2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar cinselliğe ara veren var mı?
Biz ramazandan beri yapmıyoruz ondan önce de bir kaç kez yaptık sanırım
Eşim çok pipirikli bebeğe bişey olursa diye
Geçen sene kalbi durup kürtaj olduğum bir gebelik geçirdim de
Artık lohusalıktan çıktıktan sonra görüşürüz sanırım

Bio-Oil çok iyi bu konuda. Gratis ve Watsons'larda var. Ustelik fiyatıda öyle çok pahalı değil

Yalnız değilmişim bizimde ramazanda son oldu eşim çok tedirgin oldu sonrasıda gelmedi zaten

pimpiriklik benimkinde de var. az bi ses çıkarsam başlıyo noldu bişey oldu demeye

kızlar cinselliğe ara veren var mı?
Bizde de ara sıra, bazen ,pek nadir oluyor.Bebek beni aşırı yoruyor ve bugünlerde maşallah coştu.sürekli bir karnımın üst kısmını deşme derdinde gömü mü arıyor orda çözemedim ben de tabiki bebiş hareket ettikçe daha da bi nazlanıyorum,eşim de bana kıyamıyor benim de işime geliyor

Benimkilerde Çok hassas iç çamaşırı giyemiyorum..ufak bi sikmada kolostrum geliyo islaniyo atlet çamaşır..bide üzülüyorum bebek icin en yararlı süt bu sekilde heba oluyo diye ☹
Benden kendiliginden sizmiyo ama dokununca geliyo. Bi arkadasim daha var hamile ve haftasi benden ileri, hic bir aci yok gogus ucumda dedi o zaman şaşırdım. Herkeste var saniyodum dr a sormamistim niye bizde var ki

ey bebek sen nelere kadirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…