2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
teşekkürler. benim de riskli bir durum yok şimdilik. 32. haftada doktor raporu ile mi yolculuk yaptınız? bir de thy mi?
Sun expressle uçmuştum ama THY daha rahatmış bu konuda, epey araştırmıştım o zaman. Telefon açıp öyle bilet aldım, sayfalarında da var zaten, tekil gebelikte 37. Haftaya kadar sorun yok diye

bir de size topiğin gelmiş geçmiş en acayip aşermesini getirdim

aranızda english home dan çubuklu koku kullanan var mı?
Ahahha bende çanta aşermiştim eşim dalga geçiyorum sanmıştı ana ciddi ciddi aşermiştim baktı ciddiyim alalım bari demişti ama şaşkınlığı çok komikti

Ahahha bende çanta aşermiştim eşim dalga geçiyorum sanmıştı ana ciddi ciddi aşermiştim baktı ciddiyim alalım bari demişti ama şaşkınlığı çok komikti
ya benimki bi acayip. koku aldım pure adında. kokusu öyle hoşuma gitti ki yana yakıla aynı kokuya benzer parfüm arıyorum

Amin canım. Özleyeceğiz tabi ama ikinci olunca hep ilkıyle kıyaslıyosun, o kadar rahattı calısmama ragmen, bu tontiş evde olmama rağmen bir o kadar zorladı:) valla hacı kalkmaz gibiyim

Benim gözüm korkmaya basladı, hava durumuna bakıyoruz her gün hiç yagmur yok:)) Temmuzu atlattık mı Agustos da gecer heralde. Yani inşallah şaka bir yana sağlıklı olsunlar da bugünler de gecer, yavastan merak da olustu onun da sabırsızlıgı var sanırım

Ah ahh hergün diyorum benim çocuklarım yaza dopmalılar diye ikisi öyleydi mis gibi aşırı derecede zormuş yaz hamileliği bide daha var bunun ağustos sıcakları var bidee Allahım sana geliyorummm
Temmuzu atlatalım Agustosa Allah kerim Vallahi carpı iki katı zormus yaz hamileliliği, soğuk depoya kaldırsalar doğuma kadar gık demem:))

Bende iyi ki yazın hamile kalmışım şimdi doğmuş olsa kucağımda bebekle sürekli yapış yapış iyice pişerdim heralde diye düşünüyorum hep. Ama ya hamilelikten ya da daha evvel yaşadığım yerin daha serin olmasından alışamadım bu sıcağa aşırı terliyoeum

Kızlar gecelik aldınız mı? Uzun kollu mu alsam, kısa kollu ve üzerine tunik olan 2li takım mı alsam karar veremedim. Ağustos sıcağında uzun kollu almak istemiyorum ama ötekiler de çok pahalı 200 liradan fazlası israf gibime geliyor

ben bi gecelik bi de pijama aldım. ikisi de önden açılıyor. pijamam ince uzun kollu gecelik de yarım kollu üstüne uzun kollu sabahlığı var.

Kafasını koyduğu yeri ayırt edebiliyorum ama ellerle ayaklar hala karışıyor hafif hareketler elleri gibi, sanki ayaklarıyla daha sert vuruyor gibi
Hiç kafasını ayırt edemiyorum ama dedigin gibi hafif vuruşlar kol el gibi sert olanlar ayak orasını kestirebiliyorum bi tek

Bu kontrolde bebegin kilosunu cok merak ediyorum nereye gidiyo yerlesiyo bu kilolar diye

Bende kendime hic bisey almadım ne alicami bilmediğim için..Evet lohusa kiyafetleri acayip pahalı..o kadar pahalı şeylere gerek var mi hic bilmiyorum

Öyle hissettigin zamanlarda hemen biraz tuzlu ayran iç cnm ve ayaklarını yukarı kaldırıp uzan imkanım varsa..tansiyon dusuklugude çok kötü sersem gibi yapiyo insani

Oh masallah..Kuvvetli tekmeleri kaburgamda midemde hissediyorum benimkide dönmüştür diye o zaman

Selam kizlar gogus ucunda hassasiyet ya da acı olmayan var mi? Benim ki cok hassas, nasil emziricem diye kara kara dusunmeye basladim. İlk gebeligimde boyle miydi hatirlamiyorum. Sizde durum nedir?
Benimkilerde Çok hassas iç çamaşırı giyemiyorum..ufak bi sikmada kolostrum geliyo islaniyo atlet çamaşır..bide üzülüyorum bebek icin en yararlı süt bu sekilde heba oluyo diye ☹

Kızlar bikini bölgesi temizliğini nasıl hallediyorsunuz kuaförlere midem tutmuyor gidemiyorum jilet te kullanmak istemiyorum ertesi güne aynısı oluyor napicam bilmiyorum
En son ayna karşısındaki denemem 2 saatten fazla sürdü..jilete hic vurmak ıstemiyorum kesin keserim bi taraflarimi..utana çekine kuafore gidicem mecbur

Loğusa geceliklerinden almıstım birincide. Sonra hiç kullanmadım boşa para..Bu kez sonra da kullanabileceğim kısa kollu ama tatlı bir sey aldım Lcwdan. Tam da bedenime göre geldi. Doğumdan sonra çok daha rahat olur. İlerde de kullanırım daraltıp. Bence Eylül yine çok sıcak olur belki Ağustosta gelecekler hatta, uzun kollu almaya gerek yok bence.

Bugün hiç hareketini hissetmiyorum bebeğin, birkaç saattir de adet ağrısı gibi kasıklarım ağrıyor. Hayırdır inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…