2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
2-3 haftadır karpuz ve kiraza çok düştüm ve doğal olarak ultrasona da yansıdı... Tahmin etmiştim sebebini ama az önce doktor zahide küçük'ün bir gönderisini görünce emin oldum

Bu arada karpuz yedikten sonra ayaklarım cayır cayır yanıyor, vücuda şeker yüklemesi oluyor belli ki

Linki paylaşıyorum kızlar belki göz atan olur

Nasil olmuştu tarif edebilirmsn

Neredeyse tüm gün kasıklarım ağrıdı, özellikle rahmimin alt tarafı. Böyle olduğunda ve yalancı kasılmalar arttığında magnezyum içmek gerekir demişti doktorum

A Ayy karpuz benim tek kurtaricim serinlemek için su falan hayatta kesmiyo..

Kızlar detaylı da suyum az denmişti şuan başka doktor baktı suyun az ama yeterli derecede aşırı az değil dedi gözümü korkutmadı geçen defaki doktor gibi çok şükür bu boyu FL×7 ile hesaplıyorduk değil mi doktor soylemedi ama FL değeri yazıyor kâğıtta

Evet cnm FL yi 7 ile çarpınca boyu veriyordu

Kızlar hastane cikisi olarak tavsiye ettiğiniz bir marka var mi.ben henüz sadece 1set aldım 5li. Andywawa marka . Çok beğendim. Bir tane de hastane cikisi için 10 lu set alım diyorum. Yine 3lu 5li takımlardan da alırım.

2 rane 10 lu set aldım markasına bakmadım. organik pamuklu olmasına dikkat ettim. bi de alanların yorumlarına. yumuşacık gerçekten dokuları.

Yaaa benim göbeğim hala çok sert değil ama seninki bebek değil yağ diyorlar ama napıyım iç karnım genii demekki
Aynı şey bende de var 29 haftalık olduk , 8 kilo aldım (56dan 64 e çıktım) göbek çevremde bir simit var gibi , ama öyle yuvarlak bir gebe karnım yok , gören herkes de bebek nerde diyor üzülüyorum artık bu duruma , bebek sağlıklı Şükürler olsun ama şu dönemde zaten üzülecek ağlayacak bahane arıyoruz , bi de bununla anneyi yormak neden yani. Neyse burada yalnız olmadığımızı görmek bi nebze rahatlatıyor , tek ben değilim diyebiliyorum . İyi ki varsınız .

Aynen öyle canım burası hepimize çok iyi geliyor dertleşiyoruz konuşuyoruz sorunlarımıza çözüm üretiyor herkes iyiki var

Anneler bu haftalarda adet ağrısı gibi arada ağrı yaşayan var mı kısa kısa.
Bende geçen hafta oldu endişelenince doktor randevumu öne aldım 32. Haftaya kadar bu tarz kasılmaları yaşamam muhtemel stres yapma dedi bebek başaşağı pozisyonda fakat herhangi bir açılma yoktu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…