayında komple 4 boyutluda gördü yüzü yakından Çekilmiş haliyle vs. Bence hastanede varsa oluyordur bu gittiğimde bi sorayım acaba benimkinde var mı
benim doktorum da kendi çalıştığı hastaneye hasta almıyor artık. güvendiğiniz bir hastane olursa benimle de paylaşın kızlar. avrupa yakasında olursa çok iyi olur.Kızlar iyi geceler bir şey soracağım
Bi an noluyor dedim cok degisik bi duyguymusKızımda ilk benimde öyle olmuştu :) çok değişik oluyor dimi içi gıcıklanıyo insanın :))
Ben samsun medicalparka gidiyorum canim her randevuda 4 boyutlu da bakip foto veriyor. Detayli ultrasonu da kendi yapiyor ama bazi doktorlar perinatologa yonlendiriyor benim doktorum yard. Docent. Kendi bakiyorKızlar iyi geceler bir şey soracağım
Bu degisimden cok korkuyorum yaGünaydın kızlar dr dan geldim şimdi. Merdivenden düştüğüm için hem de rutin kontrol vardı gideyim dedim. Şoke olup geri geldim. Detaylı ultrasonda %90 kız demişlerdi. Şimdi dr um erkek dedi. Çıkıntıyı da gösterdi. Hala inanamıyorum. Nasıl da alıştırmıştık kendimizi kıza.
Ya sorma insan bi garip oluyomuş.Bu degisimden cok korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?