2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Al benden de o kadar ilkiyle alakası yok:) 2. Daha rahat oluyor diyorlardı oysaki. Bebek ters dönmüş olabilir mi, kafası şişkinlik yapıyor olmasın?

İkizdi sizin demi, sağlıkla gelsinler ama azcık daha dursalar iyi olur. İnşallah sıkıntı yoktur üçünüz de sağlıkla çabucak geçirirsiniz şu birkaç haftayı.

Yaa canım benim çok geçmiş olsun inşAllah sağlıkla zamanında dünyaya gelirler işte ne zaman ne olacağı belli değil hazırlanmak lazım ya

İkizdi sizin demi, sağlıkla gelsinler ama azcık daha dursalar iyi olur. İnşallah sıkıntı yoktur üçünüz de sağlıkla çabucak geçirirsiniz şu birkaç haftayı.
Evet tek yumurta ikizi benimkiler, amin inşallah atlatırız. Kızım 18 aylık, O da babasıyla evde mecburen. Hayırlısı bakalım

Maşallah hazırlıklar yapılmaya başlamış
Benimde mağlum 3.
Çok birşey almadım aslında hiç almasamda olurmuş ama yeni bişeyler illaki alınıyor bende
2takım 5li set
Bi tulum set
bir Müslin
5tane e bebekten zıbın
ağız bezi
bebek çantası
süslü birkaç parça zıbın toka felan aldım
Birde poposuna ıslak mendil değdirmemek için pamuklar satılıyor ondan aldım iki ay onu kullanırım
avent emzik aldım biberonu eğer süt sıkıntımız olursa alırım dedim
son bide isim nakışlı tulum bakınıyorum foto için
Benim birkaç eksiğim var onları da hazırlayıp çantamı yerleştireceğim

Geçmiş olsun canım hafta ilerideykende oluyormuymuş kanama alanı ben yaklaşık 4ay çektimde.. İkiz mi bebeklerin

Birde kızlar ilk kıyafetini hastane çıkışını vermeyin derim çocuk kanlı felan olabiliyor tam temizlemeyebiliyorlar oyüzden siz sonra değişirsin normal 5lilerden verin doğumda istediklerinde

Geçmiş olsun canım hafta ilerideykende oluyormuymuş kanama alanı ben yaklaşık 4ay çektimde.. İkiz mi bebeklerin
Teşekkür ederim canım evet kese aşağı inmiş ve kanama alanı var dediler, inşallah idare eder bir kaç hafta daha.ikiz olunca risk oluyor her an. Siz de sağlıcakla alın kucağınıza, baya stres yaşatmış bebiş baştan

Kızlar 30. Haftadan sonraki randevunuz kaç hafta sonra olacak? Ben 30dan sonra 2 haftada bir, 36dan sonra haftalık olacak diye biliyorum ama doktor 1 ay sonra çağırdı.

Geç değil mi ya?
30 dan sonra 33 te çağırdı doktor ama tatile gideceği için üç hafta sonra çağırdı, yoksa dört haftada çağıracakmış. 33 ten sonra da tekrar 36 da çağırıp sonra haftalık çağıracakmış.

Kızlar instagramda muhendisinoglu sayfasına iyice bakın ürünlerin içeriklerini inceliyorlar aldığım çoğu ürünün içeriğinin iyi olmadığını farkettim değiştirebildiklerşmi değiltiricem değiştiremedikelrimi kullanmicam mesela yıldızlı ürünleri var bezde ıslak mendilde şampunda vs bakın derim Bakamayıp bulamaayn varsa yardımcı olurum bebeklerimizin sağlıklarını tehlikeye atmayalım

Merhaba anneler.sizce bebegin kilo alma hizi bizim beslenmemizle mi alakalı yoksa bünyemiz ne kadar besliyorsa mı. Galiba benbebegini çok besleyen bir anne değilim
En az kilo aldığım ay bu ay, bebek normalden fazla bile kilo almış. Ben 1,5kg almışım bebek 750gr.
Protein, sebze, kalsiyum, baklagil, karbonhidrat dengesini doğru kuruyorsan ve doktor bebeğin yeterli kiloda diyorsa gerisini düşünme.

off kızlar gün geçtikçe git gide beni bir korku alıyor allah affetsin

nasıl doğuracağım ne yapacağım annem gelebilecek mi eşyaları yetişir mi vesvese geliyor aniden.

Canım sleeppy içerik olarak en içimi rahat ettiren bende onu kullanmayı planlıyorum trendyolda şuan yenidoğan seti indirimde 20 li 1 ve 2 numarası paketlerde denemek için ideal göbek bağı çıkıntısı olmasıda çok faydalı

İnşAllah az daha beklerler canım yat dinlen bol bol kanama alanı için progestan iğne yada fitil verdiler mi ? Aminn hepimiz inşAllah Hemde nasıl tüp bebek bide stres yaşadım baya

Benim ağustos sonu gözüküyor ben o yüzden tamamlama aşamasındayım 1 aya kadar herşeyi bitirmiş olurum
Aynen ben de bir çok şeyi aldım çook az şey kaldı onlar da kritik şeyler değil bebek bugün gelse her şey hazır diyebiliriz. Zaten ağırlaşacağım, pandemiden dolayı eve yardıma kimseyi de alamıyorum, aileden de eşimden başka yardım edebilecek yok. O nedenle tüm alışveriş ve yıkama ütüleme işlerini bitirdim. Ayrıca alışveriş internetten olduğu için gerçekten çok zorladı. Aldığım şeyler kötü çıkıyor geri gönderiyorum bir daha sipariş veriyorum falan falan derken şimdi diyorum ki iyi ki son aylara bırakmadım.
Sadece bavulu hazırlamak kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…