2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
28.haftadayım göğsümden ilk defa sarı sarı süt geldi böyle bir durumu yaşayan var mı acaba? Çok erken değil mi daha

Arkadaşlar merhaba, doğum izni raporunu ne zaman almak mantıklı? İşim rahat, zaten evdeyim ve takip etmem gereken az şey var bu nedenle rapor alıp almamak konfor olarak bir değişikliğe sebep olmayacak ama maddi olarak gözden kaçırdığım bir şey var mı size sormak istedim? Fikriniz var mı? Yani şu zaman alırsan daha az kesinti olur gibi tavsiyeniz var mı?

Kızlar bir kaç gündür inanılmaz mide yanması yaşıyorum ağzıma asit gibi bişey geliyo sanki yaşayan varmı hafifletmek için ne yapmak lazım bebek saçlanıyo olur diyolar ama çok rahatsız edici

Reflüdür o muhtemelen. Az ve sık ye, baharatı azalt, yemekten hemen sonra uzanma, yastığı biraz daha yükselt. Bunlar iyi gelir reflü ise. Geçmiş olsun.

Kızlar bikini bölgesi temizliğini nasıl hallediyorsunuz kuaförlere midem tutmuyor gidemiyorum jilet te kullanmak istemiyorum ertesi güne aynısı oluyor napicam bilmiyorum
Önceleri makina kullanıyordum. Şimdi bakamıyorum bile .ben eldiven kullanıyorum rahat oluyor

Arkdaşlar hamile kaldığınız günden beri kaç kilo aldınız?
Ben dün itibariyle 6 kilo almışımve son hafta tam 1 kilo almışım ben şok 27+5im.acaba normal mi bir haftada bir kilo alınması.gebelik şekerim sınırdaydı ve extra dikkat ediyordum diyetteydim yani.ama buna rağmen 1 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…