- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.621
evet ben de yürürken çok sıkışıyorum gibi hissediyorumÖzellikle otururken kalkınca direkt geliyor. Ve tabii yürürken. Geçen gün evimden 800 m uzakta bir yere gidecektim. Evden çıkmadan güzelce çişimi yaptım çıktım, 200 m sonra çişim geldi. Hem de sanki az önce yapmamış gibi sıkışarak.
Oturdum bir banka hiç bir yere gidemiyorum diye ağlamamak için zor tuttum kendimisonra biraz dinlenip evime geri döndüm.
Şuan 30. Haftamdayım 1 aya kadar tüm alışverişimi bitirip artık çantasını da dolabınıda hazır edeyim diyorum 1 buçuk aya kadar hazır ederim heralde o zaman 36 37 oluruz gibiAmin tesekkurlerhepimize daha guzel gunler gormek nasip olsun insallah. Bizim grubumuzda bi erken dogum vardi temmuz ayinda dogmustu ondan baska agustos ortasi dogumlar başlamıştı.
Benim forumdan olmayan bir arkadasim 34 haftada sanirim dogum yapti daha cantasi hazir degildi yeni dogum yapmis akrabasinin kiyafetlrrini hastaneye getirmisler onlari giymis.
Yani bi problem yoksa bile doktorunuz artik dogum olabilir gibi bir sey soyluyor 36dan sonraydi sanirim o zaman hazir edin derim. Dogum illa olacak diyr bir sry yok bizim grupta gec doguran da vardi ama En azindan kafaniz rahat olur
Evet bence de iyi olurŞuan 30. Haftamdayım 1 aya kadar tüm alışverişimi bitirip artık çantasını da dolabınıda hazır edeyim diyorum 1 buçuk aya kadar hazır ederim heralde o zaman 36 37 oluruz gibi
Siz tecrübe edindiniz artıkEvet bence de iyi olurya bi de oyle cok biseye gerek yok bence. Ben baya tesekkullu bi canta hazirlamistim ama cok gereksizmis. Yine de tabi tedbirli olmak lazim
her konuşmamızda annem aman çok fazla alma çabuk büyüyo demekten korkuttu beniKızlar ben 2 tane 5 li bir tane 10 lu hastane çıkışı aldım uzun kollu zıbın aldım bi kaçtane bi kaç tane yarım kol aldım doğunca hemşirelerin giydirmesi için 5 li yine hastane çıkışı ama yani desenli falan değil ona ne diyorlar bilmiyorum portbebe ve ufak bir çanta aldım ikisi takımdı zaten 3 tane tulumu var 2 3 tane alt üst takımı var 1 2 tane pijama takımı gibi var bi kaç tane çorabı var yine ağız mendili battaniye kundak bezi de var 2 tane yelek zaten bol örmüş herkes biraz benim ihtiyaçlarım eksik kaldı galiba bi beşiğimiz alınacak bir de yine banyo temizlik için gerekenler var inşAllah bir ay içinde tamamlarım gibi ve sonra yıka ütüle hazırla aşamasına geçerizsizlerde durumlar ne
Çok sık wc deyim..dışarı da gezmekten eve gelene kadar tutamadığım zamanlar da oldukızlar tuvalete çıkma sıklığınız ne? sanırım mesane baskısından ben gitmesem altıma kaçıracak gibi hissediyorum
Geçmiş olsun cnm yaKızlar bende böbrek yetmezliği cıktı pazartesi urolojiye gidicem dualarınızı esirgemeyin
Aynen herkes cok şey alma diyo bebek cok hızlı buyicek giydiremedigin seyler bile oluyomuş..bende hic öyle olsun istemiyorum..her konuşmamızda annem aman çok fazla alma çabuk büyüyo demekten korkuttu beni
2 tane 10lu hastane çıkışı aldım. 9. ayına kadar yarım kol ve sıfır kol zıbınlarını tamamladım. biberon takımı aldım emzikli falan. bebek arabası takımı aldım. nevresimlerini ve uyku setlerini battaniyelerini aldım. bir iki parça hediye kıyafeti var. önümüzdeki ay da pijama tulum çorap banyo seti vs gibi şeyleri almayı planlıyorum nasipse. gerisi yıka kurut ütüle inşallah
Kızlar ben 2 tane 5 li bir tane 10 lu hastane çıkışı aldım uzun kollu zıbın aldım bi kaçtane bi kaç tane yarım kol aldım doğunca hemşirelerin giydirmesi için 5 li yine hastane çıkışı ama yani desenli falan değil ona ne diyorlar bilmiyorum portbebe ve ufak bir çanta aldım ikisi takımdı zaten 3 tane tulumu var 2 3 tane alt üst takımı var 1 2 tane pijama takımı gibi var bi kaç tane çorabı var yine ağız mendili battaniye kundak bezi de var 2 tane yelek zaten bol örmüş herkes biraz benim ihtiyaçlarım eksik kaldı galiba bi beşiğimiz alınacak bir de yine banyo temizlik için gerekenler var inşAllah bir ay içinde tamamlarım gibi ve sonra yıka ütüle hazırla aşamasına geçerizsizlerde durumlar ne
Neredeyse tamamlamışsınız ne güzelHayırlı olsun canım güle güle giysin inşallah sağlıklabiz 1 tane 10lu hastane çıkışı aldık 1 tane de görümcem almış.
Onun dışında 2-3 tane beşli hastane çıkışı, 0-3 ay ağırlıklı yaklaşık on tane zıbın aldım.
4-5 tane tulum, 7-8 tane alt aldım. Patikli de var patiksiz de.
Bol bol eldiven ve çorap, 10 tane büyük penye ağız bezi 8 tane ince küçük ağız bezi
1 havlu
2 penye battaniye
3 Müslin örtü
Bübchen bebek yağı
E bebekten tırnak makası seti ve ayrıca fırça tarak seti
Prima 2-5 kg. Yenidoğan bebek bezi
Yenidoğan için ıslak mendil
E bebekten küvet, maşrapa ve sünger aldık.
Philips avent biberon seti trendyoldan almıştım zaten.
3 tane de emzik var şuan.
Ateş ölçer zaten vardı evde tekrar almayacağım.
Nevresim takımı yaptırıyorum instagramdan, 2 aya gelecek inşallah.
Yorganı ve pike takımını yıkadım kuruyorlar. Anne yanı beşiğin içine yerleştireceğim kuruyunca inşallah.
Neredeyse hepsi tamam sanki
Hatırladıklarım bunlar, yıkama ütüleme faslı bitti çok şükür bi ara keyfim gelirse çantaya koyacağım inşallah
Benimde bugünlerde vajinadaki şişlik dikkatimi çekti normaldir heraldeKızlar. Bu ikinci hamileliğim ama ilkine göre çok farklı yaşıyorum. Türlü sıkıntılar yaşadım basından beri. Her sey yolunda ama beni yordu bu sıkıntılar. Şimdi nasıl anlatsam bilmiyorum ama vajimal bölge şişmiş sanki. Bir de o bölgede kemiklerim dokununca acıyor. Bunu da karnımın alt tarafında acı hissettiğim için dokunarak anladım. Hatta sol kasığımın alt tarafı sağ tarafa göre şiş duruyor. Sizler de o bölgede şişlik var mı? Bunu doktora nasıl anlatacağım bilemiyorum. Hiç alttan muayene olasım yoktabi mecbur olacak o da.
Tek değilmişim bende de bir şişlik var. Evde klozete oturuyordum memlekete gittik hep alaturka olunca fark ettim. Eğildikçe hem şiş hemde geriliyor bir acı hissi oluyor hafiften kendi kafamdan son trimesterde olduğumdan kaynaklıdır diye düşündümKızlar. Bu ikinci hamileliğim ama ilkine göre çok farklı yaşıyorum. Türlü sıkıntılar yaşadım basından beri. Her sey yolunda ama beni yordu bu sıkıntılar. Şimdi nasıl anlatsam bilmiyorum ama vajimal bölge şişmiş sanki. Bir de o bölgede kemiklerim dokununca acıyor. Bunu da karnımın alt tarafında acı hissettiğim için dokunarak anladım. Hatta sol kasığımın alt tarafı sağ tarafa göre şiş duruyor. Sizler de o bölgede şişlik var mı? Bunu doktora nasıl anlatacağım bilemiyorum. Hiç alttan muayene olasım yoktabi mecbur olacak o da.
Olmuştu canm. Acaba enfeksiyon dan mi diye de düşündüm.sonralari geçti. Tabi bol bol su içtim enfeksiyon dur dieBenimde bugünlerde vajinadaki şişlik dikkatimi çekti normaldir heralde
Neredeyse tamamlamışsınız ne güzel
biz 1 tane 10 lu takım, 5 tane 5 li takım, 5 tulum 10 zıbın body, 5 iç zıbın bol miktarda mendil ve alt tulumu var 4 tane Müslin battaniye var
Biberonları Avent
Emzik Bibs marka aldım
6 tane battaniye bol miktarda 9 aya kadar yetecek bodysi var
Hediyelerle 7 tane nevresimi oldu aslında isimli yaptıracaktım ama Fuzuli olur diye vazgeçtim
bebek çantasını e bebekten aldım
pişik önleyici penaten aldım
şampuan bünchen sensitive öneriyor mühendisin oğlu onu alacağım
isim yazılı 10 ağız mendili Ve bebek çantası
İçin isim yazılı kese yaptıracağım
Bebek bezi ve ıslak mendil almadım Sleepy denemeyi planlıyorum kararsızım
Banyo küvet seti ve bornoz seti Tırnak makası seti ve bebek arabası kaldı
Bebek arabası quinny Zapp araştırıyorum hala karar veremedikaz yer kaplayan hafif bir araba arıyorum
Kendime hiç birşey almadım daha ama yine de az kaldı sayılır Rabbim hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsn
Banada 3 veya 4 hafta sonra gel dedi kağıda da 3 hafta sonra yazmış banada 4 hafta diyince biraz geç gibi gelmişti şuan 30+0 dayım 33+1 gibi falan giderim heraldeKızlar 30. Haftadan sonraki randevunuz kaç hafta sonra olacak? Ben 30dan sonra 2 haftada bir, 36dan sonra haftalık olacak diye biliyorum ama doktor 1 ay sonra çağırdı.
Geç değil mi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?