- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.601
Yaaa cok gecmis olsunKızlar bende böbrek yetmezliği cıktı pazartesi urolojiye gidicem dualarınızı esirgemeyin
Kum dokuyorda olabilirsin ilk gebeligimde yasamistim ve yasayan bi cok arkadasim olmustu ayni belirtiler cunku. Insallah yanilmistir saglik ocagindakilerSağlık ocağı urolojiye gönderdi ona da pazartesi gidicem bazen hamileliklerde olup geçebiliyormuş inşallah benimkide geçer
Çok geçmiş olsun inşallah kalıcı birşey değildirKızlar bende böbrek yetmezliği cıktı pazartesi urolojiye gidicem dualarınızı esirgemeyin
Hayırlı olsun rabbim daha da güzel günler göstersin size ailenizleMerhaba
Oncelikle herkese Allah bebislerini kucaginiza almayi nasip etsin.
Ben de 2019 eylul annesiydim. Cok sukur su anda oglum kucagimda. En son mesajlara bakarken gordum bu grubu hemen yazmak istedim.
9 ay oldu ben hala cok ozluyorum hamile oldugum gunleribu yuzden size soylemek istedim. Bol bol tadını cikarin bu günlerinizin. Bebeginiz kucaginizda ayri bi tat ama hamilelik de bambaska. Bol bol fotograf cekin. Bazen bazi seyler yasamak zor geliyor olabilir hele su sicaklarda yasadiklarinizi tahmin edebiliyorum. Hepsi bebisleriniz icin deger.
Benim bebegim ters donmemisti sezaryenle 38+4 le aldi doktor. Acaba son ana akdar bekleseydim doner miydi diye hep bi soru isareti var kafamda. Keske bekleseydim diyorum. Ama cok sukur saglikli oglum.
Oglum donmedigi icin ben cantami en son gun hazirladim. Ama grubumuzda agustosta doguran cok kisi oldu bu yuzden benim gibi cantasini hazorlamayan varsa hazirlasin derim
Hepinize hayirli ve saglikli dogumlar olsun
eylül beklerken ağustos demekMerhaba
Oncelikle herkese Allah bebislerini kucaginiza almayi nasip etsin.
Ben de 2019 eylul annesiydim. Cok sukur su anda oglum kucagimda. En son mesajlara bakarken gordum bu grubu hemen yazmak istedim.
9 ay oldu ben hala cok ozluyorum hamile oldugum gunleribu yuzden size soylemek istedim. Bol bol tadını cikarin bu günlerinizin. Bebeginiz kucaginizda ayri bi tat ama hamilelik de bambaska. Bol bol fotograf cekin. Bazen bazi seyler yasamak zor geliyor olabilir hele su sicaklarda yasadiklarinizi tahmin edebiliyorum. Hepsi bebisleriniz icin deger.
Benim bebegim ters donmemisti sezaryenle 38+4 le aldi doktor. Acaba son ana akdar bekleseydim doner miydi diye hep bi soru isareti var kafamda. Keske bekleseydim diyorum. Ama cok sukur saglikli oglum.
Oglum donmedigi icin ben cantami en son gun hazirladim. Ama grubumuzda agustosta doguran cok kisi oldu bu yuzden benim gibi cantasini hazorlamayan varsa hazirlasin derim
Hepinize hayirli ve saglikli dogumlar olsun
Teşekkür ederim canım izlenim için gitmiştimYaaa cok gecmis olsunnerden anladilar ne icin gitmistinki doktora
Idrar da protein pozitif çıkmış dedi bilmiyorum ki inşallah kalıcı degildirKum dokuyorda olabilirsin ilk gebeligimde yasamistim ve yasayan bi cok arkadasim olmustu ayni belirtiler cunku. Insallah yanilmistir saglik ocagindakiler
Amin canım çok sağolÇok geçmiş olsun inşallah kalıcı birşey değildir
Bence biraz daha beklemen lazım canım daha erkenKızlar bir sorum olacak. Biberon, emzik, süt saklama kabını şimdiden sterize edip kaldırıyım diyorum. Daha doguma 2 ay var. Şimdiden sterelize edip kaldırsam olurmu , yani 2 ay beklese olurmu ? Yoksa steril ettikten belli bir süre sonra sterilliği kayboluyor mu ?
Bence biraz daha beklemen lazım canım daha erken
Bizim gruptan bile yawastan baslar. Kizimi ansizin 36+6da almak zorunda kaldilar. 27.hafta itibariyle erken dogum.riskim vardieylül beklerken ağustos demekbenimki 20sinden önce olmayacak gibi sanki ama her an hazırlıklı olmak lazım demek ki
Idrarda protein cikmasi cok iyi degil ama bobrej yetmezligiyle alakasini anlayamadim. Odemin oluyor mu? Birde tansiyonuna dikkat et derimTeşekkür ederim canım izlenim için gitmiştim
Idrar da protein pozitif çıkmış dedi bilmiyorum ki inşallah kalıcı degildir
Amin canım çok sağol
Sampuani ilkkez duyuyorum. Sezeryandan sonraki gun yada sabah dogurduysan aksamina ayaga kaldiriyolaf. Ertesi gunu ben dus almak istemistim Allah razi olsun kadindan beni bi guzel yikamislardi annemle :) ki hastanede sampuan oluyor genelde ozelde yapacaksan.Birde hastane çantasına şampuan konulması isteniyor. Sezeryandan sonra duş alınabiliyor mu ? Hastanenin kuaför hizmeti var, saçımı yıkamadan nasıl kuaför iş yapacak :) sezeryandan sonra duş alınamıyorsa, şampuana gerek yok diye düşünüyorum
Haliyle 2 ay bi esya kenarda dursa bile tozlaniyor. Dogumdan sonrada yapabilirsinki bunlari. Bi emzigi son hafta belki yapabilirsib. Digerlerine ihtiyacin bile kalmayabilir ki insallah kalmazşimdiden odasını eşyalarını falan hazırlayım kenarda dursun istiyorum. Sterilizasyonu bozulur diye mi erken dediniz ?
Afedersin idrara çok sıkışmış hissedip çok çok az idrar yapıyorum ve yaparken sanci giriyordu bobreklerime hamilelikten sandım ben sağlık ocağında ki tahlilde cıktı
Teşekkür ederim canım izlenim için gitmiştim
Idrar da protein pozitif çıkmış dedi bilmiyorum ki inşallah kalıcı degildir
Amin canım çok sağol
Idrarda protein kaçağı bende de cıktı. Dr sağlık ocağında idrar testini düzenli yaptırmamı ve tansiyonumu düzenli ölçmemi istedi. Bol su içmeliymişim ki zaten günde en az 3 lt içiyorum
biz şubatta aldık paketiEvet paket alacagm,siz ne zaman anlastiniz yani fiyatlar ne zamandan
Amin tesekkurlerHayırlı olsun rabbim daha da güzel günler göstersin size ailenizletahmini ne zaman hazır olmalıyız sizce yani grubunuzda en erken doğum ne zamandı
Hayirlisi olsun insallaheylül beklerken ağustos demekbenimki 20sinden önce olmayacak gibi sanki ama her an hazırlıklı olmak lazım demek ki
Özellikle otururken kalkınca direkt geliyor. Ve tabii yürürken. Geçen gün evimden 800 m uzakta bir yere gidecektim. Evden çıkmadan güzelce çişimi yaptım çıktım, 200 m sonra çişim geldi. Hem de sanki az önce yapmamış gibi sıkışarak.kızlar tuvalete çıkma sıklığınız ne? sanırım mesane baskısından ben gitmesem altıma kaçıracak gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?