2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben 6 aya kadar bir kaç 9 aylık kıyafetle giyim konusunu kısmen kapattım
Banyo ürünleri deterjan şampuan krem vs o tarz şeyleri de son zamanlara bıraktım bayram sonrası alırım
İsmine karar verdik ay başı da isimli hastane tulumunu sipariş vericem
İstanbul da yaşadığım için kıyafetleri çok dert etmiyorum aldıklarım az bile gelmiş olsa hastane kontrollerine gidip gelirken alırız
Bebek arabası sepet beşiği tamam
Philips avent in ayıcıklı emziğinden var biberon ihtiyaç olursa alırım diye düşünüyorum
Bende 25 haftadan sonra almaya başladım
2 kez e bebeğe gidip toplu aldım kıyafetleri
Hediyeliğine karar verdim malzemelerini aldım sonrasında yapacağım
Zaten koronadan ötürü hastaneye kimsenin ziyarete geleceğini zannetmiyorum
Eve desen yine öyle
Bakalım zaman gösterecek
Siz alışverişe başlamamış olanlarda yavaş yavaş ne alacağına karar verirse hallolur bence

Benim gibi doğru düzgün bişi almayıp hatta hala ne alacağını bilemeyen, hazırlıkları tamam annelerin yazılarını dehşetle okuyan anneler de var mı
Ben varım cinsiyeti de öğrenmedik tuzumuz kuru oturuyoruz. 32 yı gecelim baslarım diyorum hayırlısı ile.2. bebek ya beşik dolap falan var.kıyafette birkaç gün de hallour inşallah.

Bana da kan sulandırıcı başladı bugün, inşallah hayırlısı ile tamamlarız süreci
Bende
Aynen öyle. Inşallah o kadar düşünememeye çalışacağım
Bir onceki gebeligimde gunde 3 kez tansiyon ilaci ve coraspirin icmistim hamilelik boyunca. Gebelik zehirlenmesi de oldum. 30 dan sonrasi onemli tansiyonunu kontrol et sık sık. Ama tansiyonu kontrol altinda tutunca cok sukur banada bebegede birsey olmadi.

kızlar eve ya da hastaneye misafir kabul etmeyi düşünüyor musunuz?

biz asla düşünmüyoruz. yanıma da sadece annem gelecek nasipde. kimseyi kabul etmeyeceğiz.
Kesinlikle etmeyeceğim. Yani inşallah nasıl engel olunur bilmiyorum ama bir sekılde kibarca amlatacagız.

Çok geçmiş olsun yat dinlen ayakta durmamaya calıs. Annene filan taşın imkanın varsa

Yavrularımıza anı kalsın diye kendi çektiğiniz hamiş fotoğraflarınız için kullandığınız bir uygulama var mı ?

Elikada çerçeveler var onlara bakabilirsin.

Bu arada benim hiç hamile fotoğrafım yok daha

Nefes darlığı şikayeti yasayan var mı aranızda? Ben en ufak bir iş yapayım nefes nefese kalıyorum gebe olmasam koronayım dicem o derece
Tansiyon mu çıkıyor bilmiyorum sicaklardan da olabilir ama iş yaptırmıyor bana bu durum.

beeeen. oturduğum yerden kalkarken bile bazen nefes nefeseyim. ev işi yapmak şöyle dursun su içince bile dilber halaya dönüşüyorum

Gebelik şekeri yüksek çıkıp diyet yapanlar. Nasıl gidiyor diyetini? Ben kendimi sürekli aç ve mutsuz hissediyorum. Bazen tokluk hissine ulaşıyorum. Ama canım pasta börek kurabiye dondurma istiyor. Eczaneden ölçüm cihazı alıp ölçmeye başladım. Diyetin dışına çıktığım anda şeker fırladı. 3 ay böyle nasıl gececek. Herkes yerken ben bakıyorum

Bende de var. Bazen ben de korona mı oldum acaba diye stres yapmıyor değilim. Bir de ben yere eğildiğimde zor doğruluyor. Makineye çamaşır atmak bile işkence. İlk Hamileliğimde hiç böyle değildim. Kuş gibiydim.

Ben diyafram kasını ağzımda hissediyorum ciğer falan kalmadı sanki. yine de tansiyonu ölçtür.

beeeen. oturduğum yerden kalkarken bile bazen nefes nefeseyim. ev işi yapmak şöyle dursun su içince bile dilber halaya dönüşüyorum
Bu durum kesinlikle kilo ile ilgili değil kızlar çünkü ben kaldigim kilodan 3 kilo asagidayim o yüzden sanırım bebekler kendini iyice hissettiriyor artık tek isteğim inşallah tansiyon problemi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…