2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim doktorum boyunu söylemiyor çünkü yanılma payı yüksek diyor gerçi bende boya çok takılmıyorum büyük kızım yaşıtlarına göre oldukça uzun bebek 1730 gramdı

Benim doktorum boyunu söylemiyor çünkü yanılma payı yüksek diyor gerçi bende boya çok takılmıyorum büyük kızım yaşıtlarına göre oldukça uzun bebek 1730 gramdı
Banada söylemedi ama ben fl değeri yazıyor diye çarptım 7 ile. Kilosu bizimde 28+1 de 1206 gr geldi

Ben de kimseyi görmek istemiyorum. Alınganlık gözyaşları yok yere akıyor. O bıdı bıdı konuşanlara katlanılmıyor. Ama çok şükür sıkıntım yok hava bile serinledi

Ben de 28+2 yim.56dan 62ye çıktım şimdiye kadar.az önce annem geldi senin bu karnın ne zaman büyüyecek diyo bana göre de yarım dünya gibiyim (Eski halime göre)Özellikle bu iki haftada belirgin bir şekilde büyüdü karnım.

Kızlar bana artık 3-6 aylık kıyafet alın diyolar ama hep yazlık kıyafetler uzun kollu bişi bulamıyorum kış dönemine denk geliyo yazlık almiim diyorum ama. Kıyafet ve büyük eşyalar dışında ne almamız gerekiyor banyo malzemeleri, havlu, pişik kremi, alt açma, bez eksik neler var

Bol bol müslin örtü öncelikle. Ayrıca penye ve kalın battaniye, havlu, tırnak makası, törpü, saç fırçası ve tarağı, bebek yağı, kullanacaksan şampuan, yenidoğan bebek bezi, bebek küveti, küvet filesi, maşrapa, pişik kremi. Aklıma gelenler bunlar

Yağ krem şampuan vs. İçin mühendisinoğluna bak derim yıldızlar listesi yardımcı olur

Ben de tam bu sorun için bayramdan sonra alayım diyorum.geçen gün gittim hepsi yazlık.onlar işime yaramaz diye en iyisi bayramdan sonrayı bekleyeyim dedim.

Ben instagramdan buldugum bi sayfadan aldim cok guzel geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…