2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Cok etkili ama cok bitkisel degil ilac karisimli diye biliyorum. Sudokrem ya da mustela oneririm. Ben mustela kremi tek gecerim

Kızlar bu haftalarda karnınızda bir gerginlik hissediyor musunuz ? Birde bebeğin karnınızın bir bölümünü gerdirdiği oluyor mu ?
Olmaz mi. Hele bugün nasil geriliyor anlatamam. Kizimda da yasamistim. Gobek bagi kaslari gevsiyormus diye biliyorum. Bikac hafta surebilir, bol bol krem sur catlayabiliriz heran

Karnım şişmeden önce kendim ağda yapardım. Şimdilerde çalışma alanını giremediğim için jilet yapıyorum. Evet, hemen çıkıyo böyle devam ederse eve kuaför çağıracağım galiba
Bende sismeden kendim agda yapiyodum suan Ayna yardımcı oluyor biraz ama göbekle çok zor oluyor eğilemiyorsun

Bende sismeden kendim agda yapiyodum suan Ayna yardımcı oluyor biraz ama göbekle çok zor oluyor eğilemiyorsun
Ilk aylar bende agda yapiyordum ama karnim oyle hizli buyuduki 3 aydan sonra jilete donmustum 2 aydirda agda yaptiriyorum el mahkum. Cunku jiletten sonra kasinti oluyor dayanilmaz derecede. Bide lazere gidiyordum gebelik oncesi bikini bolgesi bitmisti genitalde az kalmisti baslarda progestan kullaninca tamamiyle geri geldi tuyler

Mrblar. Ilk gebeliginde karında taşlaşma yaşayıp ikincide yaşamayan var mı? Benim 5 yıl önceydi ilk gebeliğim ve biraz yorulsam karnım taş gibi olurdu. Bio-Oil yağ sürerdim, çok iyi gelirdi ve bu yüzden hiç çatlağım olmadı. Şimdi ikinciye gebeyim. Maşallah bunda hiç taşlaşma vs olmuyor Iyi bişeymi kötü bişeymi bilemedim Ya karnım ilkten dolayı genişlediği esnedigi için olmuyo. Yada başka bişey. Bilmiyorum artık. Acaba diyorum yine de Bio-Oil yağ sürsem mi çatlak olmasın diye Siz ne yapıyorsunuz?

Benim karnım da taş gibi hep gergin özellikle yürüyünce gerildikçe geriliyo bende dalin bebe yağı sürüyorum arada bi aklıma geldikçe ya da çok rahatsız oldukça henüz çatlama olmadı ama bu aydan sonra olur heralde

Kızlar merhaba kasıklarımda ciddi baskı hissediyorum sanki çıkacakmış bebek gibi bu tarz şey yaşayan var mı
Bende aynısını yaşadım bebeğin hareketlerini bile alt kismimda hissediyordum doktora gittiğimde bebeğin başının doğum kanalında olduğunu çok baskı yaptığını söylemişti doktora danışın isterseniz ben ilaç kullanıyorum mesela

Arkadaşlar bu haftalarınizda uçağa bindiniz mi? Ben sizin haftaniza geldiğimde 4 saatlik bir uçak yolculuğu yapmam gerekecek evime donmek için, 30.haftamda olacağım tam. Biraz endişeleniyorum ama internette araştırınca sorun olmaz da diyor. Sizin yaşadığınız deneyimleriniz varsa dinlemek isterim.

Benim bugün gögsümden ilk defa süt geldi.1-2 haftadır kaşınma.yanma vardı.Lansinoh sürmeye başladım.O baya rahatlatti acısı kalmadı
Sıkmayın geliyor mu diye sakın erken doğumu tetikler bende de 3aya yakındır gelio yok sayıyorum bazen taş gibi oluo sonra yavaş yavaş yumuşuyor

Kızlar bikini bölgesi temizliğini nasıl hallediyorsunuz kuaförlere midem tutmuyor gidemiyorum jilet te kullanmak istemiyorum ertesi güne aynısı oluyor napicam bilmiyorum
Bende önce kendim hallediyordum ama iki sefere dönecek kuaföre gidiyorum eğleniyorum tertemiz oluo 1aydan fazla idare ediyor açıkçası rahat oluyor

Doktordan izin belgesi almanız lazım diye biliyorum uygun görürse binebiliyorsunuz

ben yıllardır jilet kullanıyorum gebeliğim boyunca da jilet kullandım hep. kullanırken derimi aşırı nemlendirip kayganlaştırdığım için neredeyse köklere yakın alıyor o pürüzsüzlük 1 haftadan fazla devam ediyor bende. gayet memnunum.

bir de size topiğin gelmiş geçmiş en acayip aşermesini getirdim

aranızda english home dan çubuklu koku kullanan var mı?

Ben 24 ve 26. Haftamda 4,5 saatlik, 32. ve 36. Haftamda 4 saatlik uçak yolculuğu yapmıştım ilk gebeliğimde, bir sorun olmamıştı. Hamilelikte en güvenli yolculuk uçak yolculuğu zaten, eğer riskli bir gebelik değilse.

teşekkürler. benim de riskli bir durum yok şimdilik. 32. haftada doktor raporu ile mi yolculuk yaptınız? bir de thy mi?

Yolculuk öncesi ne olur ne olmaz diye, doktorumdan yolculuk yapmasında bir sakınca yoktur diye kağıt almıştım. 36. Hafta Türkiye’den çıkış yaparken Mutterpasse baktılar, kaç haftalığım diye.Hostesler biraz panik yapmıştı, ama bir sorun çıkarmadılar. Ama sizin zaten daha erken haftalara denk geliyor yolculuk, hiç bir sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…