- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.561
Şekerde karbonhidrat tamamen kesmek doğru değilmiş sanırım. Onun için tam bugday ekmeği verdi bana diyetisyen. Her öğün 1 dilim sadece. Ben 62 kilo ile başladım hamileliği. 66 oldum. Gebelik şekeri yüksek çıkıp dikkat etmeye başlayınca 2 kilo verdim. Şuan 64 kiloyum. Zaten ac hissediyorum sürekli. Haftaya kadın doğuma gideceğim bakalım doktorum kilo kaybına bişey diyecekmi.Benimde gebelik şekerim çıktı.Diyete basladim.Karbonhidrat ve beyaz ekmegi direkt kestim zaten.Anlamadığım kilom her gecen gün geri gidiyor.Her hafta 1 kg veriyorum.Doktora gitmeme de var daha.Sizde kilo kaybi oldumu?
Bende 5 kilo almistim 3 kiloyu geri verdim.Siz benden önce gideceksiniz.Paylasirsaniz sevinirim doktora sordugunuzdaŞekerde karbonhidrat tamamen kesmek doğru değilmiş sanırım. Onun için tam bugday ekmeği verdi bana diyetisyen. Her öğün 1 dilim sadece. Ben 62 kilo ile başladım hamileliği. 66 oldum. Gebelik şekeri yüksek çıkıp dikkat etmeye başlayınca 2 kilo verdim. Şuan 64 kiloyum. Zaten ac hissediyorum sürekli. Haftaya kadın doğuma gideceğim bakalım doktorum kilo kaybına bişey diyecekmi.
Sıkıntı yapma canım bak yerinde gayet de mutluymuşevet hareket ediyor her zamanki gibi ama öyle korktum ki bi yerine bişey olmuştur diye
Bende de sanırım kilo kaybı olacakBenimde gebelik şekerim çıktı.Diyete basladim.Karbonhidrat ve beyaz ekmegi direkt kestim zaten.Anlamadığım kilom her gecen gün geri gidiyor.Her hafta 1 kg veriyorum.Doktora gitmeme de var daha.Sizde kilo kaybi oldumu?
Merhaba hanımlar, ben 29hafta 2 günlük benim. Bişey sorucaktım. Son 10 gündür genital bölgenin en ön tarafında, sanki ordaki kemikten geldiğini hissettiğim bi ağrı var. Bacaklarımı birleştirerek yattığımda ve ya oturduğumda daha çok oluyor. Yürürken oluyor. Bacak arası yastıksız uyuyamıyorum sırf bu nedenle. Böyle bişey yaşayan var mı
Tabiki paylaşırım. Siz diyetisyene gitmişmiydiniz. Listeniz nasıl?Bende 5 kilo almistim 3 kiloyu geri verdim.Siz benden önce gideceksiniz.Paylasirsaniz sevinirim doktora sordugunuzda
Aslında bana liste vermedi.Tatli karbonhidrat beyaz ekmegi tamamen kes dedi.Meyve cok az yememi söyledi nerdeyse tadımlık.Kanımı ölcüyorum 3 günde 1 sonuclari doktoruma atiyorum.Ama bebek hem haftasina göre onde hem kilo almaya devam ediyor.Dogum pozisyonunu 27.haftada aldi.Bu hafta asagiya itiyor sanki kendini.Ne yapsam bende şaşırdım.Tabiki paylaşırım. Siz diyetisyene gitmişmiydiniz. Listeniz nasıl?
Benim gittiğim dahiliye doktoru da beni diyetisyene yönlendirmedi. Pirinç beyaz un patates yeme dedi. Meyveyi 1 porsiyon ye dedi. Ekmeği normalde yediğimin yarısı kadar ye dedi. Ben kendim yapamayacağımı düşündüm. Kadın Doğum doktoru da diyetisyene gitmemi tavsiye edince gittim. Bana cihaz aldırmadılar. Stres yapar dediler. 1 ay listene uyarsan düzelir dediler. Ben cihaz aldım ölçüyorum yine de. Kaçamak yaptığımda şekerimin yükseldiğini görüp pişman oluyorum. Kaçamak yapmaktan korkuyorum bu şekilde ama yine de arada oluyor.Aslında bana liste vermedi.Tatli karbonhidrat beyaz ekmegi tamamen kes dedi.Meyve cok az yememi söyledi nerdeyse tadımlık.Kanımı ölcüyorum 3 günde 1 sonuclari doktoruma atiyorum.Ama bebek hem haftasina göre onde hem kilo almaya devam ediyor.Dogum pozisyonunu 27.haftada aldi.Bu hafta asagiya itiyor sanki kendini.Ne yapsam bende şaşırdım.
Iyiyim cok şükür öyle bebeğimle ilgileniyorum yaklasti malum. Birazcik tombul bir bebiş geliyo sanirim pazartesi muaynem var. Sonra tekrar çatı icin muayneye cagiracak doktorum bakalim öyle. Sen nasilsin nasil gidiyo hamilelikcanımm neler yapıyorsun sesin çıkmıyor?
Canım bebeğin büyümesinden kaynaklı oluyor sanırım bir de sıcaklar etkiliyor , ben her ihtimale karşı sabahları limonlu su içiyorum iyi geliyor ferahlatıyor acıyor genzimi gibi hissediyorum.Herkeste var galiba nefes alma problemi
Yetmiyo aldigim nefes dr herşeye normal diyo
Normal galiba
allah şifa versin tez vakitte canım benim. nasıl anladın?Kızlar bende böbrek yetmezliği cıktı pazartesi urolojiye gidicem dualarınızı esirgemeyin
Geçmiş olsun canım Rabbim Şafii ismiyle şifa versin canımKızlar bende böbrek yetmezliği cıktı pazartesi urolojiye gidicem dualarınızı esirgemeyin
Afedersin idrara çok sıkışmış hissedip çok çok az idrar yapıyorum ve yaparken sanci giriyordu bobreklerime hamilelikten sandım ben sağlık ocağında ki tahlilde cıktıallah şifa versin tez vakitte canım benim. nasıl anladın?
aaa çok ilginçmiş ben üşütme sanardım bu belirtilerle. peki doktor ne dedi?Afedersin idrara çok sıkışmış hissedip çok çok az idrar yapıyorum ve yaparken sanci giriyordu bobreklerime hamilelikten sandım ben sağlık ocağında ki tahlilde cıktı
Sağlık ocağı urolojiye gönderdi ona da pazartesi gidicem bazen hamileliklerde olup geçebiliyormuş inşallah benimkide geçeraaa çok ilginçmiş ben üşütme sanardım bu belirtilerle. peki doktor ne dedi?
geçmiş olsunKızlar bende böbrek yetmezliği cıktı pazartesi urolojiye gidicem dualarınızı esirgemeyin
Çok geçmiş olsun ama kesin bişey yok sanırım şu anda. Üroloji belki başka bir teşhis koyar.Kızlar bende böbrek yetmezliği cıktı pazartesi urolojiye gidicem dualarınızı esirgemeyin
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versinKızlar bende böbrek yetmezliği cıktı pazartesi urolojiye gidicem dualarınızı esirgemeyin
Gayet iyi bence.Açta kalmamak lazımBenim gittiğim dahiliye doktoru da beni diyetisyene yönlendirmedi. Pirinç beyaz un patates yeme dedi. Meyveyi 1 porsiyon ye dedi. Ekmeği normalde yediğimin yarısı kadar ye dedi. Ben kendim yapamayacağımı düşündüm. Kadın Doğum doktoru da diyetisyene gitmemi tavsiye edince gittim. Bana cihaz aldırmadılar. Stres yapar dediler. 1 ay listene uyarsan düzelir dediler. Ben cihaz aldım ölçüyorum yine de. Kaçamak yaptığımda şekerimin yükseldiğini görüp pişman oluyorum. Kaçamak yapmaktan korkuyorum bu şekilde ama yine de arada oluyor.
Buarada bu da benim ölçümlerim. Bugün daha iyi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?