2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Prilam içiyorum ama ilk zmnlar kadar etki etmiyor sanki. Zofranın fiyatı ne kadar canım?
Zofran 70 tl sgt alamıyorsun özel ilaç. Ben aldım ama içemiyorum doktorum önerdi ama ne tepki verecek bilmiyorum.. prilam ilk hafta iyi geldi daha sonra bağışıklık kazandı vücudum etki etmedi birdaha bende mahvoldum mide bulantısı sabah safra olarak kusmaktan.. sadece peynir ekmek yiyebiliyorum ((

Ben günde 1 e düşürdüm bir tık daha iyiyim bu ara, inşallah yine başa dönmem kaç haftaliksin benim 16da düzelmeye başladı bulantılarım, allah hepimize yardım etsin

Peki benim ilk gebeligim canim 20 haftadan once hisedebilirmiyim
Bazen sanki bisey kayiyormiş gibi hisediyorum tabi herkez diyo 20 hafta hisediliyo diye
Bazen daha erken de hissediliyor, 14, 15 de hissedenler bile var.benim plasenta anterior pozisyondaydı o zaman plasenta yastık görevi görüyormuş geç hissediliyormuş bebek yastığa vuruyor bana yumuşak bir his geliyor, zaten hiç öyle acı tekme karnı gerdirme hissi yaşamamıştım ben, oğlum kıyamıyordu annesine, ama kızım şimdiden pat pat geçiriyor

Yok canım Avrupa yakasındayım malesef

Selam kızlar hemen hemen herkes aynı durumda bende 5 haftadır bebeğimi görmüyorum malesef ‍♀ Tanıdık bir Doktorumuda aradım konuştum bana evden çıkmamı söyledi mecbur kalmadığın sürece hatta ikili testi sordu sonuçların nasıl çıktı demişti bende iyi demişti doktorum dedim Ozaman 3 lü tarama testi için bile gitme dedi iyi çıkmışsa kendini hiç riske atma hastanelerden mikrop kapman demek bebeğin sağlığını da etkilemek dedi sıkıntı olmadığı sürece bekle bugünlerde evden çıkma dedi kısacası bende cinsiyeti öğrenemedim sırf cinsiyet içinde kendimi tehlikeye atamazdım çok merak ediyorum bende bebeğimi ve durumunu Detaylıya kadar hastaneye gitmeyi düşünmüyorum

Hepimiz aynıyız malesef canım bir an önce biter gider inşAllah tek duamız o

Ilk hamileligim benim de gobegim cikmaya basladi 16. Haftada ve hareketlerini de bu 16. Haftada hissetmeye basladim darisi sizlere inşallah
Ben de 16. Haftadayım. 2. Hamileliğim ama hiçbir şey hisswtmedim. Hatta elimi biraz bastırıp anlamaya çalışıyorum ama henüz yok. Doktora gideli de 20 gün oldu. İnşallah her sey yolundadır.

Aynı durumdayım canım. Dua ediyorum sürekli.

Bende yarın doktora gidicem ikili testimim sonuçları çıkalı iki hafta oldu inşallah cinsiyet ogrenebilirim son bir tahmininiz varsa alabilirmiyim yarın yazarım buraya

Eklentiler

• 20200320_075513.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar benim tetanoz aşı yerim bir hafta oldu ne ağrısı geçti ne şişliği ne de o bölgedeki ateş ve hassasiyeti
Hemşireye iki kere fotoğraf attım normal geçecek dedi
Bugün ayna da bakarken sanki iltihaplanmaya başlamış gibi geldi
Korktum
Sizlere de foto ekliyorum
Ne yapmamı tavsiye edersiniz

Eklentiler

• PicsArt_04-04-01.50.05.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…