2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
off kızlar gün geçtikçe git gide beni bir korku alıyor allah affetsin

nasıl doğuracağım ne yapacağım annem gelebilecek mi eşyaları yetişir mi vesvese geliyor aniden.
Canım herşeyini yavaş yavaş ayarla korkma bak ben 3.yü yaptım annende inşallah gelebilir

Bakacağım sayfaya teşekkürler canım

Kızlar size danışmak istedim özellikle tecrübeli anneler hangi bebek beziyle baslasan onla mi gider değiştirince sıkıntı olur mu ve süt sağma pompasi almak şart mı sizce ve hastane için alt üst mu yoksa tulum mu verilmeli

İstediğinle başla bebeğin totosu hangisini severse ona dönüyorsun mecbur onun şartı yok canım
Süt pompası eğer bebek hastanede kalmazsa yada sen çalışmıyorsan kullanmıyorsun ben almadım
Ben alt üst vericeğim canım sen nasıl tercih edersen belli bir şartı yok

Bebek sag memeyi tutamadi sag gogsumu surekli sagdim 1 sene. Lazim olursa alirsin bence. Ama yine de aldim nolur nolmaz diye. Bez de prima ile basladik bi suru degistik sleepy ile bitirdik

Al benden de o kadar ilkiyle alakası yok:) 2. Daha rahat oluyor diyorlardı oysaki. Bebek ters dönmüş olabilir mi, kafası şişkinlik yapıyor olmasın?
Bilemiyorum ki. Yakında kontrole gideceğim. Ama o bölgedeki etler şişmiş ve kemiklerim acıyor. Aşağı basınç hissediyorum çok fazla. Benim hamilelik başında rahim sarkması vardı. Belki ondan kaynaklı aşağı daha fazla basınc vardır.

Çok geçmiş olsun cnm insallah kalabildikleri kadar anne karninda kalırlar

off kızlar gün geçtikçe git gide beni bir korku alıyor allah affetsin

nasıl doğuracağım ne yapacağım annem gelebilecek mi eşyaları yetişir mi vesvese geliyor aniden.
Ben hiç düşünmüyorum bile nasil olsa bi şekilde doğacak diye telkin veriyorum kendime..sonra bi bakıyorum ki normal sezeryan dogum videosu izlerken buluyorum kendimi

Arkadaşlar merhaba malum 32. Haftaya az kaldı Kamuda çalışan arkadaşlar olacaktı pandemi yüzünden 22. Hafta ve sonrası olarak işe gitmedik 32. Haftada çalışabilirlik raporu alanlar ne yaptınız yani o 5 haftalık süre doğum sonrasına aktarılacak mı yoksa aktarılmayacak mi sanırım öğretmenlerde durum daha Farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…