2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar 30. Haftadan sonraki randevunuz kaç hafta sonra olacak? Ben 30dan sonra 2 haftada bir, 36dan sonra haftalık olacak diye biliyorum ama doktor 1 ay sonra çağırdı.

Geç değil mi ya?
Benide 31 haftalik kontrole çağırdı bi daha..o zaman dogumu takibi tekrar gorusucez dedi kontrolü bekliyorum neler olucak diye

Seninde baya olmuş canım güle güle giysin inşAllah 2 3 haftaya son bir defa daha alışverişe çıkıcam ve sonra bende inşAllah yıka ütüle aşamasına geçicem

Kızlar 30. Haftadan sonraki randevunuz kaç hafta sonra olacak? Ben 30dan sonra 2 haftada bir, 36dan sonra haftalık olacak diye biliyorum ama doktor 1 ay sonra çağırdı.

Geç değil mi ya?
Her doktor farklı çağırıyor.ama ayda çağırması çok uzungibi geldi

Dedigin his benim üst kemik kısmında var..yatakta dönünce kalkınca oturunca baskıyla acı agri hassasiyet degisik bi his oluyo..vücut artik kendini doğuma hazırlıyo diye düşündüm bende

Merhaba anneler.sizce bebegin kilo alma hizi bizim beslenmemizle mi alakalı yoksa bünyemiz ne kadar besliyorsa mı. Galiba benbebegini çok besleyen bir anne değilim

Kızlar merhaba, chicco’dan anne yanı beşiği almıştım geçen ay. Yatak Boyutları 50cmx80cm
Buna uygun alez ve çarşafı almak istiyorum. Bu boyutlarda bulamadım internette . Siz aldıysanız nereden aldınız ?

Banada 3 veya 4 hafta sonra gel dedi kağıda da 3 hafta sonra yazmış banada 4 hafta diyince biraz geç gibi gelmişti şuan 30+0 dayım 33+1 gibi falan giderim heralde
Benide 31 haftalik kontrole çağırdı bi daha..o zaman dogumu takibi tekrar gorusucez dedi kontrolü bekliyorum neler olucak diye
Her doktor farklı çağırıyor.ama ayda çağırması çok uzungibi geldi
32 sen sonra 2 haftada bir diye biliyorum

Son gittiğimde 29+5tim, sonraki randevuyu 33+5 olarak yazdı. Bana da gerçekten uzun geldi bu süre o yüzden o haftadan önce gideceğim.

Dedigin his benim üst kemik kısmında var..yatakta dönünce kalkınca oturunca baskıyla acı agri hassasiyet degisik bi his oluyo..vücut artik kendini doğuma hazırlıyo diye düşündüm bende
Benim kemik ağrıması değilde vajina da bir ağrı oluyor sanki çok zorluyormusum ıkınıyormuşum da geriliyormuş etim öyle bir his. Artık geri sayıma başladık çok şükür bakalım daha ne belirtiler yaşayacağız

Birde kızlar nabzı hızlı atan var mı ben istirahat halinde bile 100 civarı oluyor normalde de 80 85 arası atardı ama kuzenlerimle oturduk ölçtük onlar hamile değil 70 75 civarı atıyor benim 102 çıktı oturduğum yerde sabah yatakta ölçtüm 95 çıktı en sakin animda bile. Sizinde mı böyle bebekten kaynaklı mı kalp hızlanıyor?

Benimde en yüksek 85 falandı en son canım ama olabilir bence

Benimde en yüksek 85 falandı en son canım ama olabilir bence
Çünkü benim genelde ateş kusma gibi hasta olduğum zamanlar yükseliyor nabzın onun dışında 80 85 arası atıyor ama bakıyorum her halükarda hasta filan olmama rağmen 100 kendimce dedim vücut sonuçta artık daha aktif bebek büyüdü kilosu arttı o yüzden vücutta hızlı çalışıyor heralde

Aynen öyle canım kalbimizde iki kişilik atıyor

Merhaba Eylül anneleri
Nasılsınız ?
Hazırlıklar nasıl gidiyor ? Hastane çantası vs hazırlayan var m7 ? Her ne kadar 4 ekim doğum görünse de Eylül sonu doğuracağımı düşünüyorum

Oh herkes baya bişi almış ben 2-3 kıyafetten sonra bıraktım çok eksiğimiz var. Biberon emzik filan almışsınız ama kesinlikle vermeyin diyolar ben almayı düşünmüyorum özellikle emzik

Merhaba Eylül anneleri
Nasılsınız ?
Hazırlıklar nasıl gidiyor ? Hastane çantası vs hazırlayan var m7 ? Her ne kadar 4 ekim doğum görünse de Eylül sonu doğuracağımı düşünüyorum
Benim ağustos sonu gözüküyor ben o yüzden tamamlama aşamasındayım 1 aya kadar herşeyi bitirmiş olurum

Oh herkes baya bişi almış ben 2-3 kıyafetten sonra bıraktım çok eksiğimiz var. Biberon emzik filan almışsınız ama kesinlikle vermeyin diyolar ben almayı düşünmüyorum özellikle emzik
Bende çok bişey almadım canm. Sadece hastane çıkışı almış benimki geçenlerde kızlardan kalma battaniye var başka bişey almadım diyebilirim. Bıberon ve emzik diğer kizlarimda da almamıştım. Bunda da almam. Gerekirse alınacak şeyler diye düşünüyorum.

Merhaba kızlar, dün doktor randevum vardı, her şey normaldi ama bu sabah kanamayla uyandım ve hastaneye geldik. Kese çok aşağıya inmiş ve kanama alanı var.Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Umarım bir kaç hafta daha erteleyebilirler doğumu, WC haricinde kalkmak yasak.3 gün sonra karar verecekler, hayırlısı artık. Bebeklerin odasını yapmıştım ve kıyafetlerini de yıkayıp ütülemiştim Allahtan. Dün akşam hastane çantamı da hazırlayayım dedim ama erteledim keşke hazırlasaydım. Eşim gereksiz ne varsa doldurmuş getirmiş hastaneye İnşallah sizin bebekler daha sabırlı çıkarlar, yine de çok ağırlaşmadan hazırlıkları bitirmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…