2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sezeryan nasıl korkutucu mu

Ben de isim bulamadım.ben hangi ismi söylesem eşim beğenmiyor. Bilge istiyorum.

Bartu ne demek acaba?

Ben karar verdik sanıyordum eşim geçen dedi ki bu isim içime sinmiyor sen sevdin diye adını koyduk gibi oldu o Eylül istiyor, ben Hilal.

Hilal demeye de alışmıştım ya Eylül ismini beğenmiyorum

bizde de güya erkek olursa eşim kız olursa ben isim koyacaktım. kızı da o buldu

ismi söylediği an çok ama çok hoşuma gitti şimdi biz dahil herkes o isimle sesleniyo kızımıza

27+4 haftadayım
bebek 800 gr

merak ettiğim şu
sizlerin bebekleri kaç gr?
Canım ben bugün tam 27+4te doktora gittim. Bebeğin kilosu 1200 gr çıktı. Ama bebek hep bir hafta önden gidiyor benim doktora göre ultrason değeri 28+4 olarak görünüyor. Benim doktorum kilonun yapısal olduğunu düşünüyor.

Ben de isim bulamadım.ben hangi ismi söylesem eşim beğenmiyor. Bilge istiyorum.

Bartu ne demek acaba?
Etrafımda hiç Bartu isminde birisi olmadı ama sanki Bartu’lar çok şanslı olurmuş gibi geliyor

Bende daha isme karar veremedim ama aklımda Kerem var
Kerem güzel bir isim tam erkek ismi

Ben karar verdik sanıyordum eşim geçen dedi ki bu isim içime sinmiyor sen sevdin diye adını koyduk gibi oldu o Eylül istiyor, ben Hilal.

Hilal demeye de alışmıştım ya Eylül ismini beğenmiyorum ☹
Arkadaşımın kızının adı Eylül hatta başka bir arkadaşımda Eylül koyacaktı sakın dedi kök söktürüyor ama o yine de Eylül koydu gerçekten karakter olarak çok benziyorlar ikisi de çok Zeki başarılı ama annelerine kök söktürüyorlar
Benim kuzenimin aşı Hilal çok başarılı ve uysal bir kızdı bana Hilal’ler çok naif hanım hanımcık gelmiştir eşine ikinciyi sen koyarsın de Hilal koy bence ya da iki isim koy

Kızlar hani insan ismi ile yaşar derler ya kuzularınızın isimleri belli mi
Oglumun adı Uraz olacak hayirlisiyla :) en başta begendigim isim Uras ti sonra yok begenmemeler anlamini araştırmalar baaka bulursunuz demeler sanki onlar doguracak kime ne yani benim cocugum tabii ki benim begendigim isim olacak ay sinirlendim yine sonuc olarak eşimle ben Uraz da karar kildik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…