2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende de nefes darlığı şikayeti var ama tansiyonum genelde 12,8
Çıkacak diye ödüm kopuyor çarpıntım var sürekli cmt kontrolum var bunu dr a muhakkak söyleyeceğim bu ay ortaya çıktı
acayip yoruyor çarpıntı insanı. nefesten bahsetmiyorum bile.

28h2g lüğüz şu an , normalde bütün gün kıpır kıpır olurdu , ayakta ben yürüyorken bile hareketlerini hissedebiliyordum, ama 3 gündür hareketleri çok azaldı , yarın için randevu aldım , ama aynı durumu yaşayan var mı ? Bebişim büyüdüğü için mi daha az hissediyorum acaba

Neredeyse aynı haftalardayız bende 5 gündür hareketlerinin azaldığını hissediyorum normalde çok kıpırdanırdı ama şuan varlığını bile unutturacak derecede az hareket ediyo özellikle her sabah 6da şiddetli vurduğundan uyandırırdı şimdi hareket yok umarım normaldir bu yaşadığımız

Evet bende sabahları hareketleri ile uyanırdım , şimdi bel ağrısı ile , özellikle Salı günü çok çok azdı , 2 gündür içtiğim suya daha da dikkat ediyorum , bugün biraz daha iyiydi hareketleri ama eskisi gibi hiç değil , endişelenmemeye çalışıyorum , yarın gidip göreceğiz , inşallah yolundadır herşey

Yalnız değilmişim bir daha hamile kalırsam bir çılgınlık yapıp, agustosta hamile kalıp Nisanda doğuran yaz hamileliliği hiç de eğlenceli değilmiş

Yalnız değilmişim bir daha hamile kalırsam bir çılgınlık yapıp, agustosta hamile kalıp Nisanda doğuran yaz hamileliliği hiç de eğlenceli değilmiş
Güzel bir düşünce ilk gebeliğim düşük olmasaydı nisan sonuna falan geliyordu doğumum ama hayırlısı böyleymiş demekki

Aynen kısmet:) sağlıkla doğsunlar da.. Son iki ay diye şafak sayıyorum
Ne kadar bulantılı ve nefes darlığı şikâyetlerim olsa da son iki ayımız kızlar ben kesin özleyeceğim oglusumun tekmelerini onu karnımda hissetmeyi bir bedende iki kişi olduğumuz günleri. O yüzden hiç sıkıntı etmemeye çalışıyorum yaşadığım sorunları. Bir daha yaşar miyiz bilinmez gebeligi şükrediyorum her karnimda olduğu güne.
Bu zamanlar bir daha gelmeyecek kızlar, allah sağlıkla tamamlamayi nasip etsin hepimize insallah

Aynen tadını çıkarmaya çalışıyorum ben de.çünkü ilk hamileleiğimde erken dogum olunca ilk özlediğim şeydi tekmeler. Hamilelik de en sevdiğim seydi tekme.tabi bunu dogum dan sonra anladım.acaba bir daha yaşarmiyim diye düşündüm.çok şükür nasip oldu.

Önceden de söylemiştim ilk gebeliğim ikiz di . Nisan da erken dogum yapmiştim.normali Haziran sonu temmuz başi gibiydi.neyse çok zorlanıyordum hamilelik tam yaza gelse napardım falan diye düşünüyordum sonra tekrar bebek falan düşününce hemen olmayınca aman hayırlısı ile olsun da mevsim farketmez demeye başladımşimdi çok şükür normal sıkıntılar var yani çok bunalmadım masallah. İnşallah sona doğru da bunalmayız

Canım benimde 28.haftanin başında bı kaç gün öyleydi hareketleri çok azdı korktum bende ama sonradan bı hareketlendi maşallah geceleri bile hareketli

Kızlar bebişler ne alemde bugün bizim kontrolümüz vardı çok şükür herşeyimiz yolunda en son 24te dönmemişti benim oğluş şimdi baş aşağı dönmüş gerçi döndüğünü hareketlerinden az çok anlıyordum ama kesin eminde oldum çok şükür.

Selam kizlar gogus ucunda hassasiyet ya da acı olmayan var mi? Benim ki cok hassas, nasil emziricem diye kara kara dusunmeye basladim. İlk gebeligimde boyle miydi hatirlamiyorum. Sizde durum nedir?

Selam kizlar gogus ucunda hassasiyet ya da acı olmayan var mi? Benim ki cok hassas, nasil emziricem diye kara kara dusunmeye basladim. İlk gebeligimde boyle miydi hatirlamiyorum. Sizde durum nedir?
Benim bugün gögsümden ilk defa süt geldi.1-2 haftadır kaşınma.yanma vardı.Lansinoh sürmeye başladım.O baya rahatlatti acısı kalmadı

Ah ahh hergün diyorum benim çocuklarım yaza dopmalılar diye ikisi öyleydi mis gibi aşırı derecede zormuş yaz hamileliği bide daha var bunun ağustos sıcakları var bidee Allahım sana geliyorummm

Kızlar bikini bölgesi temizliğini nasıl hallediyorsunuz kuaförlere midem tutmuyor gidemiyorum jilet te kullanmak istemiyorum ertesi güne aynısı oluyor napicam bilmiyorum

Benim bugün gögsümden ilk defa süt geldi.1-2 haftadır kaşınma.yanma vardı.Lansinoh sürmeye başladım.O baya rahatlatti acısı kalmadı
Benden 3 aydır süt geliyor doktor süt kesici ilaç vericekti ama istemedim hormonlar bozulur diye hiç elimi atmıyorum kesildi biraz çünkü erken doğumu tetikliyor

Kızlar bikini bölgesi temizliğini nasıl hallediyorsunuz kuaförlere midem tutmuyor gidemiyorum jilet te kullanmak istemiyorum ertesi güne aynısı oluyor napicam bilmiyorum
Karnım şişmeden önce kendim ağda yapardım. Şimdilerde çalışma alanını giremediğim için jilet yapıyorum. Evet, hemen çıkıyo böyle devam ederse eve kuaför çağıracağım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…