- 2 Temmuz 2019
- 1.032
- 1.007
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.661
Al benden de o kadar ilkiyle alakası yok:) 2. Daha rahat oluyor diyorlardı oysaki. Bebek ters dönmüş olabilir mi, kafası şişkinlik yapıyor olmasın?Kızlar. Bu ikinci hamileliğim ama ilkine göre çok farklı yaşıyorum. Türlü sıkıntılar yaşadım basından beri. Her sey yolunda ama beni yordu bu sıkıntılar. Şimdi nasıl anlatsam bilmiyorum ama vajimal bölge şişmiş sanki. Bir de o bölgede kemiklerim dokununca acıyor. Bunu da karnımın alt tarafında acı hissettiğim için dokunarak anladım. Hatta sol kasığımın alt tarafı sağ tarafa göre şiş duruyor. Sizler de o bölgede şişlik var mı? Bunu doktora nasıl anlatacağım bilemiyorum. Hiç alttan muayene olasım yoktabi mecbur olacak o da.
İkizdi sizin demi, sağlıkla gelsinler ama azcık daha dursalar iyi olur. İnşallah sıkıntı yoktur üçünüz de sağlıkla çabucak geçirirsiniz şu birkaç haftayı.Merhaba kızlar, dün doktor randevum vardı, her şey normaldi ama bu sabah kanamayla uyandım ve hastaneye geldik. Kese çok aşağıya inmiş ve kanama alanı var.Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Umarım bir kaç hafta daha erteleyebilirler doğumu, WC haricinde kalkmak yasak.3 gün sonra karar verecekler, hayırlısı artık. Bebeklerin odasını yapmıştım ve kıyafetlerini de yıkayıp ütülemiştim Allahtan. Dün akşam hastane çantamı da hazırlayayım dedim ama erteledim keşke hazırlasaydım. Eşim gereksiz ne varsa doldurmuş getirmiş hastaneyeİnşallah sizin bebekler daha sabırlı çıkarlar, yine de çok ağırlaşmadan hazırlıkları bitirmekte fayda var.
Yaa canım benim çok geçmiş olsun inşAllah sağlıkla zamanında dünyaya gelirler işte ne zaman ne olacağı belli değil hazırlanmak lazım yaMerhaba kızlar, dün doktor randevum vardı, her şey normaldi ama bu sabah kanamayla uyandım ve hastaneye geldik. Kese çok aşağıya inmiş ve kanama alanı var.Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Umarım bir kaç hafta daha erteleyebilirler doğumu, WC haricinde kalkmak yasak.3 gün sonra karar verecekler, hayırlısı artık. Bebeklerin odasını yapmıştım ve kıyafetlerini de yıkayıp ütülemiştim Allahtan. Dün akşam hastane çantamı da hazırlayayım dedim ama erteledim keşke hazırlasaydım. Eşim gereksiz ne varsa doldurmuş getirmiş hastaneyeİnşallah sizin bebekler daha sabırlı çıkarlar, yine de çok ağırlaşmadan hazırlıkları bitirmekte fayda var.
Evet tek yumurta ikizi benimkiler, amin inşallah atlatırız. Kızım 18 aylık, O da babasıyla evde mecburen. Hayırlısı bakalımİkizdi sizin demi, sağlıkla gelsinler ama azcık daha dursalar iyi olur. İnşallah sıkıntı yoktur üçünüz de sağlıkla çabucak geçirirsiniz şu birkaç haftayı.
Çok teşekkür ederim canım, inşallah sizinkiler zamanında gelsin. Ben tek yumurta ikizi olduğu için biraz erken bekliyordum ama bu kadar değilYaa canım benim çok geçmiş olsun inşAllah sağlıkla zamanında dünyaya gelirler işte ne zaman ne olacağı belli değil hazırlanmak lazım ya
Geçmiş olsun canım hafta ilerideykende oluyormuymuş kanama alanı ben yaklaşık 4ay çektimde.. İkiz mi bebeklerinMerhaba kızlar, dün doktor randevum vardı, her şey normaldi ama bu sabah kanamayla uyandım ve hastaneye geldik. Kese çok aşağıya inmiş ve kanama alanı var.Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Umarım bir kaç hafta daha erteleyebilirler doğumu, WC haricinde kalkmak yasak.3 gün sonra karar verecekler, hayırlısı artık. Bebeklerin odasını yapmıştım ve kıyafetlerini de yıkayıp ütülemiştim Allahtan. Dün akşam hastane çantamı da hazırlayayım dedim ama erteledim keşke hazırlasaydım. Eşim gereksiz ne varsa doldurmuş getirmiş hastaneyeİnşallah sizin bebekler daha sabırlı çıkarlar, yine de çok ağırlaşmadan hazırlıkları bitirmekte fayda var.
Ayy maşallah yaa kaç haftalıksınız şimdiEvet tek yumurta ikizi benimkiler, amin inşallah atlatırız. Kızım 18 aylık, O da babasıyla evde mecburen. Hayırlısı bakalım
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım hafta ilerideykende oluyormuymuş kanama alanı ben yaklaşık 4ay çektimde.. İkiz mi bebeklerin
Bugün tam 30+6 dayım. Hedef 34 düAyy maşallah yaa kaç haftalıksınız şimdi
Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlardaÇok teşekkür ederim canım, inşallah sizinkiler zamanında gelsin. Ben tek yumurta ikizi olduğu için biraz erken bekliyordum ama bu kadar değil
30 dan sonra 33 te çağırdı doktor ama tatile gideceği için üç hafta sonra çağırdı, yoksa dört haftada çağıracakmış. 33 ten sonra da tekrar 36 da çağırıp sonra haftalık çağıracakmış.Kızlar 30. Haftadan sonraki randevunuz kaç hafta sonra olacak? Ben 30dan sonra 2 haftada bir, 36dan sonra haftalık olacak diye biliyorum ama doktor 1 ay sonra çağırdı.
Geç değil mi ya?
En az kilo aldığım ay bu ay, bebek normalden fazla bile kilo almış. Ben 1,5kg almışım bebek 750gr.Merhaba anneler.sizce bebegin kilo alma hizi bizim beslenmemizle mi alakalı yoksa bünyemiz ne kadar besliyorsa mı. Galiba benbebegini çok besleyen bir anne değilim
Canım sleeppy içerik olarak en içimi rahat ettiren bende onu kullanmayı planlıyorum trendyolda şuan yenidoğan seti indirimde 20 li 1 ve 2 numarası paketlerde denemek için ideal göbek bağı çıkıntısı olmasıda çok faydalıNeredeyse tamamlamışsınız ne güzel
biz 1 tane 10 lu takım, 5 tane 5 li takım, 5 tulum 10 zıbın body, 5 iç zıbın bol miktarda mendil ve alt tulumu var 4 tane Müslin battaniye var
Biberonları Avent
Emzik Bibs marka aldım
6 tane battaniye bol miktarda 9 aya kadar yetecek bodysi var
Hediyelerle 7 tane nevresimi oldu aslında isimli yaptıracaktım ama Fuzuli olur diye vazgeçtim
bebek çantasını e bebekten aldım
pişik önleyici penaten aldım
şampuan bünchen sensitive öneriyor mühendisin oğlu onu alacağım
isim yazılı 10 ağız mendili Ve bebek çantası
İçin isim yazılı kese yaptıracağım
Bebek bezi ve ıslak mendil almadım Sleepy denemeyi planlıyorum kararsızım
Banyo küvet seti ve bornoz seti Tırnak makası seti ve bebek arabası kaldı
Bebek arabası quinny Zapp araştırıyorum hala karar veremedikaz yer kaplayan hafif bir araba arıyorum
Kendime hiç birşey almadım daha ama yine de az kaldı sayılır Rabbim hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsn
Hayırlısı olsun canım inşallah yiğenlerimde ikiz 35ekadar dayandı ama çiftti teklerin erken gelme olasılıkları daha yüksekmiş sanırımBugün tam 30+6 dayım. Hedef 34 dü
İnşAllah az daha beklerler canım yat dinlen bol bol kanama alanı için progestan iğne yada fitil verdiler mi ? Aminn hepimiz inşAllahTeşekkür ederim canımevet kese aşağı inmiş ve kanama alanı var dediler, inşallah idare eder bir kaç hafta daha.ikiz olunca risk oluyor her an. Siz de sağlıcakla alın kucağınıza, baya stres yaşatmış bebiş baştan
Aynen ben de bir çok şeyi aldım çook az şey kaldı onlar da kritik şeyler değil bebek bugün gelse her şey hazır diyebiliriz. Zaten ağırlaşacağım, pandemiden dolayı eve yardıma kimseyi de alamıyorum, aileden de eşimden başka yardım edebilecek yok. O nedenle tüm alışveriş ve yıkama ütüleme işlerini bitirdim. Ayrıca alışveriş internetten olduğu için gerçekten çok zorladı. Aldığım şeyler kötü çıkıyor geri gönderiyorum bir daha sipariş veriyorum falan falan derken şimdi diyorum ki iyi ki son aylara bırakmadım.Benim ağustos sonu gözüküyor ben o yüzden tamamlama aşamasındayım 1 aya kadar herşeyi bitirmiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?