2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende oyle ne yesem tartıda artıyor çok yiyemiyorsun zaten hemen sisiyorsun 5.5 6 ay itibariyle kilo yağıyor havadan

Kızlar bu haftalarda karnınızda bir gerginlik hissediyor musunuz ? Birde bebeğin karnınızın bir bölümünü gerdirdiği oluyor mu ?
Benim gün içinde çok oluyor, hatta o şekilde anlıyorum hareket ettiğini çünkü güçlü tekmeleri yok, karnım şekilden şekile girerek hareket etmiyor ama bir his geliyor orayı elliyorum sertleşmiş ben elleyince kaçıyor galiba o gerginlik gidiyor yavaş yavaş yumuşuyor o kısım mesela dün sağ tarafımda toplandı sol taraf ingin sağ taraf şiş gergin karnım yamuk duruyordu ama bu yavaş oluyor böyle anlık olup geçen tekme şeklinde değil , hani video çekiyorlar ya karın şekilden şekile giriyor öyle olmuyor , yavaş yavaş oraya gidermiş ben gerginlik hissinden fark ediyorum

Bende de anlattığın gibi oluyor bende korkuyorum bir sorun mu var acaba diye sende de oluyor olması rahatlattı beni biraz

Bu bana da oluyor, doktor bunun bebeğin hep bir tarafa dayanmasından kaynaklandığını söyledi. Hatta ultrason sırasında da öyleydi, doktor yine yaslanmış olduğunu söyledi.

Bende de anlattığın gibi oluyor bende korkuyorum bir sorun mu var acaba diye sende de oluyor olması rahatlattı beni biraz
Bende 5 ay bittikten sonra olmaya başladı git gide arttı sayısı gün içinde, elleyince kaçtığı için oraya gelmek istemiş gelmiş diye düşünüyorum kötüye yormuyorum

Bu bana da oluyor, doktor bunun bebeğin hep bir tarafa dayanmasından kaynaklandığını söyledi. Hatta ultrason sırasında da öyleydi, doktor yine yaslanmış olduğunu söyledi.
Bendede genelde sağ tarafa dayanıyor bir bakıyorum göbek hizamda bazen kasıklarımda toplanıyor ama ultrason sırasında yapmadı hiç

benimki de hep sağ kaburgamın altına giriyor öyle zorluyor ki beni sırtıma da ağrı giriyor bu sebepten. sağıma yatamıyorum zaten sol tarafım çürüdü artık

Aynı durumdayım 62yle hamile kaldim bugün 74 u gördüm saglik ocagi kontrolünde moralim epeyce bozuldu..ebe uyardı dikkat et diye yemek fazla yemiyorum diyince 1 saatlik yürüyüş onerdi hareketsiz kalma dedi..napalim sıkıntı olmasin da kilo bi şekilde verilir insallah

Kızlar bu haftalarda karnınızda bir gerginlik hissediyor musunuz ? Birde bebeğin karnınızın bir bölümünü gerdirdiği oluyor mu ?
Büyüyoruz iyicene cildi nemlendirmek cok onemli catlamamak için..Evet toplaniyo bi yerde 3 5 saniyelik sonra normale donuyo..neresi oldugunu hala tam anliyamiyorum..sizler anliyo musunuz kizlar

Büyüyoruz iyicene cildi nemlendirmek cok onemli catlamamak için..Evet toplaniyo bi yerde 3 5 saniyelik sonra normale donuyo..neresi oldugunu hala tam anliyamiyorum..sizler anliyo musunuz kizlar

Kafasını koyduğu yeri ayırt edebiliyorum ama ellerle ayaklar hala karışıyor hafif hareketler elleri gibi, sanki ayaklarıyla daha sert vuruyor gibi

Yürüyüşte yapasım gelmiyor bugün yürüdüm biraz belim koptu sokağa çıkar çıkmaz tuvaletim geldi ki evde yapıp cıkmıstım normalde o kadar yolu yorulmam bile ama yürüyüşte yalan oluyor bize bakalım nereye kadar alacağız kiloları

Kızlar canım yemekten çok sürekli aparatif şeyler yemek istiyor ve bu aralar sıcaklarında etkisiyle bana ağırlık çöküyor evde yaptığım işler dışında yaklaşık 1 kaç gündür bi aktifliğim yok ve aparatif şeyler yememde beni kilo açısından korkutmuyor da değil

Ben de öyle üstelik resmen tembelleştim üzerimde berbat bir miskinlik var, atamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…