2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar ben de bugun temizlik yaptim ve belim agriyor azicik biseyler yapsam da agriyor ozellikle sag taraf agriyor ayni sıkıntılara sahibiz
Canım mecburen çekicez gibi görünüyor dr normal olduğunu söylemişti bebek büyüdüğü için. Yeterki normal olsun.

Arkadaşlar hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum Rabbim bana Eylül için kısmet etmedi ama daha güzel bir zamanda daha sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah Ben inanıyorum imtihan dünyası vardır bunda da bir hayır. Dilerim rabbim oğlumun yerine koyabileceğim bir oğul nasip eder bana en kısa zamanda Hepinize dileğim sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almanız Bana dua ederseniz çok sevinirim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canimmm insallah en kisa zamanda rabbim sana saglikli evlatlar nasip etsin

Kızlar ya ben sanki düzelmiş gibiydim böyle nefes nefese kalmıyordum biraz daha enerjik gibiydim bir kaç gün ama şimdi hele bugün varya mide bulantısı ilacı içmeme rağmen bulantı da var halsizlik üst derecede temizlik yapmayı geç yemek bile zor yapıyorum bir çamaşır asmaktan nefes nefese kalıyorum ev dubleks iki kere merdiveni çıkıp inince dengem şaşıyor sanki en başa dönmüş gibiyim düzeleceğim yerde ya kötü bişey mi var yoksa normal mi bilemiyorum size bakıyorum temizlik yapanınız var herşeyi yapanınız var ama ben yatmaktan başka bişey yapmak istemiyor canım istemeyi geç yapamıyorum yani

Canim korkma ara ara hepimiz yaşıyoruz bunları. Nefes darlığı bende de var ama evi temizlemek mecburiyetinde kalıyoruz malesef günlük kısa isler yapabiliyorum mesela.. yemeğe vs çoğu şeye eşim yardim ediyor. Sıkıntı yok yani her gece burun kanaması yaşıyorum. Ve hepsi normal.

İnan içimi rahatlattın burun kanaması ben de bir kaç kere yaşadım ama şu enerjimin geri gelmemesi beni çok zorluyor hani balayı aylarıydı diyorum ama yok ben hep ilk üç aydayım sanki

İnan içimi rahatlattın burun kanaması ben de bir kaç kere yaşadım ama şu enerjimin geri gelmemesi beni çok zorluyor hani balayı aylarıydı diyorum ama yok ben hep ilk üç aydayım sanki
Kuzum bazen dediğim.gibi bende yaşıyorum 1 hafta iiyiysem 1 hafta çok.kotuyum geçicek insallah bekliyorum bende

Kızlar sırt ve bel ağrıları hafiften benide yokluyor artık özellikle iş yaparken, hatta uykuya dalarken uygun pozisyonu bulmakta zorlanıyorum bazen, hamile yastıklarına yavaştan bakayım en iyisi
Ben de uyumakta zorlanıyorum dön sağa dön sola karna destek sırta destek bir bakmışım ben yine sırtüstü nefes alamaz halde uyanıyorum

Az önce devletteki randevum iptal oldu. Doktorun programı sebebiyle iptal edilmiş. Bir gün öncesine başka doktora randevu aldım bakalım o da iptal olcak mı?

Şükredelim kızlar. Ya kötü bişey olsaydı? Şu salgın zamanı hastanelere daha sık gitmek zorunda kalsaydık? Allah korusun testlerimizde anormallik çıksaydı.. çok şükür herşey yolunda ve bedenimizde gelişen bizim hayatımızı zorlaştıran herşey olması gerektiği gibi... belimiz agriyacak, burnumuz kanayacak,geceleri uyumakta zorlanacağız.inanın ben bu gece eşimin horlamasından o kadar rahatsız oldum ki battaniyeyi alıp salona gittim uyumaya. Ama içim cız etti geri geldim varsın horlasın o uyur ben gündüz uyurum nolacak dedim. Unutmamalıyız, şükür nimeti artırır, şikayet ise nimeti azaltır bereketini kaçırır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…