2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ayy ne değişik olmuş öyle ya . Erkek senesi resmen. Git. Gide artıyor prensler
16.haftayı beklemek daha mantıklı duruyor o zaman

Amanınnnn
Bende öğrenemedim diye üzülüyordum garanti olur en azından, bir şeyler almış mıydın canım

Kızlar az önce mutfakta birkaç yemek yaptım ama şuan bel ağrısından duramıyorum sizde de oluyor mu ayakta kalıp iş yaptığınız zaman bu ağrılar? Ne yapsam da geçse?
Benim de birkaç gündür öyle, mutfakta iş yaptırmıyor. Uzanıp dinlenince geçiyor benimki, kaç gündür evdeyiz hareket yok ondan mı oldu acaba

Kızlar az önce mutfakta birkaç yemek yaptım ama şuan bel ağrısından duramıyorum sizde de oluyor mu ayakta kalıp iş yaptığınız zaman bu ağrılar? Ne yapsam da geçse?
Oluyor kuzum malesef bende temiz,lik yaptım bu gun baya bi ağrı var özellikle sağ kalca ve sağ taraf bel kismim

3D ve 4D usg nin değerlendirme acısından normal usgye hiç bi artısı olmadığını söylerdi radyolojide hocalarımız. İşin makyaj kısmı biraz. Zaten gittiğin yerde muhtemelen 3D fotoğraf verilcek. Ama surekli kontrolde gereksiz birinci önceligin doktorun tecrübesi olsun canım. Ayrıntılı da normal usg ile yapılıyor. Ayrıca bi de kalp ve damar degerlendirmesi icin doppler usg kullanilıyor. Tercihe bağlı cildi de görüntülemek için 4D kullanabilir doktorunuz. Perinatalog olması da şart değil eğer riskli bir gebeliğiniz yoksa. Tecrübeli radyoloji veya kadın doğum uzmanı da olabilir.

Benim de birkaç gündür öyle, mutfakta iş yaptırmıyor. Uzanıp dinlenince geçiyor benimki, kaç gündür evdeyiz hareket yok ondan mı oldu acaba
Oluyor kuzum malesef bende temiz,lik yaptım bu gun baya bi ağrı var özellikle sağ kalca ve sağ taraf bel kismim
Evet kızlar uzanıp dinlenince geçti biraz daha
Dikkat etmek gerek çok hızlı iş yapıp ayakta kalınca sinyal veriyor bence vücudumuz.

Eşimin tayini sakaryaya çıktı bi kac aya tasınma işleri çıktı başıma Bakalım nasıl olcak. Acaba içinizde orada yaşayan veya kontrollerini sakaryada yaptıranınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…