- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.721
Bende oyle ne yesem tartıda artıyor çok yiyemiyorsun zaten hemen sisiyorsun 5.5 6 ay itibariyle kilo yağıyor havadanİlk aylar çok güzeldi hiç kilo almadım hatta 1 kilo verdim ama 17 18 den sonra kilo almaya başladım 9 kilo almışım. Sanırsam haftada 1 kilo filan alıyorum geçen hafta 8 'di çünkü ve öyle abartı haftada 1 kilo aldıracak şekilde beslenmiyorum inanın , 61den 70 e çıkmışım hayatımda ilk defa 7 sayısını görünce canım sıkıldı bu gidişle 15 le bitirmek hayal olacak 20 kiloyu bulacağım. Anlamadığım nasıl bu kadar hızlı alıyorum bu kiloları.
4 5 kez oluyo. Sıklık yok allah korusunGünde kaç kez oluyor bu durum
İnşAllah geçici kilolardır yoksa benim tiroidim olduğu halde bu kadar hızlı kilo aldığım başka bir dönem olmadıBendesizin gibiyim. Aylardir ekmek yemiyorm hafta 1 kezsimit yiyoorm ama 9 kilo aldım.
Normal zamanda yediğimde kilo almadığım kadar yiyorum şuanda ama 1 kilo bebe 9 kilo aldırdıBende oyle ne yesem tartıda artıyor çok yiyemiyorsun zaten hemen sisiyorsun 5.5 6 ay itibariyle kilo yağıyor havadan
Benim gün içinde çok oluyor, hatta o şekilde anlıyorum hareket ettiğini çünkü güçlü tekmeleri yok, karnım şekilden şekile girerek hareket etmiyor ama bir his geliyor orayı elliyorum sertleşmiş ben elleyince kaçıyor galiba o gerginlik gidiyor yavaş yavaş yumuşuyor o kısım mesela dün sağ tarafımda toplandı sol taraf ingin sağ taraf şiş gergin karnım yamuk duruyorduKızlar bu haftalarda karnınızda bir gerginlik hissediyor musunuz ? Birde bebeğin karnınızın bir bölümünü gerdirdiği oluyor mu ?
10 kilodan sonrası zorgidiyor yine de bünye meselesi.İnşAllah geçici kilolardır yoksa benim tiroidim olduğu halde bu kadar hızlı kilo aldığım başka bir dönem olmadı
Bende de anlattığın gibi oluyor bende korkuyorum bir sorun mu var acaba diye sende de oluyor olması rahatlattı beni birazBenim gün içinde çok oluyor, hatta o şekilde anlıyorum hareket ettiğini çünkü güçlü tekmeleri yok, karnım şekilden şekile girerek hareket etmiyor ama bir his geliyor orayı elliyorum sertleşmiş ben elleyince kaçıyor galiba o gerginlik gidiyor yavaş yavaş yumuşuyor o kısım mesela dün sağ tarafımda toplandı sol taraf ingin sağ taraf şiş gergin karnım yamuk duruyorduama bu yavaş oluyor böyle anlık olup geçen tekme şeklinde değil , hani video çekiyorlar ya karın şekilden şekile giriyor öyle olmuyor , yavaş yavaş oraya gidermiş ben gerginlik hissinden fark ediyorum
Bu bana da oluyor, doktor bunun bebeğin hep bir tarafa dayanmasından kaynaklandığını söyledi. Hatta ultrason sırasında da öyleydi, doktor yine yaslanmış olduğunu söyledi.Benim gün içinde çok oluyor, hatta o şekilde anlıyorum hareket ettiğini çünkü güçlü tekmeleri yok, karnım şekilden şekile girerek hareket etmiyor ama bir his geliyor orayı elliyorum sertleşmiş ben elleyince kaçıyor galiba o gerginlik gidiyor yavaş yavaş yumuşuyor o kısım mesela dün sağ tarafımda toplandı sol taraf ingin sağ taraf şiş gergin karnım yamuk duruyorduama bu yavaş oluyor böyle anlık olup geçen tekme şeklinde değil , hani video çekiyorlar ya karın şekilden şekile giriyor öyle olmuyor , yavaş yavaş oraya gidermiş ben gerginlik hissinden fark ediyorum
Bir yolunu bulacağız artık doğumdan sonra napalim10 kilodan sonrası zorgidiyor yine de bünye meselesi.
Bende 5 ay bittikten sonra olmaya başladı git gide arttı sayısı gün içinde, elleyince kaçtığı için oraya gelmek istemiş gelmiş diye düşünüyorum kötüye yormuyorumBende de anlattığın gibi oluyor bende korkuyorum bir sorun mu var acaba diye sende de oluyor olması rahatlattı beni biraz
Bendede genelde sağ tarafa dayanıyor bir bakıyorum göbek hizamda bazen kasıklarımda toplanıyor ama ultrason sırasında yapmadı hiçBu bana da oluyor, doktor bunun bebeğin hep bir tarafa dayanmasından kaynaklandığını söyledi. Hatta ultrason sırasında da öyleydi, doktor yine yaslanmış olduğunu söyledi.
Aynı durumdayım 62yle hamile kaldim bugün 74 u gördüm saglik ocagi kontrolünde moralim epeyce bozuldu..ebe uyardı dikkat et diye yemek fazla yemiyorum diyince 1 saatlik yürüyüş onerdi hareketsiz kalma dedi..napalim sıkıntı olmasin da kilo bi şekilde verilir insallahİlk aylar çok güzeldi hiç kilo almadım hatta 1 kilo verdim ama 17 18 den sonra kilo almaya başladım 9 kilo almışım. Sanırsam haftada 1 kilo filan alıyorum geçen hafta 8 'di çünkü ve öyle abartı haftada 1 kilo aldıracak şekilde beslenmiyorum inanın , 61den 70 e çıkmışım hayatımda ilk defa 7 sayısını görünce canım sıkıldı bu gidişle 15 le bitirmek hayal olacak 20 kiloyu bulacağım. Anlamadığım nasıl bu kadar hızlı alıyorum bu kiloları.
Büyüyoruz iyicene cildi nemlendirmek cok onemli catlamamak için..Evet toplaniyo bi yerde 3 5 saniyelik sonra normale donuyo..neresi oldugunu hala tam anliyamiyorum..sizler anliyo musunuz kizlarKızlar bu haftalarda karnınızda bir gerginlik hissediyor musunuz ? Birde bebeğin karnınızın bir bölümünü gerdirdiği oluyor mu ?
Büyüyoruz iyicene cildi nemlendirmek cok onemli catlamamak için..Evet toplaniyo bi yerde 3 5 saniyelik sonra normale donuyo..neresi oldugunu hala tam anliyamiyorum..sizler anliyo musunuz kizlar
Yürüyüşte yapasım gelmiyor bugün yürüdüm biraz belim koptu sokağa çıkar çıkmaz tuvaletim geldi ki evde yapıp cıkmıstım normalde o kadar yolu yorulmam bile amaAynı durumdayım 62yle hamile kaldim bugün 74 u gördüm saglik ocagi kontrolünde moralim epeyce bozuldu..ebe uyardı dikkat et diye yemek fazla yemiyorum diyince 1 saatlik yürüyüş onerdi hareketsiz kalma dedi..napalim sıkıntı olmasin da kilo bi şekilde verilir insallah
Bende ayırt edemiyorum malesefBüyüyoruz iyicene cildi nemlendirmek cok onemli catlamamak için..Evet toplaniyo bi yerde 3 5 saniyelik sonra normale donuyo..neresi oldugunu hala tam anliyamiyorum..sizler anliyo musunuz kizlar
Kızlar canım yemekten çok sürekli aparatif şeyler yemek istiyor ve bu aralar sıcaklarında etkisiyle bana ağırlık çöküyor evde yaptığım işler dışında yaklaşık 1 kaç gündür bi aktifliğim yok ve aparatif şeyler yememde beni kilo açısından korkutmuyor da değil
Son haftalar son aylar böyle mi oluyor acabaBen de öyle üstelik resmen tembelleştim üzerimde berbat bir miskinlik var, atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?