2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende korkuyla gittim geldim hastaneye kizlar bizimkiler yoğun baskı yaptı gitme diye ama napim dayanamadım gördüm bebisi iyiymiş çok şükür ama göstermedi kendini doktor haftaya gel söylerim dedi de nasıl gideceğim korkuyorum valla özele gittim devlete hiç gidemem zaten iki aydır görmemiştim yavrumu en son kalp atımı için gitmiştim ama nasıl mutlu oldum onu görünce

Canım ilaç kullanıyor musun ‘prilam dr’ ilacını burdaki çoğumuz kullanıyoruz geceden 1 tane içince gün boyu rahat ettiriyor tavsiye ederim bende öyleydim 7.haftamdan beri kullanıyorum düzenli
Yok canm gittim dedim doktora normal dedi ilac falan vermedi ama bu dediginiz ilaci duydum ben

ay kızlar koşa koşa gittik koşa koşa geldik

allaha şükür hiçbir sorunumuz yok gayet iyiyiz ama anası gibi uykucu çıktı bebeğim uyuduğu için cinsiyeti öğrenemedik yüzüstü yatıyordu yavrum. bir daha ne zaman giderim allah bilir. şansımıza bomboştu hastane. hemen girdik çıktık yani.

Maşallah bundan sonra gitmeyelim doktora bende iki gün önce gittim en azından virüs azalana kadar gitmeyelim kızlar

MaşAllah ne güzel görmüşsün miniğini sağlıklı olsunlar da evden çıkmayız sorun değil. Ben de haftaya gideceğim. Sonra çıkmam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…