2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizim paşanın adı da nasipse Çınar olacak.Eşimin bir önceki görev yeri Diyarbakır/Çınarmış ilk evlendiğimizde oğlumuz olursa Çınar ismi nasıl diye sormuştu ben de bence güzel demiştim.Cinsiyetini öğrendiğimizden beri Çınar olarak sevmeye başladık Allah nasip ederse Çınar olacak

Hanımlar merhaba. Az evvel kontrolden çıktım, doktor suyun azalmış dedi. 1 haftadır tansiyonum takipteydi. Tansiyondan dolayı olabilir dedi. Aspirin tedavisi başlayacakmış. Ve riski gebelik uzmanına da git dedi. Şimdiye kadar hiç sorun yoktu. Tansiyondan beri çok üzülüyorum. Önce gebelik zehirlenmesinden şüphelendiler, şimdi de bu. Gelişimi normal ama gerileme olabilir dedi. Şimdiye kadar hiç kötü ihtimal düşünmemiştim. Ama bugün tekrar moralim bozuldu. Inşallah hepimiz sağlıkla alırız vaktinde bebekleri kucağımıza

Sen moralini yüksek tutmaya çalış inşallah hiçbir sorun olmadan sağlıkla alırsın evladını kucağına, çok şükür artık her şey için önlem alabiliyorlar sen hep iyi düşünmeye bak.

hipertansiyonum
gebelik boyunca kan sulandırıcı ileyaşıyorum
hiç canını sıkma Allah ne dilerse o olur
ilaçlar beslenme ile tansyonu düzeltiriz
suyuda bolbol iç arkadaşım
sağlıkla gelsin bebeğin inş.

30. Haftaya girdim artık ve nerdeyse 6-7 haftamız var o haftalardan sonra artık heran gelebilirmiş her hafta kontrole çağırılırmışız ben çok heycanlıyım ya

30. Haftaya girdim artık ve nerdeyse 6-7 haftamız var o haftalardan sonra artık heran gelebilirmiş her hafta kontrole çağırılırmışız ben çok heycanlıyım ya
Aynen canım bitti zaman ne kaldı şurda hepimizin birde benim erken gelme ihtimali var 34te felan gelebilir onun panikliği var alışveriş bitmedi çanta hazırlanacak ev temizliği ve evi +2çovukla ve eşimide eklersek 3kişiye rağmen temiz tutmaya çalışmak hediyelik yapılacak bir ihtimal hastane ziyaretleri açılırsa organizasyon ayarlanacak falan falan falan

Ayy gerçekten öyle yapılacak iş çok ben 5 6 haftaya kadar tüm eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum tabi onları tamamlıyorken bir yandan da evi temizlemek var senin kaçıncı hafta şimdi canım

Kan sulandırıcıyı tansiyondan dolayımı kullanıyorsun canım

Çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsın moralini bozma Allah ne derse o oluyor çoğu geçti azı kaldı sayılır

Ay benim de sülalem mi rahat nedir ? Oğluşuma sadece çorap aldım daha kurban bayramından sonra alışverişe başlamayı düşünüyorum 26.haftadayım

Aslında 32-33. Haftalarda eksikleri tamamlamak gerekiyor pandemi yüzünden çok insan gelmez ama bende ufaktan hediyelik bakmaya başladım anahtarlık, mum veya tema vakfına bağış kartı düşünüyorum karar veremedim henüz alınan eşyaların yıkanması, ütülenmesi steril edilmesi düşündükçe içim şişiyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…