- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.201
Evet canım öyle ankarada bildiğiniz özel klinik varsa banada önerir misinizEvet canım anne karnındada tedavi edilebilicek bazı durumlar varmış bunlarıda detaylı ultrasonda görebiliyomuş sanırım bende önemli olduğunu duymuştum
Peki benim ilk gebeligim canim 20 haftadan once hisedebilirmiyimAz kalmış önce ufak pıt pıtlar sonra uykudan uyandıracak tekmeler
Zofran 70 tl sgt alamıyorsun özel ilaç. Ben aldım ama içemiyorum doktorum önerdi ama ne tepki verecek bilmiyorum.. prilam ilk hafta iyi geldi daha sonra bağışıklık kazandı vücudum etki etmedi birdahaPrilam içiyorum ama ilk zmnlar kadar etki etmiyor sanki. Zofranın fiyatı ne kadar canım?
Bayan doktor ismi sercana soyismini hatırlamıyorumYaa ben de doktor arıyordum ismi nedir acaba önümüzdeki hafta için sıra alayım inşallah
Ben günde 1 e düşürdüm bir tık daha iyiyim bu ara, inşallah yine başa dönmemZofran 70 tl sgt alamıyorsun özel ilaç. Ben aldım ama içemiyorum doktorum önerdi ama ne tepki verecek bilmiyorum.. prilam ilk hafta iyi geldi daha sonra bağışıklık kazandı vücudum etki etmedi birdahabende mahvoldum mide bulantısı sabah safra olarak kusmaktan.. sadece peynir ekmek yiyebiliyorum ((
Bulent alp aydin var canim bi sor istersen nasil durumlarEvet canım öyle ankarada bildiğiniz özel klinik varsa banada önerir misiniz
Bazen daha erken de hissediliyor, 14, 15 de hissedenler bile var.benim plasenta anterior pozisyondaydı o zaman plasenta yastık görevi görüyormuş geç hissediliyormuş bebek yastığa vuruyor bana yumuşak bir his geliyor, zaten hiç öyle acı tekme karnı gerdirme hissi yaşamamıştım ben, oğlum kıyamıyordu annesine, ama kızım şimdiden pat pat geçiriyorPeki benim ilk gebeligim canim 20 haftadan once hisedebilirmiyim
Bazen sanki bisey kayiyormiş gibi hisediyorum tabi herkez diyo 20 hafta hisediliyo diye
Peki detaylı ultrason için gidecek misinizBence biraz daha beklemelisin şuan hepimiz aynı durumdayız ama cinsiyet için falanda gidip kendimizi riske atamayız ortalık gerçekten çok kötü bebeğimiz ve kendimiz için bir süre bekleyelim
Yok canım Avrupa yakasındayım malesefCanım istanbulda hangi yakadasin anadolu yakasindaysan önerebileceğim bir yer var artik bugün gittim bende 1 haftadır gidecek yer arıyordum korkumdan güvenip gidemedim başka yere burayi da ozellikle arayıp yoğunluk durumunu öğrendim sürekli dezenfekte halinde ve kimse yok kadın doğumda boştu hastanenin geneli boştu. Direk muayene oldum çıktım. İçim rahatladı istanbul anadolu yakasi maltepe tip merkezi doktorda çok tatlı
Özel klinik mi canım hastane değil demiBulent alp aydin var canim bi sor istersen nasil durumlar
Gidicem mecbur canım hemşirem ihmal etme dedi ama özel hastane bile değil kliniği olan bir muayene yerine git dedi daha tedbirli olur dediPeki detaylı ultrason için gidecek misiniz
Bende 15. Haftamdan beri kayıyormuş gibi hissettim 2 3 kez ama çevremdekiler gazdır o diyorlarPeki benim ilk gebeligim canim 20 haftadan once hisedebilirmiyim
Bazen sanki bisey kayiyormiş gibi hisediyorum tabi herkez diyo 20 hafta hisediliyo diye
Hepimiz aynıyız malesef canım bir an önce biter gider inşAllah tek duamız oSelam kızlar hemen hemen herkes aynı durumda bende 5 haftadır bebeğimi görmüyorum malesef♀ Tanıdık bir Doktorumuda aradım konuştum bana evden çıkmamı söyledi mecbur kalmadığın sürece hatta ikili testi sordu sonuçların nasıl çıktı demişti bende iyi demişti doktorum dedim Ozaman 3 lü tarama testi için bile gitme dedi iyi çıkmışsa kendini hiç riske atma hastanelerden mikrop kapman demek bebeğin sağlığını da etkilemek dedi sıkıntı olmadığı sürece bekle bugünlerde evden çıkma dedi kısacası bende cinsiyeti öğrenemedim sırf cinsiyet içinde kendimi tehlikeye atamazdım çok merak ediyorum bende bebeğimi ve durumunu Detaylıya kadar hastaneye gitmeyi düşünmüyorum
Ben de 16. Haftadayım. 2. Hamileliğim ama hiçbir şey hisswtmedim. Hatta elimi biraz bastırıp anlamaya çalışıyorum ama henüz yok. Doktora gideli de 20 gün oldu. İnşallah her sey yolundadır.Ilk hamileligim benim de gobegim cikmaya basladi 16. Haftada ve hareketlerini de bu 16. Haftada hissetmeye basladim darisi sizlere inşallah
Aynı durumdayım canım. Dua ediyorum sürekli.Selam kızlar hemen hemen herkes aynı durumda bende 5 haftadır bebeğimi görmüyorum malesefTanıdık bir Doktorumuda aradım konuştum bana evden çıkmamı söyledi mecbur kalmadığın sürece hatta ikili testi sordu sonuçların nasıl çıktı demişti bende iyi demişti doktorum dedim Ozaman 3 lü tarama testi için bile gitme dedi iyi çıkmışsa kendini hiç riske atma hastanelerden mikrop kapman demek bebeğin sağlığını da etkilemek dedi sıkıntı olmadığı sürece bekle bugünlerde evden çıkma dedi kısacası bende cinsiyeti öğrenemedim sırf cinsiyet içinde kendimi tehlikeye atamazdım çok merak ediyorum bende bebeğimi ve durumunu Detaylıya kadar hastaneye gitmeyi düşünmüyorum
İnşşalah yaHepimiz aynıyız malesef canım bir an önce biter gider inşAllah tek duamız o
Aynen hepimiz Allah’a emanetizAynı durumdayım canım. Dua ediyorum sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?