2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sizinle aynıyız bende 8 kilo almışım 9 sanıyordum da yol geldiğim için ödem oldu sanırım 1 kilosu geri gitti ama banada galiba haftada 1 kilo geliyor

Sizinle aynıyız bende 8 kilo almışım 9 sanıyordum da yol geldiğim için ödem oldu sanırım 1 kilosu geri gitti ama banada galiba haftada 1 kilo geliyor
Umarım yuvarlanmadan doğururum diyorum ama ben de ödem hat safhada.dün alyansımı taktım.hamile kalmadan önce parmağımdan düşen,bu nedenle takamadığım alyansım parmağıma zorla oldu ve bu iki haftadır bayaa belirgin bir halde şiştim

ay ben de takamıyorum yüzüklerimi. öyle özledim ki takmayı

Kızlaarr şöyle denizi durgun sığ yemekleri güzel bir otel bileniniz var mı seneye cocukla gitmek İcin arastırmalara basladık bnm gittiklerimin hep denizi dalgalı derindi sevmedim ya

Benden kendiliginden sizmiyo ama dokununca geliyo. Bi arkadasim daha var hamile ve haftasi benden ileri, hic bir aci yok gogus ucumda dedi o zaman şaşırdım. Herkeste var saniyodum dr a sormamistim niye bizde var ki
Benim dr olabilir sıkma elleme rahat camasir giy dedi..ama çamaşır giymek ne mümkün..hakiki zeytinyagi suruyorum bjraz rahatlatiyo..iyiye isarettir insallah sütümüz olur..

Ben 2 kilo ile devam ediyorum. Gebelik şekerinin tek iyi tarafı bu sanırım. Kızımda 20 kilodan fazla almıştım.

Bende bu gidişle yuvarlancam gibi geliyor

valla kendi kendine dönecek dönmezse ki bu da sorun değil sezaryan annesi sağlıklı olsun da allahın izniyle döner

Oyyy Masallah büyümüş bayagi minnak..
Hic bir fikrim yok dönme konusunda

valla kendi kendine dönecek dönmezse ki bu da sorun değil sezaryan annesi sağlıklı olsun da allahın izniyle döner
Oyyy Masallah büyümüş bayagi minnak..
Hic bir fikrim yok dönme konusunda
Saolun kizlar
Egzersiz filan denemek istiyorum
Emekleme pozisyonunda dönme ihtimali varmış diye araştırdım
Ancak nefes darlığı şikayetim olduğu için cok randımanlı yapacagimi düşünmüyorum
Hayırlısı bakalım:)

Selam kizlar. Son 3 haftadir bende felaket ödem yaaiyorum. Dun aksam ayak bileklerimin ic kisminda sanki sismis kucuk balon vardi 2 gundur yururken bile ayaklarimin altinda sisme yataklar varmis gibi :)))))) suan bulundugum yerde de fazlsiyla nem var mahvetti beni. Tuzu azalttim bol suya devam ama iih nem ve kizimin pesinde kosturmak neden oluyor sanirim. Birde bebim gibi istahi tavan yapan var mi? 10 gundur durduramiyorum kendimi

ben inanılmaz açıldı iştahım.

Tam tersi istahim kapandi 2 kg verdim.Gebelik şekeri diyeti yaptim ama sıkı olmamasina ragmen kilo verdim.Umarim bebegim kilo almistir.Haftaya kontrolüm var

Ben de nem tavan olan bir şehirde yaşıyorum.benim de ödem arttı.peyniri zeytini bile yemeden yarım saat önce sıcak suya yatırıyorum tuzu gitsin diye.iki gündür doyma hissim yok zaten.dün koca bir cheescake yedim,akşamına komşu iki poaça bir açma yollamış sıcak sıcak iki poaça yağ gibi aktı gitti.sabah da açma bi lokma bu son lokma derken tek lokma kaldı onu da buzluğa attım sırf o son lokmadan da kalori gelmesin diye akşam da yemeğe gittik şu an hazımsızlık yaşıyorum desem ne kadar abarttığımı anlarsınız heralde yarın sabahtan itibaren eski düzenime dönüyorum kendime söz verdim,yoksa böyle giderse doğuma yuvarlanarak giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…