2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sonrasında vermeye çalışırız valla bunaldım artık sıcak bı yerden nefes darlığı ayrı şişkinlik
Ayrı herkesin akıl vermesi ayrı telaşlar ayrı bide habire artan kilo ve bunun stresi ayrı ebede bana söyledi çok moralim bozuldu ama diyet yapsamda veremem artık

Kizlar cocuk surekli hickirik seklinde olabilir mi cok rahatsiz hissediyorum kendimi. Cocuga birsey mi oluyor diye düşünüyorum panik oluyorum

Olur olur alışıyorsun zamanla diyaframı gelişiyor nefes almayı öğrenmeye çalışıyor annesi hiç korkma tam da olması gereken güzel bir gelişme bu

Kızlar lavaboya girdiğimde afedersiniz eğildiğim zaman kasıklarımda çok ciddi bir şekilde ağrı batma oluyor ama şiddetlide yani böyle bir durum yaşayan var mı

Benim de öyle.8/5-9/5 tansiyonla geziyorum ama genelde 8/5.doktor da hamilelikte düşük tansiyonun çok iyi olduğunu söyledi sürekli başım dönüyor
benim de tansiyonum sık sık düşer. gebelikten önce bayıldığım çok olmuştur hatta. gebelikte ilk kez bu kadar düştü o çarpıntı hissi bayağı kötü yaptı beni. 7 ye 4 çıktı benim de. genelde 10 a 7 den büyük olmaz düştüğünü çok rahat anlıyorum o yüzden.

Büyük geçmiş olsun canım.Allah tekrarını yaşatmaz inşallah

Bende de nefes darlığı şikayeti var ama tansiyonum genelde 12,8
Çıkacak diye ödüm kopuyor çarpıntım var sürekli cmt kontrolum var bunu dr a muhakkak söyleyeceğim bu ay ortaya çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…