2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sakin ol canım. Ben her sabaha boğaz acısıyla uyanıyorum çünkü uyurken burnum tıkanıyor sürekli ağzımdan nefes alıyorum. Hatta bir sabah ciğerlerim bile yandı. Çabuk geçti de rahatladım. Virüs bitmeyecek tabiki ama hayat bir gün bir yerde normalleşecek.

Geçmiş olsun cnm inşallah biran önce biter hepimiz aynıyız

benim de kusmalarım 3 gündür fena. resmen başladığım yere geri döndüm. yediğim hiçbir şey içimde kalmıyor. bebeğim beslenebiliyor mu acaba

Arkadaşlar benim de kalp çarpıntılarım var şu an 15+2 deyim. Mide bulantıları geri döndü bende de. Reflü ve mide yanması başladı geceleri. Doktora gidemeyen ve kendinde bunları gören arkadaslar içini rahatlatsın diye yazıyorum siz de soyleyince normal olduğunu düşünmeye başladım.

Kontrollerimi devlet hastanesinde sürdürüyorum ve aldıgım randevu iptal oldu. Normalde kan ilacı filan yazılması lazim ama korkumdan gidemiyorum. Eczaneden gyno ferro sanol aldım kızlar 16.hafta bitince kullanacagim. Bi doktor arkadas tavsiye etti kendisi arkadaşım olur. Doktoru gyno ferro sanol yazan arkadas var mi burada?

Ben kızımda kullandım içlerinde en iyisi. Hem folıkasıt var hem demir hem B12. Doktor başka bir şey yazmış, bitsin bari dedim bir sonrakine ondan alacağım.

Merhaba hanımlar. Nasıl bir zaman rastladı bizim hamilelikler böyle. İki nefes almak temiz hava almak için bile dışarı çıkamıyorum moral yerlerde. Allah yardım etsin hepimize sağlıkla doğum nasip etsin. Bulantım geçmedi serum alıyordum artık korkudan gidemiyorum da serum taktırmaya. Sizlerde durum ne? Prilam kullanıyorum ama pek de işe yaramıyor gibi.

valla prilam bende de işe yaramıyor artık. hafta başı geçtiğini düşünmüştüm bulantıların ama ilk haftadakinden bile kötüyüm 3 gündür.

Evet ya hic bitmeyecek gibi dogum zamani ya daha kotu olursa diye dusunuyorum annem gelecek dogumuma ya gelemezse bu ikinci cocugum olacak yanliz nasil olacak diyorum disarida doyarak gezemiycez gibi artik☹ Bir sure soru var aklimda
Aynı şeyleri düşünüyoruz. Sanki gittikçe çığ gibi büyüyor herşey

Bu gidişle hiç bitmeyecek gibi geliyor inan bana bende bilmiyorum napacagiz doğum zamanı ne olacak ya virüs kapıp bebeğe bulastirirsak
Benim ya bebeğe bulaşırsa diye bir korkum yok. Allahın izniyle birşey olmaz. Hepimiz önlemimizi alıyoruz. Ama hadi benim 2.çocuğum çoğunuzun ilk hamileliği. Hevesleriniz vardır. Ben öyleydim mağaza mağaza dolaşıp minik şeyler almak, beşik bakmak, arabasını almak. Onunla yürüyüş yapmak. Bir sürü abı biriktirmek hamileyken. Ama şuanda resmen kaldık evde. Hemde en riskli grupta olduğumuz için ne kadar süre daha da evde kalcağımız belli değil. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bugün bende yaşdım derin nefes almaya çalışırken ciğerlerimin acıdığını hissettim. Evet inşallah ama o zamanı hayal edememek zor

Bana yazdi ben de onu kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…