- 2 Temmuz 2019
- 1.032
- 1.007
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.581
Anemi sebebiyle olabiliyormuş ben de de var nefes darlığı ve yorgunluk bu hafta baş gösterdi. Belki de sıcaklardan belki aldığımız kilolardanNefes darlığı şikayeti yasayan var mı aranızda? Ben en ufak bir iş yapayım nefes nefese kalıyorum gebe olmasam koronayım dicem o derece
Tansiyon mu çıkıyor bilmiyorum sicaklardan da olabilir ama iş yaptırmıyor bana bu durum.
İnşallah geçicidir lütfen moralini iyi tut, hamilelikten önce yoksa hamilelikten sonra da olmayacaktır Allahın izniyleSağlık ocağı urolojiye gönderdi ona da pazartesi gidicem bazen hamileliklerde olup geçebiliyormuş inşallah benimkide geçer
Şimdiye kadar hiç bir doktordan böyle bisey duymamistim eğer öncesinde olsaydı mutlaka söylerlerdiİnşallah geçicidir lütfen moralini iyi tut, hamilelikten önce yoksa hamilelikten sonra da olmayacaktır Allahın izniyle
ben de 8. haftadan sonra böbrek büyümesi çıktı. umarım sizinki de böbrek büyümesidir. Çünkü gebelikten sonra geçiyor. Çok ama çok su içiyorum ben. tuvaletim geldiği anda tutmadan koşarak gidiyor. Tuttukça böyle böbreklerim yanıyor, sancı oluyor. BAna tanı ultrsansondan sonra konuldu. Çok geçmiş olsun. Böbrek yetmezliği tanısı öyle hemen konulmaz.Sağlık ocağı urolojiye gönderdi ona da pazartesi gidicem bazen hamileliklerde olup geçebiliyormuş inşallah benimkide geçer
Gece 4 kere falan uyanıyorum malesefkızlar tuvalete çıkma sıklığınız ne? sanırım mesane baskısından ben gitmesem altıma kaçıracak gibi hissediyorum
Inşallah canım doktor direk böbrek yetmezliği diyince cok korktum gerçektenben de 8. haftadan sonra böbrek büyümesi çıktı. umarım sizinki de böbrek büyümesidir. Çünkü gebelikten sonra geçiyor. Çok ama çok su içiyorum ben. tuvaletim geldiği anda tutmadan koşarak gidiyor. Tuttukça böyle böbreklerim yanıyor, sancı oluyor. BAna tanı ultrsansondan sonra konuldu. Çok geçmiş olsun. Böbrek yetmezliği tanısı öyle hemen konulmaz.
Ben bir günde 30 kere gidiyorumdur heraldekızlar tuvalete çıkma sıklığınız ne? sanırım mesane baskısından ben gitmesem altıma kaçıracak gibi hissediyorum
Ben kilo almadım. Şuan gebe kaldigim kilonun -3 altindayim. Ama kansizligim var. Belki o yapıyordur ya da sıcaklar.B
Anemi sebebiyle olabiliyormuş ben de de var nefes darlığı ve yorgunluk bu hafta baş gösterdi. Belki de sıcaklardan belki aldığımız kilolardanama gercekten bazen zorluyor..
Wc ile dost olduk bu ara sürekli aklım orda ve geldiği zaman yapmazsam altıma kaciricam korkusu ile baş ediyorumkızlar tuvalete çıkma sıklığınız ne? sanırım mesane baskısından ben gitmesem altıma kaçıracak gibi hissediyorum
Memnun kaldınız mı internette bir kötü yorum okudum ama . Bende aslında Nesrin hanımı düşünüyordum.hem hastane hem doktor hanım nasıl acabaBen memorial nesrin fenere tatlım:)
ben de aynı hastanede kudret erkenekliye gidiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Gebelik psikolojisinden bu kadar iyi anlayan başka doktora denk gelmedim. İlk 3 ay eşimle sorun yaşıyorduk, eşimle gergin olduğumuzu anlayınca kenara çekmiş " hamileler kaynayan kazan gibidir. bir odun da sen atma. hormonları kişiliğinin önüne geçiyor. he de geç. " gibi konuşmalar yapmış . Eşimi sakinleştirmiş. Şu an çok çok iyiyiz. Muayeneleri 1 saat sürer. Ultrasonu çok iyidir. 21. haftada ayrıntılı ultrasonda sıkıntı çıkmıştı. Kudret hoca önemli değil şu şu testi yaptıralım dedi. Tabi biz durur muyuz prof.dr tuncay nas'a gittik. doktorumu söyleyince kesin ciddi bir şey var kudret bana yoksa yollamaz dedi. Onun ultrasonu çok iyidir dedi. Adam 1,5 saat baktı. Aynı tanıyı gördü ama kudret bunun için yollamaz gizli mi geldiniz dedi. Evet dedikMemnun kaldınız mı internette bir kötü yorum okudum ama . Bende aslında Nesrin hanımı düşünüyordum.hem hastane hem doktor hanım nasıl acaba
Kudret hanilin fiyatı farklıdır doçent olunca herhalde beni bilgilendirebilir misinizben de aynı hastanede kudret erkenekliye gidiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Gebelik psikolojisinden bu kadar iyi anlayan başka doktora denk gelmedim. İlk 3 ay eşimle sorun yaşıyorduk, eşimle gergin olduğumuzu anlayınca kenara çekmiş " hamileler kaynayan kazan gibidir. bir odun da sen atma. hormonları kişiliğinin önüne geçiyor. he de geç. " gibi konuşmalar yapmış . Eşimi sakinleştirmiş. Şu an çok çok iyiyiz. Muayeneleri 1 saat sürer. Ultrasonu çok iyidir. 21. haftada ayrıntılı ultrasonda sıkıntı çıkmıştı. Kudret hoca önemli değil şu şu testi yaptıralım dedi. Tabi biz durur muyuz prof.dr tuncay nas'a gittik. doktorumu söyleyince kesin ciddi bir şey var kudret bana yoksa yollamaz dedi. Onun ultrasonu çok iyidir dedi. Adam 1,5 saat baktı. Aynı tanıyı gördü ama kudret bunun için yollamaz gizli mi geldiniz dedi. Evet dedik
paket mi alacaksınız? muayene ücreti konusunda net bilgi veremiyorum çünkü özel sağlık sigortam bir kısmını karşıladı. 270 ödedim. Paket aldık , pakette ünvan farkı 400 ya da 600 dü. Ödemeleri 4 taksit şeklinde olduğu için hatırlayamadım.Kudret hanilin fiyatı farklıdır doçent olunca herhalde beni bilgilendirebilir misiniz
Gece 4 kere falan uyanıyorum malesef
Ben bir günde 30 kere gidiyorumdur heraldegünde 2 litreden fazla su içtiğim için bir de sanırım bebek de baskı yapıyor.bazen daha banyodan çıkar çıkmaz yine geliyor o derece yani
ben de çok su içiyorum 3 lt yi geçiyordur. aklımı kaçıracak gibi oluyorum tuvalet ihtiyacındanBen kilo almadım. Şuan gebe kaldigim kilonun -3 altindayim. Ama kansizligim var. Belki o yapıyordur ya da sıcaklar.
Wc ile dost olduk bu ara sürekli aklım orda ve geldiği zaman yapmazsam altıma kaciricam korkusu ile baş ediyorum
Doğum yaptınız mı hamilemsnz pekipaket mi alacaksınız? muayene ücreti konusunda net bilgi veremiyorum çünkü özel sağlık sigortam bir kısmını karşıladı. 270 ödedim. Paket aldık , pakette ünvan farkı 400 ya da 600 dü. Ödemeleri 4 taksit şeklinde olduğu için hatırlayamadım.
Evet paket alacagm,siz ne zaman anlastiniz yani fiyatlar ne zamandanpaket mi alacaksınız? muayene ücreti konusunda net bilgi veremiyorum çünkü özel sağlık sigortam bir kısmını karşıladı. 270 ödedim. Paket aldık , pakette ünvan farkı 400 ya da 600 dü. Ödemeleri 4 taksit şeklinde olduğu için hatırlayamadım.
Alakasız olacak konumuzda ama programlara göre 4+2 haftalık hamile gozukmuyorm yani beş haftalık oluyor degilmi ben 15 gün sonra gitsem hem kese hem kalp atışı Allah nasip ederse rahat gözükür duyulurmu keseye ayrı kalple ayrı gitmek stresli gibipaket mi alacaksınız? muayene ücreti konusunda net bilgi veremiyorum çünkü özel sağlık sigortam bir kısmını karşıladı. 270 ödedim. Paket aldık , pakette ünvan farkı 400 ya da 600 dü. Ödemeleri 4 taksit şeklinde olduğu için hatırlayamadım.
Hamileyim. 30 haftalık. Ben hamileliğimi öğrendiğim de 5 haftalıktı. Doktora gittim. Ağrınız sızınız yoksa gitmeyebilirsiniz. :) Ben ama dayanamaz giderdim :)))Doğum yaptınız mı hamilemsnz peki
gece gündüz her saat başı.kızlar tuvalete çıkma sıklığınız ne? sanırım mesane baskısından ben gitmesem altıma kaçıracak gibi hissediyorum
Gittim başka yere bhcg baktılar artışa . Şimdi keseyi bekliyoruzHamileyim. 30 haftalık. Ben hamileliğimi öğrendiğim de 5 haftalıktı. Doktora gittim. Ağrınız sızınız yoksa gitmeyebilirsiniz. :) Ben ama dayanamaz giderdim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?