2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
inşallah daha fazla zarar vermeden hızlıca kurtuluruz şu virüsten
İnşallah ya amiin
Ben ultrasonda görünce dogsada sevsem diyorum için içimi yiyor hep ultrasona gitmek istiyorum ama malesef
Evet ya ne güzel oluyor görmesi. Git gide büyüdüğünü görmek daha da heyecanlandırıyor insanı
Evet canım bide gösterseydi kendini artık bir dahakine kısmet olur inşallah
Diğer randevuda görürsün artık canım inşallah

Selam kızlar, herkes iyidir umarım. Sabahtır boğazım acıyo halsizim burnum sızlıyo birde ateşim hep 37.6idi. Duş aldım dinlenmeye çalıştım ıhlamur içtim ama evde minik bir yawrum daha olduğu için prk fazla dinlenemiyorum. Geceleri uyuyamıyorum artık iyice psikolojim bozuldu benimde sanki rüya gibi ama hiç bitmeyecek bir rüya. Sahi nasıl bitecek, daha artmıyo dendiğinde insanlar bu söz güvenip nasıl dışarı çıkacsk. Ya da kısım kısım mı dışarı çıkabileceğiz. Kafamda deli sorular ((

Evet ya hic bitmeyecek gibi dogum zamani ya daha kotu olursa diye dusunuyorum annem gelecek dogumuma ya gelemezse bu ikinci cocugum olacak yanliz nasil olacak diyorum disarida doyarak gezemiycez gibi artik Bir sure soru var aklimda

Selam kızlar biraz okudumda hepiniz ya bebeğim koronalı doğarsa korkusuyla kendinizi harap ediyorsunuz. Ben avrupada yaşıyorum ve buralar gerçekten cehenneme döndü evlerimizde hapis hayatı geçiriyoruz herseyimiz kısıtlandı. Bizim ve etrafımızdaki herkes için bu hapse mecburuz. Evet bir bebek anne karnında coronaya yakalanmış. Doktorların açıklamasına göre bağışıklığı güçlü olan bu illeti yener. Yani siz nekadar kendinize iyi bakarsanız bebekleriniz okadar güçlü olur, bağışıklıklarıda güçlü olur ve çok kolay atlatabilirler. Burda doktorların yaptığı açıklamalar covid-19 un 3 sene evrim geçirerek devam edeceği yönünde. Hedef ise 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan bağışıklığı güçsüz olan kişiler. Evlerinizden çıkmayın hijyene dikkat edip bol bol su için agzınızın kurumamasına dikkat edin. Benimde 1 buçuk yaşında oğlum var ve bu tehlikenin içinde onu korumak için eve hapsedip oyun parkı kurduk kendimizce. Okadar zorki ona bişey olacak diye benimde aklım gidiyor ama yapacak şey ev hapsi başka birşey gelmiyor elimden Allahın izniyle atlatacagız bunuda kendinize çok ama çok iyi bakın. Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu gidişle hiç bitmeyecek gibi geliyor inan bana bende bilmiyorum napacagiz doğum zamanı ne olacak ya virüs kapıp bebeğe bulastirirsak

Kızlar bunu düşünmemeye çalışın, başımıza ne gelecekse gelecek zaten. Her şeyin bir yolu, çaresi bulunur. Doğumlara daha çok var, doğum zamanı ne olacak diye endişelenmek için çok erken. Şimdi yapmamız gereken; kendimizi iyi izole edip bağışıklı yüksek tutmak ve moralimizi yüksek tutmak. Bebeğiniz sağlıklıysa siz sağlıklıysanız şuan için gerisini düşünmeyin.

Aynen çok doğru morali yüksek tutmak en önemlisi hallolur herşey insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…