- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.641
Benide 31 haftalik kontrole çağırdı bi daha..o zaman dogumu takibi tekrar gorusucez dedi kontrolü bekliyorum neler olucak diyeKızlar 30. Haftadan sonraki randevunuz kaç hafta sonra olacak? Ben 30dan sonra 2 haftada bir, 36dan sonra haftalık olacak diye biliyorum ama doktor 1 ay sonra çağırdı.
Geç değil mi ya?
Seninde baya olmuş canım güle güle giysin inşAllah 2 3 haftaya son bir defa daha alışverişe çıkıcam ve sonra bende inşAllah yıka ütüle aşamasına geçicemHayırlı olsun canım güle güle giysin inşallah sağlıklabiz 1 tane 10lu hastane çıkışı aldık 1 tane de görümcem almış.
Onun dışında 2-3 tane beşli hastane çıkışı, 0-3 ay ağırlıklı yaklaşık on tane zıbın aldım.
4-5 tane tulum, 7-8 tane alt aldım. Patikli de var patiksiz de.
Bol bol eldiven ve çorap, 10 tane büyük penye ağız bezi 8 tane ince küçük ağız bezi
1 havlu
2 penye battaniye
3 Müslin örtü
Bübchen bebek yağı
E bebekten tırnak makası seti ve ayrıca fırça tarak seti
Prima 2-5 kg. Yenidoğan bebek bezi
Yenidoğan için ıslak mendil
E bebekten küvet, maşrapa ve sünger aldık.
Philips avent biberon seti trendyoldan almıştım zaten.
3 tane de emzik var şuan.
Ateş ölçer zaten vardı evde tekrar almayacağım.
Nevresim takımı yaptırıyorum instagramdan, 2 aya gelecek inşallah.
Yorganı ve pike takımını yıkadım kuruyorlar. Anne yanı beşiğin içine yerleştireceğim kuruyunca inşallah.
Neredeyse hepsi tamam sanki
Hatırladıklarım bunlar, yıkama ütüleme faslı bitti çok şükür bi ara keyfim gelirse çantaya koyacağım inşallah
Her doktor farklı çağırıyor.ama ayda çağırması çok uzungibi geldiKızlar 30. Haftadan sonraki randevunuz kaç hafta sonra olacak? Ben 30dan sonra 2 haftada bir, 36dan sonra haftalık olacak diye biliyorum ama doktor 1 ay sonra çağırdı.
Geç değil mi ya?
Dedigin his benim üst kemik kısmında var..yatakta dönünce kalkınca oturunca baskıyla acı agri hassasiyet degisik bi his oluyo..vücut artik kendini doğuma hazırlıyo diye düşündüm bendeTek değilmişim bende de bir şişlik var. Evde klozete oturuyordum memlekete gittik hep alaturka olunca fark ettim. Eğildikçe hem şiş hemde geriliyor bir acı hissi oluyor hafiften kendi kafamdan son trimesterde olduğumdan kaynaklıdır diye düşündüm
32 sen sonra 2 haftada bir diye biliyorumKızlar 30. Haftadan sonraki randevunuz kaç hafta sonra olacak? Ben 30dan sonra 2 haftada bir, 36dan sonra haftalık olacak diye biliyorum ama doktor 1 ay sonra çağırdı.
Geç değil mi ya?
Banada 3 veya 4 hafta sonra gel dedi kağıda da 3 hafta sonra yazmış banada 4 hafta diyince biraz geç gibi gelmişti şuan 30+0 dayım 33+1 gibi falan giderim heralde
Benide 31 haftalik kontrole çağırdı bi daha..o zaman dogumu takibi tekrar gorusucez dedi kontrolü bekliyorum neler olucak diye
Her doktor farklı çağırıyor.ama ayda çağırması çok uzungibi geldi
32 sen sonra 2 haftada bir diye biliyorum
Benim kemik ağrıması değilde vajina da bir ağrı oluyor sanki çok zorluyormusum ıkınıyormuşum da geriliyormuş etim öyle bir his. Artık geri sayıma başladık çok şükür bakalım daha ne belirtiler yaşayacağızDedigin his benim üst kemik kısmında var..yatakta dönünce kalkınca oturunca baskıyla acı agri hassasiyet degisik bi his oluyo..vücut artik kendini doğuma hazırlıyo diye düşündüm bende
Bencede öyle yap sen canımSon gittiğimde 29+5tim, sonraki randevuyu 33+5 olarak yazdı. Bana da gerçekten uzun geldi bu süre o yüzden o haftadan önce gideceğim.
Benimde en yüksek 85 falandı en son canım ama olabilir benceBirde kızlar nabzı hızlı atan var mı ben istirahat halinde bile 100 civarı oluyor normalde de 80 85 arası atardı ama kuzenlerimle oturduk ölçtük onlar hamile değil 70 75 civarı atıyor benim 102 çıktı oturduğum yerde sabah yatakta ölçtüm 95 çıktı en sakin animda bile. Sizinde mı böyle bebekten kaynaklı mı kalp hızlanıyor?
Çünkü benim genelde ateş kusma gibi hasta olduğum zamanlar yükseliyor nabzın onun dışında 80 85 arası atıyor ama bakıyorum her halükarda hasta filan olmama rağmen 100 kendimce dedim vücut sonuçta artık daha aktif bebek büyüdü kilosu arttı o yüzden vücutta hızlı çalışıyor heraldeBenimde en yüksek 85 falandı en son canım ama olabilir bence
Aynen öyle canım kalbimizde iki kişilik atıyorÇünkü benim genelde ateş kusma gibi hasta olduğum zamanlar yükseliyor nabzın onun dışında 80 85 arası atıyor ama bakıyorum her halükarda hasta filan olmama rağmen 100 kendimce dedim vücut sonuçta artık daha aktif bebek büyüdü kilosu arttı o yüzden vücutta hızlı çalışıyor heralde
Merhba benim beklenen eylül ortası daha hiçbir sey almadım.Merhaba Eylül anneleri
Nasılsınız ?
Hazırlıklar nasıl gidiyor ? Hastane çantası vs hazırlayan var m7 ? Her ne kadar 4 ekim doğum görünse de Eylül sonu doğuracağımı düşünüyorum
Benim ağustos sonu gözüküyor ben o yüzden tamamlama aşamasındayım 1 aya kadar herşeyi bitirmiş olurumMerhaba Eylül anneleri
Nasılsınız ?
Hazırlıklar nasıl gidiyor ? Hastane çantası vs hazırlayan var m7 ? Her ne kadar 4 ekim doğum görünse de Eylül sonu doğuracağımı düşünüyorum
Bende çok bişey almadım canm. Sadece hastane çıkışı almış benimki geçenlerde kızlardan kalma battaniye var başka bişey almadım diyebilirim. Bıberon ve emzik diğer kizlarimda da almamıştım. Bunda da almam. Gerekirse alınacak şeyler diye düşünüyorum.Oh herkes baya bişi almış ben 2-3 kıyafetten sonra bıraktım çok eksiğimiz var. Biberon emzik filan almışsınız ama kesinlikle vermeyin diyolar ben almayı düşünmüyorum özellikle emzik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?