2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Tam tersi istahim kapandi 2 kg verdim.Gebelik şekeri diyeti yaptim ama sıkı olmamasina ragmen kilo verdim.Umarim bebegim kilo almistir.Haftaya kontrolüm var
Ben de diyet yapıyorum ama iştahım kapanmıyor bir türlü. Herkes yiyip içerken ben bakıyorum. Çok canım istiyor hala. Ben de 1 kilo verdim. Kaçamaklar um olmasa belki 2 olacaktı. Ama zor dayanıyorum.

Tam tersi istahim kapandi 2 kg verdim.Gebelik şekeri diyeti yaptim ama sıkı olmamasina ragmen kilo verdim.Umarim bebegim kilo almistir.Haftaya kontrolüm var
Onu ben de yaptım,aşırı derecede kontrollüydüm hiçbirşekilde listenin dışına çıkmadım ama 1 kilo almışım

Dipsiz bi kuyu gibiyim ne görsem yiyorum doysam bile canım istiyor önceden bitane bişi yesem tıkanırdım.

Vallahi farkli degiliz ben birde cok tuz tuketirdim baya azalttim ama ona ragmen bana misin demiyor sistikce sisiyorum. Istahimi anlatmam bile istemem, copluk gibiyim vallahi. Hayatimda ilkkez 70li rakamlari gorucem

1-2 kere zar zor oldu.Tedirgin oldu eşim.Kankayız dogumdan sonraya kadar

Benim libido hamilelikte resmen tavan yaptı ama eşim bebeğe bir şey olur diye korkuyor. Çok zor durumdayım Allahım irade ver sabır ver amin

Kızlar bugün farkettim ki göbeğim özellikle bu hafta gerçekten çok büyüdü kilo değil resmen top gibi göbeğim büyüdü bakalım haftaya tekrar gidicem kontrole acaba ne diyecek dr.

32. Haftanın sonunda gitmiş oluyorum sizce nst çektirmeli miyim?

nts ne zaman çekilmeye başlanıyo

Nst yani non-stress test çoğunlukla 20 25 dk sürüyor diye öğrendim.
34.haftada sancısı çıkan ve 35 haftalık doğum yapan bir arkadaş vardı okulda, merakla bekliyorum ben de

Normalde 32de basliyor diye biliyorum. Ama kizimda 27.haftadan itibaren erken dogum riskim basladigi icin her gittigimde cekiliyordu

Normalde 32de basliyor diye biliyorum. Ama kizimda 27.haftadan itibaren erken dogum riskim basladigi icin her gittigimde cekiliyordu

Bu hafta gidince çekileyim ben de inşallah, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…