- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.261
Çok teşekkür ederimİdrar yolu enfeksiyonu için mi? Ben kullandım canım hiçbir riski yok korkma
Çok teşekkür ederim canımRica ederim, sorun olmaz yazdı. Geçmiş olsun canım
Bende aynısını kullanıyorum canım ağzımda sürekli bi balık tadı mahvediyor beni, gece yatarken alıyorum yine aynı, elimdekiler bitsin devam etmeyeceğimGünaydın hanımlar ben bı ilaç kullanıyorum bir türlü sevemedim.kullanan var mi.
Oyyy Masallah cnmMerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı her şey yolunda çok şükür hiç kilo almamama ve 3 kilo verdiğim halde bebişim 1 hafta önde
Ek takviyeler yazdı magnezyum demir hapı gibi. Onun dışında bebeğim 200 gr boyu da 15 cm, bir ay sonrayı iple çekiyorum
Çok geçmiş olsun canım. Olmaz hiç korkma. Kızımda tedavi nedeniyle çok fazla hormon aldığım için benimde biraz olmuştu şimdi pırıl pırıl hiç olmamış gibiBen 5 senedir tiroid hastasiyim canım zaten ayrıca haşimatomda var sürekli kontrol altındayım hamile değilken dahi zaten doktoruma söyledim düşündüğümü pozitif görür görmez gel yanıma dedi ilaçlarımı kullandığım halde yükseldi değerim doz artırımı yaptık ayda bir kontrol ediliyor doz ayarlanıyor tiroidle alakalı değil olsa 5 senedir olurdu canım tiroid metabolizmayı yavaşlatıyor saç filan döküyor ama kıllanma yapmıyor aksine vücudu güçsüzleştiriyor vücudun üretmediği hormonu da dışardan alıp dengelemiş oluyorum hamilelikle alakalı bir hormonsal bozukluk oldu bence ama beni düşündürüen kalıcı olur mu diye oldu
Ona yazdım sanmıştım :) kim yazmıştı onuSoran arkadaşa yaz istersen canım, görmeyebilir:)
Oo kötü olmuş kıyamam çok geçmiş olsun. Ama korkma kötü birşey olsa hemşire asla riske atmaz hemen doktora git yada gel derdi. O uçlar muhtemelen akarak bitecekİlk gebelik aşısı
Normalde 6 sene önce çalışırken yaptırmıştım
Sağlık çalışanıydım o zaman hiç böyle olmamıştı
Bu sabah iltihap toplanmış olarak uyandım
Asm hemşiresine fotoğraf atıp sordum antibiyotik içeren krem kullanmamı söyledi sabah sürdüm
Şimdi iltihaplar toplanmaya başladı küçük küçük bir çok baş oldu
Hatta krem sonrası şuan bir tanesinin içindeki su akıyor
Canım daha önce 6ay kullandım bundada yeni kullanmaya başladım hiç kuruluk olmadı sürdüğüm yerlerde. Ciddi kuruluk problemin varsa kremi 2 ye çıkar istersen göğüs, kalça ve karın kısmındaki kuruluk çatlamaya yol açmasın. Kuruyken özellikle kaşımamaya çalışLierac jel kullanan arkadaşlar bir sorun var. Cildim zaten çok kuruydu. Jeli kullandığımdan bu yana karnım daha da kurudu gibi. Acaba bu jelden mi kaynaklı. Yoksa benim ciddi kuruluk problemimmi var anlayamadım.
Bende cuma günü gittim doktora kan ilacı ve d3 damla yazdı günde 10 damla kullanacaksın dedi bir sonraki kontrol 1 ay sonra dedi detaylı içinde randevu alırsın dedi detaylı usg 490 tl istediler birde cuma günü omurilik açıklığı varmı yok mu diye kan aldı bakmak için KIZÇEM oluyormuş bu arada %90 dedi çok şükür herşey yolunda şimdilik bizden haberler böyleVicium d3 kullanan varmi kizlar aranizda. Dr kemik.erimesi olmasin diye verdi. Internetten de bakıyorum hic kullanan olmamis ya
Çok ilginç. Jeli internetten sipariş vermiştim. Umarım bir sorun yoktur. İlk hamileliğimde hiç çatlağım olmadı. Bunda göğüslerim küçğk olmasına ragmen aşırı kaşıntım oldu ve baktığımda hep çatlamıştı. Cildim çok kötü görünüyor. Doktora gittiğimde sorayım.Bende aynısını kullanıyorum canım ağzımda sürekli bi balık tadı mahvediyor beni, gece yatarken alıyorum yine aynı, elimdekiler bitsin devam etmeyeceğim
Aynen canm bende akşamları yatmadan önce alıyorum. 15 gün daha kullanınca bitecek. Tiksindim.Bende aynısını kullanıyorum canım ağzımda sürekli bi balık tadı mahvediyor beni, gece yatarken alıyorum yine aynı, elimdekiler bitsin devam etmeyeceğim
Çok geçmiş olsun canımİlk gebelik aşısı
Normalde 6 sene önce çalışırken yaptırmıştım
Sağlık çalışanıydım o zaman hiç böyle olmamıştı
Bu sabah iltihap toplanmış olarak uyandım
Asm hemşiresine fotoğraf atıp sordum antibiyotik içeren krem kullanmamı söyledi sabah sürdüm
Şimdi iltihaplar toplanmaya başladı küçük küçük bir çok baş oldu
Hatta krem sonrası şuan bir tanesinin içindeki su akıyor
MaşAllah canım benim çok sevindim herşeyin iyi olmasına prenses geliyor demekBende cuma günü gittim doktora kan ilacı ve d3 damla yazdı günde 10 damla kullanacaksın dedi bir sonraki kontrol 1 ay sonra dedi detaylı içinde randevu alırsın dedi detaylı usg 490 tl istediler birde cuma günü omurilik açıklığı varmı yok mu diye kan aldı bakmak için KIZÇEM oluyormuş bu arada %90 dedi çok şükür herşey yolunda şimdilik bizden haberler böyle
Oy masallah saglikla büyüsünBende cuma günü gittim doktora kan ilacı ve d3 damla yazdı günde 10 damla kullanacaksın dedi bir sonraki kontrol 1 ay sonra dedi detaylı içinde randevu alırsın dedi detaylı usg 490 tl istediler birde cuma günü omurilik açıklığı varmı yok mu diye kan aldı bakmak için KIZÇEM oluyormuş bu arada %90 dedi çok şükür herşey yolunda şimdilik bizden haberler böyle
Banada vermişti ama acayip mide bulantısı yapiyo içemiyorum duruyo oyleAynen canm bende akşamları yatmadan önce alıyorum. 15 gün daha kullanınca bitecek. Tiksindim.
Bende artık hemen hemen geçti hala bazı kokulara ve yiyeceklere karşı hassasım ama bulantılarım baştaki gibi değil tabiki artık 1 buçuk aydır nerdeyse bebeğimi de göremedim çok da merak ediyorum ama inşAllah 2 hafta sonra detaylı ultrasyona gidebilirsem o zaman görebilirim diye umuyorum ve aynı şekilde sürekli evde durmaktan duygularımızda çok değişti sürekli kendimi dinlemeye ve bazı konularda kuruntu yapmaya başladım artık ve buda çok tehlikeliHayırlı günler arkadaşlar bu durum duzelsin insallh da valla hem hamilekijten ötürü hemde evlere kapandik daha duygusal olmaya basladim ben. Arti birde bulantilarim gecmedi malesef . Onceden olsa bi serum yer rahatlardim simdi buda yok. Sizlerde durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?