2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben anca yaparım canım hediyelik olarakta gelmeseler de yolluyorlar hediyelerini eltime öyle yaptılar ondan biliyorum bnde küçük kutularda şeker alıcam makrome anahtarlık ve mıknatıslı açacak düşünüyorum anahtarlığı kendim yapacağımdan başlamam gerek die düşünüyorum anca
Ayy o yıkama ütüleme beni de şişirio sanki onu yapsam herşey bitecek

Ecmel ismini çok seviyorum bir arkadaşımın ismi çok az duyulmuş anlamı çok güzel bir isim
Bende çok seviyorum tek olsun istedim ama eşim ben bile diyemiyorum dedi yanına illa isim olsun dedi diğerleride çift isim nie tek koydunuz demesin ilerde dedi ii hadi dedim ecmele zor ikna oldu çünkü

Ay benim de sülalem mi rahat nedir ? Oğluşuma sadece çorap aldım daha kurban bayramından sonra alışverişe başlamayı düşünüyorum 26.haftadayım
Valla bende alıp kaygıyı atma derdindeyim havalar daha da ısınırsa dışarı çıkmak zulum gelicek ama kurban erteside sanki geç gibi

Kızlar hani insan ismi ile yaşar derler ya kuzularınızın isimleri belli mi
İkranur olacak bizimkinin de ismi Cinsiyet öğrenmeye gittiğimiz gün arabada bir anda aklıma aklıma geldi ne kadar isim baksamda bunda kaldı aklımız . eşimde sevdi baktım , ikranur demeye başladı öyle kararlastirdik

Bnm kızımın adı Nisan Hüma, bu da kız olaydı Eylül Mısra olacaktı. Ama erkek, biraz zorlanıyoruz karar veremedik henüz Pamir'i düşünüyoruz Yalnız hiçbir şey hazır değil ne zaman hazırlayacagım bilmiyorum kızımda 32. Haftada odası dahil her sey hazırdı 30dan itibaren tamamlarım diye kendmi teselli ediyorum :)

Bana da kan sulandırıcı başladı bugün, inşallah hayırlısı ile tamamlarız süreci
Bende
Sen moralini yüksek tutmaya çalış inşallah hiçbir sorun olmadan sağlıkla alırsın evladını kucağına, çok şükür artık her şey için önlem alabiliyorlar sen hep iyi düşünmeye bak.
Aynen öyle. Inşallah o kadar düşünememeye çalışacağım

Benim kızımın adı da Duru olacak İnşallah. Ben alışverişi 30 haftadan sonraya bırakmıştım. Herhalde Temmuzun 10u gibi falan başlarız alışverişe

Alışverişimi bitirdim. Yıkama işini 32-33 haftalarda planlıyorum. Ütüye bir yardımcı abla çağıracağım. Temizliği yarıladım. Haftasonu yasakları olmasa o da biterdi Kızımın adına Ravza dedik. Ama bir yanımda Mihra diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…