2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kuzum bekliyorum bakalım ben hissedebilcekmiyim olmadı Dr a gideyim iyimi.degilmi öğreneyim. Çok merak ediyorum

Aminn memnjn muydunuz peki
Değildim. Çok severek gidiyordum. Ordudan gidiyordum. 2 saat gidip 2 saat geliyordum çoğu arkadaşım olumsuz yorum yaptı kulak asmadım. Ama ilk düşüğümde hiç oralı olmaması, kimyasal mi dış gebelik mi ayırt edememesi, aşılama yaptığında yaşadığımız olumsuzluklar.... eşimle tüylerimiz diken diken oluyor hatırladıkça. Fakat doktor şans işidir. Benimle Elektriği tutmadı sanırım şimdi yine ordudan Samsun’a gidiyorum ama doktorumun davranışları ilgisinden sonra naziye hocaya verdiğim parayı haram ediyorum her gün

Suanki doktorunuz kim ve naziye hanima ne zaman gitmiştiniz?
Benim bi kac ay icin de 2 arkadasim dogum yapti onda ikisinin de problemleri vardi masallah cok saglikli iki dogum yaptilar birinin rahmi tersti normal dogum yaptırdı buyuk ugraslarla, digeri de 2 kere kordon dolanmis normal dogumla saglikla aldi kucagina bebegini ben de gidiyorum doktorlugunun cok iyi oldugu dusuncesindeyim sadece biraz soguk bi kadin

Dediğim gibi doktor şans işi.. şuan medicana da Şafak beydeyim. Sizde sağlığı ile kucağınıza alında doktor bu süreçte rehberimiz bizim. Ben 2018 Eylül de başladım 2019 Şubat ayında naziye hanım ile yollarımı ayırdım

Umarım saglicakli surecler geçiririz

Allah sabır versın. İnşallah tez zamanda sağlıkla kucağına almak kısmet olsun yavrunu
Canım çok teşekkürler Allah sana sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah İnşallah en kısa zamanda oğlumun yerini doldurabileceğim bir oğlum olur önce böyle dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…