2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Vicium d3 kullanan varmi kizlar aranizda. Dr kemik.erimesi olmasin diye verdi. Internetten de bakıyorum hic kullanan olmamis ya
Bana da doktorum verdi. Sabah akşam içiliyorumuş ama ben günde 1 içiyorum. Doktorumu değiştirecektim değiştiremedim. Çünkü şöyle oldu. 3. Ayda bana folik asite devam et dedi. Dedim 3. Ayda başka ilaca geçiliyorsu. Dur o zaman ben sana bi tane daha yazim dedi. Kullanıyorum bende. Vitamin sonuçta dedim.

Kadın doğum doktorun mu vermişti canım
Evet. Ben çok tedirgin oldum kullanırken erken dönem oldupu için. Bir önceki hamileliğimde de yeşik akıntım olmuştu. Doktor onun için 3 ay dolynca ilaç yazarım demişti. Bu domtorum erken dönem verince kullanmak istemedim. Başka doktora da gidemedim o dönem. Öyle olunca mecbur kullandım. Doktor sonuçta zarar verecek bir şey vermez hwrlade dedim.

İyi geldi mi canım

Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı her şey yolunda çok şükür hiç kilo almamama ve 3 kilo verdiğim halde bebişim 1 hafta önde
Ek takviyeler yazdı magnezyum demir hapı gibi. Onun dışında bebeğim 200 gr boyu da 15 cm, bir ay sonrayı iple çekiyorum

Eklentiler

• 20200404_143039.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 55
Maşallah canım

Selam canım herhangi bir hormon içeren ilaç kullandın mı/kullanıyo musun? Ben kanama alanı olduğundan 1.5ay progestan fitil kullandım kollarımın üst kısmında ve lazerle biten bikini bölgemde siyah tüyler çıktı. Ne yazıkki oluyor

Detaylı 19-22 haftalar arasında yapılıyor erken değil

İlk aşımı? Çok geçmiş olsun. İlkiyse ve ilk gebelikse olabiliyor. Benimde çok şişerde 3-4 gece o kolumun üzerine yatamazdım

Kullanmadım canım 12.haftaya kadar folik asit ve kendi tiroid ilacımı kullandım ama 5 yıldır kullanıyorum tiroid ilacı yapmıyor kıllanmayı. 12den sonra balık yağı hapı demir hapı ve elenatal diye vitamin kullanmaya başladım vitamin yani hormon değil onlarda galiba vücudun kendi hormon dengesiyle alakalı oldu

İdrar yolu enfeksiyonu için mi? Ben kullandım canım hiçbir riski yok korkma

Hem hamilelik hormonlarından olabilir hemde tiroid değerlerine baktırdın mı yakın zamanda hamileliğinde oda yapabilir canım. Gebelik tiroidleri etkiliyor çünkü. İlk gebeliğimde hiç öncesinde tiroid sorunum olmamasına rağmen gebelik boyunca değerim düşsün diye ilaç kullandım.

Ben 5 senedir tiroid hastasiyim canım zaten ayrıca haşimatomda var sürekli kontrol altındayım hamile değilken dahi zaten doktoruma söyledim düşündüğümü pozitif görür görmez gel yanıma dedi ilaçlarımı kullandığım halde yükseldi değerim doz artırımı yaptık ayda bir kontrol ediliyor doz ayarlanıyor tiroidle alakalı değil olsa 5 senedir olurdu canım tiroid metabolizmayı yavaşlatıyor saç filan döküyor ama kıllanma yapmıyor aksine vücudu güçsüzleştiriyor vücudun üretmediği hormonu da dışardan alıp dengelemiş oluyorum hamilelikle alakalı bir hormonsal bozukluk oldu bence ama beni düşündürüen kalıcı olur mu diye oldu

İyi geldi mi canım
Vallahi venim durumum biraz farklı. Hala tamamen bitmedi akıntı. Buarada benimki kokusuz kaşıntısız bşr akıntı. Bende rahim sarkması varmış. Eğer yatmaz ayakta kalırsam rahim dışarı çıkıyor birkaç cm. Rahim aşağıdayken akıntım çok oluyor. Ama dikkat edersem yeşil akıntım olmuyor.

İlk aşımı? Çok geçmiş olsun. İlkiyse ve ilk gebelikse olabiliyor. Benimde çok şişerde 3-4 gece o kolumun üzerine yatamazdım
İlk gebelik aşısı
Normalde 6 sene önce çalışırken yaptırmıştım
Sağlık çalışanıydım o zaman hiç böyle olmamıştı
Bu sabah iltihap toplanmış olarak uyandım
Asm hemşiresine fotoğraf atıp sordum antibiyotik içeren krem kullanmamı söyledi sabah sürdüm
Şimdi iltihaplar toplanmaya başladı küçük küçük bir çok baş oldu
Hatta krem sonrası şuan bir tanesinin içindeki su akıyor

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…