2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar geceleri sürekli istemsizce sırt üstü yatarken buluyorum kendimi doktor da sırt üstü yatmamaya özen göster demişti ama elimde değil
benim artık sağım solum uyuşuyor yatmaktan. kısa dklıklar halinde sırt üstü de yatıyorum ne yapayım.

allahım gece öyle korkunç bir rüya gördüm ki hayrolsun. burda konuştuklarımızdan mı etkilendim ne yaptım anlamadım.

hiç bilmediğim bir hastanede saatlerce doğum sancısı çektim. gelene geçene de ben sezaryan istiyordum beni nolur ameliyata alın diye yalvarıyordum. bana sürekli bebek kanala girmiş ıkın diyorlardı ama hiç ağrım yoktu. finali mutlu sonla yapıyorum bekleyin. uzun uğraşların sonunda doğurdum ama bebek değil 2 tane sarman kedi doğurdum

Ayy hayrolsun

O kadar uğraş sonucu kedi diyorsun yani hayırolsun inşAllah

Valla canım benimde öyleydi daha yeni netlestirdik sayılır bı sure ayaz demiştik ama şimdi Metehan da karar kıldık en sonunda

Çok çok geçmiş olsun kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yaaaaaa

Ben karar verdik sanıyordum eşim geçen dedi ki bu isim içime sinmiyor sen sevdin diye adını koyduk gibi oldu o Eylül istiyor, ben Hilal.

Hilal demeye de alışmıştım ya Eylül ismini beğenmiyorum ☹
Eylül olucak benimde kızımda hayırlısıyla bence çok duru bir isim

Havalar sıcak ve ağırlaşıyor rahat hareket edemiyoruz pandemi süreci nasıl olacak bilmiyoruz ben o yüzden biran önce herşeyi hazırlama taraftarıyım Allah güç versin hepimize odası hazır kızımın halen bı kaç bişey alıyorum ama daha önce aldıklarım utulenip hazırlandı erken olsa sıkıntı yok ama geç olunca telaslaniyor insan ne zaman gelicek belli bile değil poncikleri n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…