2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
merhaba 31. haftadayız doktor karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi. Gebelik şekeri de var. Kilo almamışım, bebekte 1580 gr dedi. Yemek ye dedi. İnsanın bir canı sıkılmıyor da değil

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Sanki yıllardır hamileymişim gibi. Hep bir tedirginlik içindeyim. İlk hamileliğimden kaynaklı olsa gerek. Her zaman acaba iyi mi düşüncesi var. Hayırlısıyla atlatsak sağlıkla alsak kucağımıza. Allah’ım nasip etsin hepimize.

Ben zaten dusuk tansiyonluyum iyice mahvoluyorum. Cok zormus vallahi. Ilk gebeligimde haziranin 21i dogurmustum ne guzel. Akli olan gebeligi yaza getirmez diyorum, ah akilsiz kafam (

vantilatör falan mı alsanız acaba? benim bi odam çok rüzgar alıyor sabahtan akşama ordayım sürekli.
Annemlerin yaninda yazliktayim ve efsane nemli bir yer ve ben boyle oldugunu unuttum gece vantilatorle uyuduk ama oda hem karnimizi hem beynimizi sisirdi vallahi. Esim bikac gune almaya gelecek klimamin altindan kalkmicam

Zamanla beraber buyuyorsunuz ya, elbet zorluklari var ama geciyor bir sekilde. Gaz donemi biraz zorluyor ve uykusu duzeni olmayan cocuklar birazcik uyutmuyor ama okadar annesi korkma. Onun buyurkenki her halina asik oldukca zorlugunu unutuveriyo insan

Dudağımda uçuk çıktı 3-4 gündür Multivitamin almıyorum ondan mıdır? bebeğime zarar vermez inşallah ya sinir oldum neden çıktı acaba

O korkular endişeler hiç bitmiyor dogunca da .anneliğin şanı diyorum ben ona. Hep bi yanın korkuyor . Allah'a emanet hepsi

Benim ilk zor gelmişti ikiz oldugu içinmiş simdi anlıyorum. Yatakta dönmek bile zordu . erken doguma giderken bile rahatlıyacagımı düşünmüştüm o kadar beni sıkıyormuş.tabi dogduktan sonra yasadıgım psikolojik sıkıntı (kuvez dönemi falan)fiziksel in yanında daha agır olmıstu saglıkla vaktinde gelsin bu sıkıntılar bana vız geliyor oyuzden heralde .ya da bunlar sıkıntı değil bilemedim

merhaba 31. haftadayız doktor karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi. Gebelik şekeri de var. Kilo almamışım, bebekte 1580 gr dedi. Yemek ye dedi. İnsanın bir canı sıkılmıyor da değil
31 hafta için bebegin kilosu gayet iyi
30 haftada benimki de 1600 dü
Ve dr önden gidiyor dedi
Hiç sıkma canını

Rica ederim
Bebeginiz döndü mü yoksa hala ters mı?
Bizim cmt kontrolumuz vardı
Bebegin hala makat gelişi olduğunu söyledi dr
Aynı gunlerdeyiz hemen hemen
Dr bu konuda bisey söyledi mi?
Bebek dönmüş. Bundan sonra pek değişme olmaz dedi. Ama doğum normal mi olacak sezeryan mı hala bir şey söylemiyor. Bebek belirler diyor :)

Gerçekten de öyle düşünüyor insan yada ilk gebeliğimiz olduğu için böyleyiz belkide çünkü doğuranlarda hamileliği tekmelerini falan özlediklerini söylüyorlar

Bugün bebek hareketlerini çok az hissettim bi kaç saattir de hissettiğimi hatırlamıyorum yada hissettim ama unuttum bilmiyorum biraz korkuttu bu beni açıkcası
Hiç korkma onlarda dinlenip uyuyor sen uyurken yada hareket ederken hareketlenmis olabilir ondan gözünden kaçmıştır yada daha alanı var arka taraflardadir dikkatli izle sola uzanıp yada sırt üstü uzanip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…