2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bn de oyle dusunuyordum o yuzden cok iyi anliyorum seni. Ama merak etme hissedeceksin
Inşallah canım. Ya dr u aradım bekle 1 hafta daha dedi normalde yarın muayne günüm ama gelme dedi. 1 hafta daha bekle hissedemezsen önlemini al gel dedi inşallah hissederim kuzumu

Bende de biseyler oluyor ama ne olduğunu izah edemiyorum. Hareket mi yoksa başka bisey mi anlayamadim. Sabahları bazen bi taraf çok sivri oluyor sonra yumuşuyor filan. Karnimda damarlar çok gürültülü atıyor bilmem böyle olan var mı?

Detaylı yarım saat bakıo ve organlarına bakıo canım el ayak kalp bas burun butun organlar

Sırf cinsiyet öğrenmek için dra giden var mı bana 12.hafta da erkek dedi ama kesin değildi herkes kesinleşti mi diye soruyor ama korkumdan dr a gidemiyorum

Kızlar az önce mutfakta birkaç yemek yaptım ama şuan bel ağrısından duramıyorum sizde de oluyor mu ayakta kalıp iş yaptığınız zaman bu ağrılar? Ne yapsam da geçse?
Geçen ben de yemek hazırlarken 1 saat ayakta kaldım. Sonra kötü oldum hemen uzandım. Ara ara kendimizi dinlendirmek gerek aslında. Eskiden olduğu gibi davranmak yanlış canım.
Ben de öyleyim canım. Bazen eşime diyorum yaşlı nine gibiyim diye. Aslında evet enerjik olmamız lazım ama ben biraz gündeme de yoruyorum bunu. Virüs olayı, sürekli evde olmamız falan etkiliyor. Ruhsal olarak etkilendik mi bu fiziksel olarak da etkiliyor bana göre canım.
Iyi akşamlar kızlar @BUSR4 süresiz banlandi malesef çok üzgünüm artık aramızda olmayacak ama benim wpden iletişimim var ordan haberlesiyoruz
AA neden ki üzüldüm şimdi. Daha önceki 24 saat sonra kalkmıştı banı. İnşallah geri gelir.
Kızlar bebişin hareketlerini hisseden varmı. ? Ne zaman hissedicez biz ya.
Ben de hâlâ hissetmedim canım. Uzanıp yatıyorum belki bir şey hissederim diye ama bekleyince de olmuyor. Demek mi zamanı var diyorum
Sırf cinsiyet öğrenmek için dra giden var mı bana 12.hafta da erkek dedi ama kesin değildi herkes kesinleşti mi diye soruyor ama korkumdan dr a gidemiyorum
Ben folik asiti bırakıp kan ilacı için gideceğim ama gitmişken 16+4 olacağım için inşallah cinsiyeti de öğrenirim diye düşünüyorum

folik asiti bana 10. Haftada bıraktırdı başka ilaç verdi vitamin kan ilacını ilk öğrendiğimden beri kullanıyorum

Kızlar ben açıköğretimden üniversite okuyorum hastaneye bile bu salgından dolayı korkudan cesaret edip de gidemiyorken sınavların hala iptal olmadığını söylüyorlar nasıl yapıcam hiç bilmiyorum sınavlara giricek olan veya bu konuda başka Bi bilgisi olan var mı

Kızlar bebişin hareketlerini hisseden varmı. ? Ne zaman hissedicez biz ya.

Ben hissetmeye başladım ama her gün hissetmiyorum arada sırada oluyor mesela geçen gün tam dalmak üzereydim içimde bir şey o kadar çok kıpırdadı ki çok hafif kıpırtılar oluyor sanki su dalgası gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…