2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben günde 1 e düşürdüm bir tık daha iyiyim bu ara, inşallah yine başa dönmem kaç haftaliksin benim 16da düzelmeye başladı bulantılarım, allah hepimize yardım etsin
Benm henüz 9.hafta daha var geçmesine.. bu 2. Cocugum. Kızımda da yaşamıştım 18. Haftada kesilmişti bulantım. Başladım dün akşam aldım zofran bide az once aldım sabah sanki biraz daha iyiyim.

Ben de dün akşam mesjlaştım doktorumla 4lü test sonucum için. Şükür bir sıkıntı çıkmadı. Şimdilik durumları takip ediyoruz. Muayenehanesini kapatmış bakalım belki detaylıya kadar ben de gitmem

Ne soracaksın kuzum?
Canım dün sağlıkocağında ki doktorum bana enfeksiyon şikayetim olduğu için bi fitil yazdı ama içimde pek rahat etmedi açıkcası krem falan olsa neyse de fitil sonuçta Bi kadın doğum doktoruna sorup içimi rahatlatmak istedim yani kullanmamda Bi sakınca var mı yok mu diye ama benimde öyle iletişime geçebileceğim Bi doktorum yok o yüzden yani

Ben 10 ve 11. Haftamda kullandım 10 tane fitil. Çok içime sinmemişti erken bir dönem olduğu için. Bir de antibiyorik içtim

Tamam ben sorarım resim ya da isim atar mısın ilacın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…