2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bu durum kesinlikle kilo ile ilgili değil kızlar çünkü ben kaldigim kilodan 3 kilo asagidayim o yüzden sanırım bebekler kendini iyice hissettiriyor artık tek isteğim inşallah tansiyon problemi olmaz
kız tabii ki kiloyla alakalı değil. ben 15 kg verdim öyle hafifledim ki anlatamam. 7. ayıma girdim nefes problemim olmaya başladı. allaha şükür koronayla alakası yok olmaz da hiçbirimizin inşallah.

bebekler büyüdükçe yeni sorunlarımız oluyor sanırım. mesela ben dün geceden beri sağ sırtımın ağrısıyla uğraşıyorum. bacağıma bile yayılıyor o ağrı mahvediyor beni.

beni diyet çok zorladı. İnsüline başladık 1 hafta oldu. baya etkisi oldu ama gözüm hep tatlılarda dün dayanamadım yedim sabah açlık yine yükseldi.
Beniö diyet listem çok gıcık gramlı falan gözüm doymuyor

Beeenn kesinlikle benn.
Şuan doktor sırasındayım hatta ve bu durumu düşünüyordum. 1 aya yakındır nefesim inmiyor ciğerlerime, normal olduğunu biliyorum ama çok rahatsız ediyor

Beeenn kesinlikle benn.
Şuan doktor sırasındayım hatta ve bu durumu düşünüyordum. 1 aya yakındır nefesim inmiyor ciğerlerime, normal olduğunu biliyorum ama çok rahatsız ediyor
Kilo ilgisi yok kilo almadım.
Tansiyon probleminiz var mı kızlar? Ilk gebeligimde bu kadar zorlamamisti beni sanki

Benimki de çok az geliyor bana. Nasıl gecircez 3 ayı

Bugün benim de şeker yüklemem vardı maalesef değerler bi tık yüksek çıktı.bikaç gün meyve falan yasak.ekmek de kısıtlanacak.zaten diyetisyen eşliğinde devam ediyordum bikaç gün dişimi sıkacam.umarım bikaç gün sonra değerler normal çıkar
Şu şeker olayı çok gıcık bir durum
Allah sana da bol bol sabır versin canım.umarım bebişlerimiz sağlıklı doğar da çektiğimiz bu sıkıntıları unuturuz

İnşallah seninki yüksek çıkmaz. Hamileyken diyet yapmak çok zor

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşayan oldu mu aranızda ? Bende akıntı geliyordu sarı bugün idrar verdim enfeksiyon çıktı.. antibiyotik ve fitil verdi doktorum sızı var sağ tarafta kaç günde geçer bilen varmı ? İlaç kullanıp düzelen ?

Benim ilk aylarda olmuştu çok ciddi şekilde geçirmiştim antibiyotik tedavisi ile geçmişti geçiyor ama ilaçlarını düzenli kullan mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…