2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ayrıntılıyı her dr yapamıyor cnm çünkü bütün her yeri tek tek inceleniyor başından ayak parmak uçlarına kadar kalp böbrek normalmi yerinde mi herşeye bakılıyor bu nedenle perinotologlar yapabiliyor doktorum da öyle dedi aynı hastanede fakat başka hocam yapacak bende yanında olurum dedi

Gerçekten şok olunacak bir durum olsun alışırsın oğlum demeye benim kızımda karnımda Kıza döndürmeye çalışıyor şimdi nasılsın iyisisin cnm

Gerçekten şok olunacak bir durum olsun alışırsın oğlum demeye benim kızımda karnımda Kıza döndürmeye çalışıyor şimdi nasılsın iyisisin cnm

Benim de 1 oğlum var 2 yaşına girdi bu ay. Daha farkında değil hayırlısı ne diyelim. İyiyim çok şükür sağol. Geçti gitti

erken dönem tahminlerinde yanılma payı çok yüksek, 15-16 haftayı beklemek lazım sanırım

Günaydınn 17. Haftamda aşım vardı ebemi aradımm 20. Haftaya erteledi sağlık ocağı hamileleri ve çocukları mecbur olmdıkça kabul etmiyorlarmş bilginz olsun aramadan gitmeyinn

Benim de 1 oğlum var 2 yaşına girdi bu ay. Daha farkında değil hayırlısı ne diyelim. İyiyim çok şükür sağol. Geçti gitti
Allah bağışlasın bütün yavrularımızı inşallah karnımızdakileri de sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Renkli var diye biliyorum, varsa çok şiddetli ışın verildiği için 4 boyutluda çoğu doktor kullanmıyordur ben denk gelmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…