2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
B
Anemi sebebiyle olabiliyormuş ben de de var nefes darlığı ve yorgunluk bu hafta baş gösterdi. Belki de sıcaklardan belki aldığımız kilolardan ama gercekten bazen zorluyor..

Sağlık ocağı urolojiye gönderdi ona da pazartesi gidicem bazen hamileliklerde olup geçebiliyormuş inşallah benimkide geçer
ben de 8. haftadan sonra böbrek büyümesi çıktı. umarım sizinki de böbrek büyümesidir. Çünkü gebelikten sonra geçiyor. Çok ama çok su içiyorum ben. tuvaletim geldiği anda tutmadan koşarak gidiyor. Tuttukça böyle böbreklerim yanıyor, sancı oluyor. BAna tanı ultrsansondan sonra konuldu. Çok geçmiş olsun. Böbrek yetmezliği tanısı öyle hemen konulmaz.

Inşallah canım doktor direk böbrek yetmezliği diyince cok korktum gerçekten

kızlar tuvalete çıkma sıklığınız ne? sanırım mesane baskısından ben gitmesem altıma kaçıracak gibi hissediyorum
Ben bir günde 30 kere gidiyorumdur heralde günde 2 litreden fazla su içtiğim için bir de sanırım bebek de baskı yapıyor.bazen daha banyodan çıkar çıkmaz yine geliyor o derece yani

B

Anemi sebebiyle olabiliyormuş ben de de var nefes darlığı ve yorgunluk bu hafta baş gösterdi. Belki de sıcaklardan belki aldığımız kilolardan ama gercekten bazen zorluyor..
Ben kilo almadım. Şuan gebe kaldigim kilonun -3 altindayim. Ama kansizligim var. Belki o yapıyordur ya da sıcaklar.
kızlar tuvalete çıkma sıklığınız ne? sanırım mesane baskısından ben gitmesem altıma kaçıracak gibi hissediyorum
Wc ile dost olduk bu ara sürekli aklım orda ve geldiği zaman yapmazsam altıma kaciricam korkusu ile baş ediyorum

Memnun kaldınız mı internette bir kötü yorum okudum ama . Bende aslında Nesrin hanımı düşünüyordum.hem hastane hem doktor hanım nasıl acaba
ben de aynı hastanede kudret erkenekliye gidiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Gebelik psikolojisinden bu kadar iyi anlayan başka doktora denk gelmedim. İlk 3 ay eşimle sorun yaşıyorduk, eşimle gergin olduğumuzu anlayınca kenara çekmiş " hamileler kaynayan kazan gibidir. bir odun da sen atma. hormonları kişiliğinin önüne geçiyor. he de geç. " gibi konuşmalar yapmış . Eşimi sakinleştirmiş. Şu an çok çok iyiyiz. Muayeneleri 1 saat sürer. Ultrasonu çok iyidir. 21. haftada ayrıntılı ultrasonda sıkıntı çıkmıştı. Kudret hoca önemli değil şu şu testi yaptıralım dedi. Tabi biz durur muyuz prof.dr tuncay nas'a gittik. doktorumu söyleyince kesin ciddi bir şey var kudret bana yoksa yollamaz dedi. Onun ultrasonu çok iyidir dedi. Adam 1,5 saat baktı. Aynı tanıyı gördü ama kudret bunun için yollamaz gizli mi geldiniz dedi. Evet dedik

Kudret hanilin fiyatı farklıdır doçent olunca herhalde beni bilgilendirebilir misiniz

Kudret hanilin fiyatı farklıdır doçent olunca herhalde beni bilgilendirebilir misiniz
paket mi alacaksınız? muayene ücreti konusunda net bilgi veremiyorum çünkü özel sağlık sigortam bir kısmını karşıladı. 270 ödedim. Paket aldık , pakette ünvan farkı 400 ya da 600 dü. Ödemeleri 4 taksit şeklinde olduğu için hatırlayamadım.

Gece 4 kere falan uyanıyorum malesef
Ben bir günde 30 kere gidiyorumdur heralde günde 2 litreden fazla su içtiğim için bir de sanırım bebek de baskı yapıyor.bazen daha banyodan çıkar çıkmaz yine geliyor o derece yani
ben de çok su içiyorum 3 lt yi geçiyordur. aklımı kaçıracak gibi oluyorum tuvalet ihtiyacından

Doğum yaptınız mı hamilemsnz peki

Evet paket alacagm,siz ne zaman anlastiniz yani fiyatlar ne zamandan

Alakasız olacak konumuzda ama programlara göre 4+2 haftalık hamile gozukmuyorm yani beş haftalık oluyor degilmi ben 15 gün sonra gitsem hem kese hem kalp atışı Allah nasip ederse rahat gözükür duyulurmu keseye ayrı kalple ayrı gitmek stresli gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…