- 13 Mayıs 2019
- 308
- 423
- 18
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.881
Inşallah canım. Ya dr u aradım bekle 1 hafta daha dedi normalde yarın muayne günüm ama gelme dedi. 1 hafta daha bekle hissedemezsen önlemini al gel dedi inşallah hissederim kuzumuBn de oyle dusunuyordum o yuzden cok iyi anliyorum seni. Ama merak etme hissedeceksin
İnşallah Belki de önceleri çok hafif oluyor ama bir kere hissedince dinliyorsun zatenAyy inşallah canimmm. Acaba oluyoda ben mi anlamıyorum.
Bekliyim bakiyim kuzum olmadı bu hafta kendimi yormadan dinlemeye çalışıyım. Inşallah hissederimİnşallah Belki de önceleri çok hafif oluyor ama bir kere hissedince dinliyorsun zaten
Ben çalışırken, hareket halindeyken değil uzanırken, dinlenirken hissediyorum. Benim durmamı bekliyor sankiBekliyim bakiyim kuzum olmadı bu hafta kendimi yormadan dinlemeye çalışıyım. Inşallah hissederim
Hiç dikkat etmedim bu haftayı vallahi yatarak geçiririm yeter ki hareket etsinBen çalışırken, hareket halindeyken değil uzanırken, dinlenirken hissediyorum. Benim durmamı bekliyor sanki
Detaylı yarım saat bakıo ve organlarına bakıo canım el ayak kalp bas burun butun organlarKızlar iyi geceler bir şey soracağım
ben medical park hastanesine gidiyorum
ama doktorum ayrıntılı ultrason için başka birkaç hastaneye yönlendirdi en uygunu üstteki dedi bi kağıt verdi
şimdiden ara yer kalmıyor dedi 20-24 nisan arasına al dedi
benim kafama şu takıldı yani benim doktorumda 4 boyutlu ultrason yok mu
yoksa ben gittiğim süre boyunca sadece detaylıda mı bebişimi 4 boyutlu göreceğim
son aylarda özellikle komple 4 boyutlu gösteriyor doktorlar, acaba yok ise başka bi hastane mi araştırsam
yada detaylının daha başka teferruatları var ondan mı yönlendirdi?
siz kendi doktorunuzda mı yaptıracaksınız herhangi bir şey söyledi mi doktorunuz
Benm de geldi başıma hala şaşkınım:)) erkek, kız, son olarak erkek :) doğumgünleri aynı görünüyor bakalım abi olacak :)Ya sorma insan bi garip oluyomuş.
Hangisi abi olacak diyecektm:)Benm de geldi başıma hala şaşkınım:)) erkek, kız, son olarak erkek :) doğumgünleri aynı görünüyor bakalım abi olacak :)
Allah sabır versın. İnşallah tez zamanda sağlıkla kucağına almak kısmet olsun yavrunuMerhaba ben ne yazık ki bebeğimi kaybettim 13. Haftada beni listeden çıkarabilir misiniz ?
Aminn memnjn muydunuz pekiEski doktorum. Sağsalim kucağınıza alın
Geçen ben de yemek hazırlarken 1 saat ayakta kaldım. Sonra kötü oldum hemen uzandım. Ara ara kendimizi dinlendirmek gerek aslında. Eskiden olduğu gibi davranmak yanlış canım.Kızlar az önce mutfakta birkaç yemek yaptım ama şuan bel ağrısından duramıyorum sizde de oluyor mu ayakta kalıp iş yaptığınız zaman bu ağrılar? Ne yapsam da geçse?
Ben de öyleyim canım. Bazen eşime diyorum yaşlı nine gibiyim diye.Kızlar ya ben sanki düzelmiş gibiydim böyle nefes nefese kalmıyordum biraz daha enerjik gibiydim bir kaç gün ama şimdi hele bugün varya mide bulantısı ilacı içmeme rağmen bulantı da var halsizlik üst derecede temizlik yapmayı geç yemek bile zor yapıyorum bir çamaşır asmaktan nefes nefese kalıyorum ev dubleks iki kere merdiveni çıkıp inince dengem şaşıyorsanki en başa dönmüş gibiyim düzeleceğim yerde ya kötü bişey mi var yoksa normal mi bilemiyorum size bakıyorum temizlik yapanınız var herşeyi yapanınız var ama ben yatmaktan başka bişey yapmak istemiyor canım istemeyi geç yapamıyorum yani
AA neden ki üzüldüm şimdi. Daha önceki 24 saat sonra kalkmıştı banı. İnşallah geri gelir.Iyi akşamlar kızlar @BUSR4 süresiz banlandi malesef çok üzgünüm artık aramızda olmayacak ama benim wpden iletişimim var ordan haberlesiyoruz
Ben de hâlâ hissetmedim canım. Uzanıp yatıyorum belki bir şey hissederim diye ama bekleyince de olmuyor. Demek mi zamanı var diyorumKızlar bebişin hareketlerini hisseden varmı. ? Ne zaman hissedicez biz ya.
Ben folik asiti bırakıp kan ilacı için gideceğim ama gitmişken 16+4 olacağım için inşallah cinsiyeti de öğrenirim diye düşünüyorumSırf cinsiyet öğrenmek için dra giden var mı bana 12.hafta da erkek dedi ama kesin değildi herkes kesinleşti mi diye soruyor ama korkumdan dr a gidemiyorum
folik asiti bana 10. Haftada bıraktırdı başka ilaç verdi vitamin kan ilacını ilk öğrendiğimden beri kullanıyorumGeçen ben de yemek hazırlarken 1 saat ayakta kaldım. Sonra kötü oldum hemen uzandım. Ara ara kendimizi dinlendirmek gerek aslında. Eskiden olduğu gibi davranmak yanlış canım.
Ben de öyleyim canım. Bazen eşime diyorum yaşlı nine gibiyim diye.Aslında evet enerjik olmamız lazım ama ben biraz gündeme de yoruyorum bunu. Virüs olayı, sürekli evde olmamız falan etkiliyor. Ruhsal olarak etkilendik mi bu fiziksel olarak da etkiliyor bana göre canım.
AA neden ki üzüldüm şimdi. Daha önceki 24 saat sonra kalkmıştı banı. İnşallah geri gelir.
Ben de hâlâ hissetmedim canım. Uzanıp yatıyorum belki bir şey hissederim diye ama bekleyince de olmuyor. Demek mi zamanı var diyorum
Ben folik asiti bırakıp kan ilacı için gideceğim ama gitmişken 16+4 olacağım için inşallah cinsiyeti de öğrenirim diye düşünüyorum
Kızlar bebişin hareketlerini hisseden varmı. ? Ne zaman hissedicez biz ya.
Kuzum bir geyik topikleri vardı ordan banlandi bende yöneticiyle konuştum konu sahibi ben olmak istiyorum diyeKonu sahibi de sen olmussunPembis Hayaller busra neden banlandi o kadar
Doktorum bu randevum da bıraktıracak. Bakalım bana ne verecek göreceğizfolik asiti bana 10. Haftada bıraktırdı başka ilaç verdi vitamin kan ilacını ilk öğrendiğimden beri kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?