2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok geçmiş olsun canım ya, demekki stresten yükseliyor şeker, doktorunla konuşsan diyet listenin yetersiz olduğunu, daha doğuma 10 hafta var nerdeyse. Ben çok iyi kahvaltıyla başlıyorum güne, 2 haşlanmış yumurta, bir kaç çeşit peynir, 8 tane zeytin, domates, biber, salatalık,zencefil, bazen salam yada sucuk 2 tatlı kaşığı reçel yada tahin pekmez ve 2 dilim tereyağlı ekmek.Tam doyup kalkıyorum o yüzden öğlene pek acıkmıyorum ara öğünde de elma yiyorum. İkiz gebelik olduğundan biraz fazla yiyorum.

Evet evet doktor da aynısını söyledi genetik ve kiloyla alakası yok dedi.hatta şeker yüklemesine giderken bile sen zayıfsın sende gebelik şekeri çıkacağını hiç sanmıyorum dedi ama yine de çıktı

Çok sağol canım deneyeceğim sirke hiç içmedim bi zararı olmaz dimi

Mesajı eksik yazmışım ama anlamışsındır zaten, 1 su bardağı suya sadece 1 çay kaşığı elma sirkesi ekliyorsun. Tadı bile kalmıyor sirkenin, ayrıca probiyotik de oluyor vücuduna. Günde 2 3 bardak iç bu şekilde, tesir ettiğini görürsün inşallah

Direk sirke iç desem midene dokunabilirdi ama bu şekilde seyrelmiş oluyor, bi zararı olmaz yani korkma sen

Offf ne kadar güzel senin kahvaltını benim 1 yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin 2 ceviz 1 dilim tam bugday ekmeği ve bol sebze

Merhaba hanımlar, ben 29hafta 2 günlük benim. Bişey sorucaktım. Son 10 gündür genital bölgenin en ön tarafında, sanki ordaki kemikten geldiğini hissettiğim bi ağrı var. Bacaklarımı birleştirerek yattığımda ve ya oturduğumda daha çok oluyor. Yürürken oluyor. Bacak arası yastıksız uyuyamıyorum sırf bu nedenle. Böyle bişey yaşayan var mı

kızlar demin uyandığımda kendimi yüzüstü yatarken buldum. gece döndüm büyük ihtimalle bebeğime bir şey olmuş mudur? daha önce de böyle uyanmıştım ama küçüktü o zaman. hemen peşine de doktor kontrolüm vardı şimdi kontrolüme var daha.

yani hafif çıtı pıtı bişey olsam korkmam ama şimdi hem o büyüdü hem de bayağı yüzüstüydüm tedirgin oldum.

evet birkaç hafta önce bende de olmuştu. yürümek çok iyi geliyor o ağrıya.

Bebeğin hareket ediyorsa hala ,sıkıntı olacağını düşünmüyorum canım.Ama içim rahat etsin diyorsan istersen doktorunla iletişime geç.ben de hep yüzüstü yatan bir insandım.hatta 5.ayımdaydım karnım yok diye yine öyle yatıyordum.en son kendime hamile yastığı aldım.inanılmaz rahat bir yastık.karnınıza ve sırtınıza dayanıyor ve onunla uyumak büyük bir zevk ben derinsudizayn diye bir sayfadan almıştım

Anladım canım çok sağol inş. geçer korktum bide kötü şeyleri okuya okuya enfeksiyondan ötürü Allah korusun illa bulurum canımı sıkacak birşey zaten..(((((

Offf ne kadar güzel senin kahvaltını benim 1 yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin 2 ceviz 1 dilim tam bugday ekmeği ve bol sebze
Benimde gebelik şekerim çıktı.Diyete basladim.Karbonhidrat ve beyaz ekmegi direkt kestim zaten.Anlamadığım kilom her gecen gün geri gidiyor.Her hafta 1 kg veriyorum.Doktora gitmeme de var daha.Sizde kilo kaybi oldumu?

evet hareket ediyor her zamanki gibi ama öyle korktum ki bi yerine bişey olmuştur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…