- 16 Eylül 2017
- 212
- 304
- 53
- 43
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.801
Sun expressle uçmuştum ama THY daha rahatmış bu konuda, epey araştırmıştım o zaman. Telefon açıp öyle bilet aldım, sayfalarında da var zaten, tekil gebelikte 37. Haftaya kadar sorun yok diyeteşekkürler. benim de riskli bir durum yok şimdilik. 32. haftada doktor raporu ile mi yolculuk yaptınız? bir de thy mi?
Yani kadın baya hijyene uyuyo oyüzden sıkıntı etmedim açıkçasıHijyene guveniyormusunuz peki burda bi kadın kuafordeki agdadan HIV kapmıştı ondan asla cesaretim yok
Ahahha bende çanta aşermiştim eşim dalga geçiyorum sanmıştı ana ciddi ciddi aşermiştim baktı ciddiyim alalım bari demişti ama şaşkınlığı çok komiktibir de size topiğin gelmiş geçmiş en acayip aşermesini getirdim
aranızda english home dan çubuklu koku kullanan var mı?
ya benimki bi acayip. koku aldım pure adında. kokusu öyle hoşuma gitti ki yana yakıla aynı kokuya benzer parfüm arıyorumAhahha bende çanta aşermiştim eşim dalga geçiyorum sanmıştı ana ciddi ciddi aşermiştim baktı ciddiyim alalım bari demişti ama şaşkınlığı çok komikti
Bulursun inşallah canım yoksa o kokuyu al bol bol eveya benimki bi acayip. koku aldım pure adında. kokusu öyle hoşuma gitti ki yana yakıla aynı kokuya benzer parfüm arıyorum
Amin canım. Özleyeceğiz tabi ama ikinci olunca hep ilkıyle kıyaslıyosun, o kadar rahattı calısmama ragmen, bu tontiş evde olmama rağmen bir o kadar zorladı:) valla hacı kalkmaz gibiyimNe kadar bulantılı ve nefes darlığı şikâyetlerim olsa da son iki ayımız kızlarben kesin özleyeceğim oglusumun tekmelerini onu karnımda hissetmeyi bir bedende iki kişi olduğumuz günleri. O yüzden hiç sıkıntı etmemeye çalışıyorum yaşadığım sorunları. Bir daha yaşar miyiz bilinmez gebeligi şükrediyorum her karnimda olduğu güne.
Bu zamanlar bir daha gelmeyecek kızlar, allah sağlıkla tamamlamayi nasip etsin hepimize insallah
Benim gözüm korkmaya basladı, hava durumuna bakıyoruz her gün hiç yagmur yok:)) Temmuzu atlattık mı Agustos da gecer heralde. Yani inşallahÖnceden de söylemiştim ilk gebeliğim ikiz di . Nisan da erken dogum yapmiştim.normali Haziran sonu temmuz başi gibiydi.neyse çok zorlanıyordum hamilelik tam yaza gelse napardım falan diye düşünüyordumsonra tekrar bebek falan düşününce hemen olmayınca aman hayırlısı ile olsun da mevsim farketmez demeye başladım☺şimdi çok şükür normal sıkıntılar var yani çok bunalmadım masallah. İnşallah sona doğru da bunalmayız
Temmuzu atlatalım Agustosa Allah kerimAh ahh hergün diyorum benim çocuklarım yaza dopmalılar diye ikisi öyleydi mis gibi aşırı derecede zormuş yaz hamileliği bide daha var bunun ağustos sıcakları var bideeAllahım sana geliyorummm
ben bi gecelik bi de pijama aldım. ikisi de önden açılıyor. pijamam ince uzun kollu gecelik de yarım kollu üstüne uzun kollu sabahlığı var.Kızlar gecelik aldınız mı? Uzun kollu mu alsam, kısa kollu ve üzerine tunik olan 2li takım mı alsam karar veremedim. Ağustos sıcağında uzun kollu almak istemiyorum ama ötekiler de çok pahalı 200 liradan fazlası israf gibime geliyor
Hiç kafasını ayırt edemiyorum ama dedigin gibi hafif vuruşlar kol el gibi sert olanlar ayak orasını kestirebiliyorum bi tekKafasını koyduğu yeri ayırt edebiliyorum ama ellerle ayaklar hala karışıyor hafif hareketler elleri gibi, sanki ayaklarıyla daha sert vuruyor gibi
Bu kontrolde bebegin kilosunu cok merak ediyorum nereye gidiyo yerlesiyo bu kilolar diyeSonrasında vermeye çalışırız valla bunaldım artık sıcak bı yerden nefes darlığı ayrı şişkinlik
Ayrı herkesin akıl vermesi ayrı telaşlar ayrı bide habire artan kilo ve bunun stresi ayrı ebede bana söyledi çok moralim bozuldu ama diyet yapsamda veremem artık
Bende kendime hic bisey almadım ne alicami bilmediğim için..Evet lohusa kiyafetleri acayip pahalı..o kadar pahalı şeylere gerek var mi hic bilmiyorumKızlar gecelik aldınız mı? Uzun kollu mu alsam, kısa kollu ve üzerine tunik olan 2li takım mı alsam karar veremedim. Ağustos sıcağında uzun kollu almak istemiyorum ama ötekiler de çok pahalı 200 liradan fazlası israf gibime geliyor
Öyle hissettigin zamanlarda hemen biraz tuzlu ayran iç cnm ve ayaklarını yukarı kaldırıp uzan imkanım varsa..tansiyon dusuklugude çok kötü sersem gibi yapiyo insanibenim de tansiyonum sık sık düşer. gebelikten önce bayıldığım çok olmuştur hatta. gebelikte ilk kez bu kadar düştü o çarpıntı hissi bayağı kötü yaptı beni. 7 ye 4 çıktı benim de. genelde 10 a 7 den büyük olmaz düştüğünü çok rahat anlıyorum o yüzden.
Oh masallah..Kuvvetli tekmeleri kaburgamda midemde hissediyorum benimkide dönmüştür diye o zamanKızlar bebişler ne alemde bugün bizim kontrolümüz vardı çok şükür herşeyimiz yolunda en son 24te dönmemişti benim oğluş şimdi baş aşağı dönmüş gerçi döndüğünü hareketlerinden az çok anlıyordum ama kesin eminde oldum çok şükür.
Benimkilerde Çok hassas iç çamaşırı giyemiyorum..ufak bi sikmada kolostrum geliyo islaniyo atlet çamaşır..bide üzülüyorum bebek icin en yararlı süt bu sekilde heba oluyo diye ☹Selam kizlar gogus ucunda hassasiyet ya da acı olmayan var mi? Benim ki cok hassas, nasil emziricem diye kara kara dusunmeye basladim. İlk gebeligimde boyle miydi hatirlamiyorum. Sizde durum nedir?
En son ayna karşısındaki denemem 2 saatten fazla sürdü..jilete hic vurmak ıstemiyorum kesin keserim bi taraflarimi..utana çekine kuafore gidicem mecburKızlar bikini bölgesi temizliğini nasıl hallediyorsunuz kuaförlere midem tutmuyor gidemiyorum jilet te kullanmak istemiyorum ertesi güne aynısı oluyor napicam bilmiyorum
Loğusa geceliklerinden almıstım birincide. Sonra hiç kullanmadım boşa para..Bu kez sonra da kullanabileceğim kısa kollu ama tatlı bir sey aldım Lcwdan. Tam da bedenime göre geldi. Doğumdan sonra çok daha rahat olur. İlerde de kullanırım daraltıp. Bence Eylül yine çok sıcak olur belki Ağustosta gelecekler hatta, uzun kollu almaya gerek yok bence.Kızlar gecelik aldınız mı? Uzun kollu mu alsam, kısa kollu ve üzerine tunik olan 2li takım mı alsam karar veremedim. Ağustos sıcağında uzun kollu almak istemiyorum ama ötekiler de çok pahalı 200 liradan fazlası israf gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?