2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba
Oncelikle herkese Allah bebislerini kucaginiza almayi nasip etsin.
Ben de 2019 eylul annesiydim. Cok sukur su anda oglum kucagimda. En son mesajlara bakarken gordum bu grubu hemen yazmak istedim.
9 ay oldu ben hala cok ozluyorum hamile oldugum gunleri bu yuzden size soylemek istedim. Bol bol tadını cikarin bu günlerinizin. Bebeginiz kucaginizda ayri bi tat ama hamilelik de bambaska. Bol bol fotograf cekin. Bazen bazi seyler yasamak zor geliyor olabilir hele su sicaklarda yasadiklarinizi tahmin edebiliyorum. Hepsi bebisleriniz icin deger.
Benim bebegim ters donmemisti sezaryenle 38+4 le aldi doktor. Acaba son ana akdar bekleseydim doner miydi diye hep bi soru isareti var kafamda. Keske bekleseydim diyorum. Ama cok sukur saglikli oglum.
Oglum donmedigi icin ben cantami en son gun hazirladim. Ama grubumuzda agustosta doguran cok kisi oldu bu yuzden benim gibi cantasini hazorlamayan varsa hazirlasin derim
Hepinize hayirli ve saglikli dogumlar olsun

Hayırlı olsun rabbim daha da güzel günler göstersin size ailenizle tahmini ne zaman hazır olmalıyız sizce yani grubunuzda en erken doğum ne zamandı

eylül beklerken ağustos demek benimki 20sinden önce olmayacak gibi sanki ama her an hazırlıklı olmak lazım demek ki

Kızlar bir sorum olacak. Biberon, emzik, süt saklama kabını şimdiden sterize edip kaldırıyım diyorum. Daha doguma 2 ay var. Şimdiden sterelize edip kaldırsam olurmu , yani 2 ay beklese olurmu ? Yoksa steril ettikten belli bir süre sonra sterilliği kayboluyor mu ?

Birde hastane çantasına şampuan konulması isteniyor. Sezeryandan sonra duş alınabiliyor mu ? Hastanenin kuaför hizmeti var, saçımı yıkamadan nasıl kuaför iş yapacak :) sezeryandan sonra duş alınamıyorsa, şampuana gerek yok diye düşünüyorum

Yaaa cok gecmis olsun nerden anladilar ne icin gitmistinki doktora
Teşekkür ederim canım izlenim için gitmiştim
Kum dokuyorda olabilirsin ilk gebeligimde yasamistim ve yasayan bi cok arkadasim olmustu ayni belirtiler cunku. Insallah yanilmistir saglik ocagindakiler
Idrar da protein pozitif çıkmış dedi bilmiyorum ki inşallah kalıcı degildir
Çok geçmiş olsun inşallah kalıcı birşey değildir
Amin canım çok sağol

Bence biraz daha beklemen lazım canım daha erken

Teşekkür ederim canım izlenim için gitmiştim

Idrar da protein pozitif çıkmış dedi bilmiyorum ki inşallah kalıcı degildir

Amin canım çok sağol
Idrarda protein cikmasi cok iyi degil ama bobrej yetmezligiyle alakasini anlayamadim. Odemin oluyor mu? Birde tansiyonuna dikkat et derim

Sampuani ilkkez duyuyorum. Sezeryandan sonraki gun yada sabah dogurduysan aksamina ayaga kaldiriyolaf. Ertesi gunu ben dus almak istemistim Allah razi olsun kadindan beni bi guzel yikamislardi annemle :) ki hastanede sampuan oluyor genelde ozelde yapacaksan.

şimdiden odasını eşyalarını falan hazırlayım kenarda dursun istiyorum. Sterilizasyonu bozulur diye mi erken dediniz ?
Haliyle 2 ay bi esya kenarda dursa bile tozlaniyor. Dogumdan sonrada yapabilirsinki bunlari. Bi emzigi son hafta belki yapabilirsib. Digerlerine ihtiyacin bile kalmayabilir ki insallah kalmaz

Hayırlı olsun rabbim daha da güzel günler göstersin size ailenizle tahmini ne zaman hazır olmalıyız sizce yani grubunuzda en erken doğum ne zamandı
Amin tesekkurler hepimize daha guzel gunler gormek nasip olsun insallah. Bizim grubumuzda bi erken dogum vardi temmuz ayinda dogmustu ondan baska agustos ortasi dogumlar başlamıştı.
Benim forumdan olmayan bir arkadasim 34 haftada sanirim dogum yapti daha cantasi hazir degildi yeni dogum yapmis akrabasinin kiyafetlrrini hastaneye getirmisler onlari giymis.
Yani bi problem yoksa bile doktorunuz artik dogum olabilir gibi bir sey soyluyor 36dan sonraydi sanirim o zaman hazir edin derim. Dogum illa olacak diyr bir sry yok bizim grupta gec doguran da vardi ama En azindan kafaniz rahat olur

eylül beklerken ağustos demek benimki 20sinden önce olmayacak gibi sanki ama her an hazırlıklı olmak lazım demek ki
Hayirlisi olsun insallah aynen kafa rahat olut ayrica bir de onun icin stres yapmazsiniz.
Dedim ya benim minnos ters donmemisti ondan rahattim ama buna ragmen yapmadigim her gun bugun de cantayi hazirlamadim diye bi huzursuzluk oluyodu. Buna ragmen niye hazirlamadim bilmiyorm

kızlar tuvalete çıkma sıklığınız ne? sanırım mesane baskısından ben gitmesem altıma kaçıracak gibi hissediyorum
Özellikle otururken kalkınca direkt geliyor. Ve tabii yürürken. Geçen gün evimden 800 m uzakta bir yere gidecektim. Evden çıkmadan güzelce çişimi yaptım çıktım, 200 m sonra çişim geldi. Hem de sanki az önce yapmamış gibi sıkışarak.
Oturdum bir banka hiç bir yere gidemiyorum diye ağlamamak için zor tuttum kendimi sonra biraz dinlenip evime geri döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…