2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Günaydın hanımlar ben bı ilaç kullanıyorum bir türlü sevemedim.kullanan var mi.

Eklentiler

• IMG-20200403-WA0013.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG-20200403-WA0011.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 24
Oyyy Masallah cnm

Lierac jel kullanan arkadaşlar bir sorun var. Cildim zaten çok kuruydu. Jeli kullandığımdan bu yana karnım daha da kurudu gibi. Acaba bu jelden mi kaynaklı. Yoksa benim ciddi kuruluk problemimmi var anlayamadım.

Çok geçmiş olsun canım. Olmaz hiç korkma. Kızımda tedavi nedeniyle çok fazla hormon aldığım için benimde biraz olmuştu şimdi pırıl pırıl hiç olmamış gibi

Oo kötü olmuş kıyamam çok geçmiş olsun. Ama korkma kötü birşey olsa hemşire asla riske atmaz hemen doktora git yada gel derdi. O uçlar muhtemelen akarak bitecek

Lierac jel kullanan arkadaşlar bir sorun var. Cildim zaten çok kuruydu. Jeli kullandığımdan bu yana karnım daha da kurudu gibi. Acaba bu jelden mi kaynaklı. Yoksa benim ciddi kuruluk problemimmi var anlayamadım.
Canım daha önce 6ay kullandım bundada yeni kullanmaya başladım hiç kuruluk olmadı sürdüğüm yerlerde. Ciddi kuruluk problemin varsa kremi 2 ye çıkar istersen göğüs, kalça ve karın kısmındaki kuruluk çatlamaya yol açmasın. Kuruyken özellikle kaşımamaya çalış

Vicium d3 kullanan varmi kizlar aranizda. Dr kemik.erimesi olmasin diye verdi. Internetten de bakıyorum hic kullanan olmamis ya
Bende cuma günü gittim doktora kan ilacı ve d3 damla yazdı günde 10 damla kullanacaksın dedi bir sonraki kontrol 1 ay sonra dedi detaylı içinde randevu alırsın dedi detaylı usg 490 tl istediler birde cuma günü omurilik açıklığı varmı yok mu diye kan aldı bakmak için KIZÇEM oluyormuş bu arada %90 dedi çok şükür herşey yolunda şimdilik bizden haberler böyle

Eklentiler

• 0D8A5AE9-6D67-4024-88DE-D260F2DA057C.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 49
Bende aynısını kullanıyorum canım ağzımda sürekli bi balık tadı mahvediyor beni, gece yatarken alıyorum yine aynı, elimdekiler bitsin devam etmeyeceğim
Çok ilginç. Jeli internetten sipariş vermiştim. Umarım bir sorun yoktur. İlk hamileliğimde hiç çatlağım olmadı. Bunda göğüslerim küçğk olmasına ragmen aşırı kaşıntım oldu ve baktığımda hep çatlamıştı. Cildim çok kötü görünüyor. Doktora gittiğimde sorayım.

Bende aynısını kullanıyorum canım ağzımda sürekli bi balık tadı mahvediyor beni, gece yatarken alıyorum yine aynı, elimdekiler bitsin devam etmeyeceğim
Aynen canm bende akşamları yatmadan önce alıyorum. 15 gün daha kullanınca bitecek. Tiksindim.

Çok geçmiş olsun canım

MaşAllah canım benim çok sevindim herşeyin iyi olmasına prenses geliyor demek

Oy masallah saglikla büyüsün
Bayagi pahalı ayrıntılı ultrason fiyatı..
Onu bende yaptırmak istiyorum bakalim gittiğim hastane ne kadar dicek

Hayırlı günler arkadaşlar bu durum duzelsin insallh da valla hem hamilekijten ötürü hemde evlere kapandik daha duygusal olmaya basladim ben. Arti birde bulantilarim gecmedi malesef . Onceden olsa bi serum yer rahatlardim simdi buda yok. Sizlerde durum nedir?

Bende artık hemen hemen geçti hala bazı kokulara ve yiyeceklere karşı hassasım ama bulantılarım baştaki gibi değil tabiki artık 1 buçuk aydır nerdeyse bebeğimi de göremedim çok da merak ediyorum ama inşAllah 2 hafta sonra detaylı ultrasyona gidebilirsem o zaman görebilirim diye umuyorum ve aynı şekilde sürekli evde durmaktan duygularımızda çok değişti sürekli kendimi dinlemeye ve bazı konularda kuruntu yapmaya başladım artık ve buda çok tehlikeli

Kızlar benim gibi inanılmaz gazlı geçiren var mı hamileliğini normal gibi gelmiyor bana artık bu gazlar bitki çayı gibi bişey rahatlatır mı beni? Hamilelikte önericeğiniz bitki çayı varmı bide kullandığınız doktorunuzun falan önerdiği genel olarak gazla ilgisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…