2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben de bunu çok merak ediyorum. 32den sonra zorunlu olarak doğum izni başlamış mı olacak acaba?

Kızlar renkli görüntüsünü aldım kuzumun ne kadar değişir doğumda bilmiyorum ama koca burunlu yavrum olcak sanırım siz görebildiniz mi
Bende aldığım da doktorun yanından çıkarken ayy çok çirkin diye haykırmışım eşim bütün bekleyen annler sana baktı ayıpladılar demişti de çok utanmıştım

Bu zamana cok guzel gelmissiniz canim benim, insallah 3-4 hafta daha sabretsib minnoslar tabi. Arkadasim 29 haftalik dogurmustu ikizlerini. Bir sure kuvez donemleri oldu ama gorseb simdi nasil guzeller 3 yasini gectiler
Çok teşekkür ederim canım moral oldu bana, kuvöze razıyım yeterki sağlıkla doğsunlar

İlk aylar çok güzeldi hiç kilo almadım hatta 1 kilo verdim ama 17 18 den sonra kilo almaya başladım 9 kilo almışım. Sanırsam haftada 1 kilo filan alıyorum geçen hafta 8 'di çünkü ve öyle abartı haftada 1 kilo aldıracak şekilde beslenmiyorum inanın , 61den 70 e çıkmışım hayatımda ilk defa 7 sayısını görünce canım sıkıldı bu gidişle 15 le bitirmek hayal olacak 20 kiloyu bulacağım. Anlamadığım nasıl bu kadar hızlı alıyorum bu kiloları.

Kızlar bugün sağlık ocağından kan ilacımı yazdırdım ve gitmişken bebek pişik kremi sordum reçetenin karşıladığı bir krem var mı diye bana hametan pişik kremini önerdiler fiyatıda gayet uygun ve etkili de olduğunu söylüyorlar bilen var mı sizce nasıl bir krem

Hametan yanık kremi aynı zamanda, çok güçlü iyi bir kremdir ben lazere giderken kullanmıştım. Pişik kremi ben de almadım hametan mantıklı geldi

O şişlik bendede oldu bu haftada benim ilk hamileliğim normaldir herhalde diye düşündüm

Bendesizin gibiyim. Aylardir ekmek yemiyorm hafta 1 kezsimit yiyoorm ama 9 kilo aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…