2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
sağlık ocağında izlemim vardı bugün. her şey yolunda çok şükür. 20 eylül tahmini doğum tarihi olarak görünüyor. 10-15 gün önce de olabilir nadiren de olsa 40 ı da geçebilir dedi ebem. bakalım ufaklık sürpriz yapacak mı

İşte her ihtimale karşı 36 gibi herşeyin hazır olması lazım bence

Kızlar geceleri sürekli istemsizce sırt üstü yatarken buluyorum kendimi doktor da sırt üstü yatmamaya özen göster demişti ama elimde değil
Ben de öyle, her sabah sırt üstü uyanıyorum. Yakında ağırlaşacagı için sırt üstü de yatamayacagız sağa yatmaktan iyidir. Toplar damarın üstüne geldiği için bebiş beslenemiyor sakın sağa yatmayın kızlar. Zaten bir iki haftaya sırt üstü de yatamaz oluruz. Sol kalacak geriye :)

Kızlar geceleri sürekli istemsizce sırt üstü yatarken buluyorum kendimi doktor da sırt üstü yatmamaya özen göster demişti ama elimde değil
Ben yatarken soluma yatıyorum ve sırtımı bir yastıkla destekliyorum sırt üstü dönmemek için. Biraz dönsemde yastık engelliyor tam sırt üstü yatmamış oluyorum.

27 ileri bir yaş mı ben 27de ilk çocuğumu doğuracağım inşallah
3.yü doğurcağımdan ileri diğerleriyle kıyasladığım zaman her doğum vucud tan çok şey götürüyor depolar boşalıyor malesef ve şimdi de zorlanıyorum ama ilk gebeliği olsa başka yaşamadığım için rahat gelicekti belki şimdi bildiğin ağır ve geniş araç dikkat tabelası asıp gezesim var

3 çocuğu diğerleriyle kıyaslama konusunda haklı olabilirsin tecrübe ediyorsun bunu yinede bu yaşta 3. Çocuğu doğuracak olmak güzel daha çok gençsin maşallah

Herkes 100den geriye gelmeye başlamis Masallh. Ama hastane kontrollerini ben gibi aksatan var mi korkuyorum hastaneye gitmekten. Artik hersey normala dönse benim psikolojim falan kalmadi sürekli ağlıyorum güzel hamiş arkadaşlarım dualariniz da olmak umuduyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…