2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok şükür bebeklerimiz sağlıkla büyüsün. Her gün kımıldasın kendini hatırlatsın. Bizleri mutlu etsinler.

Kuzum bazen dediğim.gibi bende yaşıyorum 1 hafta iiyiysem 1 hafta çok.kotuyum geçicek insallah bekliyorum bende
İnşallah kuzum ya önceden ilaç içtiğim zaman mide bulantım da olmuyordu çok güzel yiyordum ama şimdi ilaç içtim akşam mesela gece bile uyutmadı doğru düzgün yemek te yiyemedim

İnşallah kuzum ya önceden ilaç içtiğim zaman mide bulantım da olmuyordu çok güzel yiyordum ama şimdi ilaç içtim akşam mesela gece bile uyutmadı doğru düzgün yemek te yiyemedim
Benimde öyle o yüzden ıyiki burası var. Içim rahatliyor sorunca yada aynı şeyleri yaşayınca canım. Benim.mide bulantim.tamamen geçti ama 1 haftalik süreçte 2 kere falan bulantısız şekilde istifra ediyorum malesef ama eminimki 1 aya buda geçicek.tamamen

Ben de aynıyım cnm hemen yorulup nefes nefese kalıyorum kalp carpintisiyla oturduğum yerde uzanıp kalıyorum toplayincaya kadar..2 gundur midem kötü kusuyorum ne yersem..basa sardım gibi hissediyorum umarim gecer

4.aydan sonra yine mi bulantı nöbetleri geçireceğiz ilaç almazsam tüm güne yayılıyor ve akşamları çok zor geçiyor. Sanırım birçoğumuz aynı. Stresten mi oluyor acaba

Ben de aynıyım cnm hemen yorulup nefes nefese kalıyorum kalp carpintisiyla oturduğum yerde uzanıp kalıyorum toplayincaya kadar..2 gundur midem kötü kusuyorum ne yersem..basa sardım gibi hissediyorum umarim gecer
Ahh yalnız değilmişim neyse ki bende başa sardığını hissediyorum çünkü doktora gidememek te cabası

4.aydan sonra yine mi bulantı nöbetleri geçireceğiz ilaç almazsam tüm güne yayılıyor ve akşamları çok zor geçiyor. Sanırım birçoğumuz aynı. Stresten mi oluyor acaba
Ay onu bende düşündüm gündemden dolayı mideme vuruyor olabilir çünkü sabah asla geç uyanmak istemiyorum sanki uyursam dünyada değişik bişeyler olacak ve ben habersiz kalacakmış gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…