2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bugün hiç hareketini hissetmiyorum bebeğin, birkaç saattir de adet ağrısı gibi kasıklarım ağrıyor. Hayırdır inşallah...
Hareketsizlik hissettim mi bi iki hafif pışpış yapıyorum tekmeliyo..ona tepki vermezse telefonun flasini açıp tutunca tepki veriyo..hayırdır inşallah

Öyle hissettigin zamanlarda hemen biraz tuzlu ayran iç cnm ve ayaklarını yukarı kaldırıp uzan imkanım varsa..tansiyon dusuklugude çok kötü sersem gibi yapiyo insani
evet hemen tuzlu ayran biraz zeytin yedim ama sabahı zor ettim desem yeridir. düşük tansiyon mahvediyor beni.

Bugün hiç hareketini hissetmiyorum bebeğin, birkaç saattir de adet ağrısı gibi kasıklarım ağrıyor. Hayırdır inşallah...
belki uyuyodur annesi büyüme dönemleri dışardaki gibi mi oluyo bilmiyorum ama her gün kıpır kıpır olmaz. birazcık oyna karnınla parmaklarını gezdir sık sık. 24 saat boyunca 10 dan azsa hareket sayısı doktora gidilmeli diye biliyorum. ama sıkma canını hiç bence artık büyüdükleri için sıkıştıklarından çok hareket etmek istemiyor olabilirler

Ben uçucam haftaya salı canım Allah yardım eder inşallah

Bende bakınıyorum uzun kollu diğer kızımdan kalma var bunda kısa kollu bakınıyorum üşünecek Bi hava olmucak hastanede ziyaretçi almıyor zaten odada pişmek istemiyorum ama fiyatlar çok abartı

Iyi yolculuklar şimdiden size. Ben de yarın turkiyeye geliyorum. 30.haftamda da eşimle geri donucez. İnşallah sorunsuz atlatırız bu süreci.
İnşallah bende 30. Haftamın içindeyim Kıbrıs'tan Türkiye'ye uçucam. Uçuş için doktorumdan belge aldım gerekliymiş. İnşallah hayırlısıyla yaparız yolculuklarımızı.

Kızlar bir kaç gündür inanılmaz mide yanması yaşıyorum ağzıma asit gibi bişey geliyo sanki yaşayan varmı hafifletmek için ne yapmak lazım bebek saçlanıyo olur diyolar ama çok rahatsız edici

Hareketlerde azalmalar baslamis genelde. bende 2 3 gundur cok az hareket hissediyorum korkuyorum bisey mi oluyo diye. Napicaz ya daha cok haftamjz var

Kızlar bir kaç gündür inanılmaz mide yanması yaşıyorum ağzıma asit gibi bişey geliyo sanki yaşayan varmı hafifletmek için ne yapmak lazım bebek saçlanıyo olur diyolar ama çok rahatsız edici
Canım bende de var rennie tablet veya gaviscon surup çok iyi geliyor doktorundan iste bide sade soda beni rahatlatiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…