2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gerçekten de öyle düşünüyor insan yada ilk gebeliğimiz olduğu için böyleyiz belkide çünkü doğuranlarda hamileliği tekmelerini falan özlediklerini söylüyorlar
evet tekmeleri ben de özlerim ama bulantıları, iştahsızlığı, yorgunluğu, ağrıları özlemem sanırım

doğan allaha şükür büyüyor o yüzden doğsun elimizin altında olsun çabucak

Kızlar aranızda hamileliğinde saç kestiren var mı?biliyorum batıl inanç var bu konuda ama gerçekten çok bunaldım uzun saçtan ve saçım aşırı uzadı.
Hem kestirdim hem boyattım.hem de önce oryalle açıldı sonrasında da boya oldu.Boya kokusu burnuma bile gelmedi.onların hepsi batıl inanç.

Kızlar aranızda hamileliğinde saç kestiren var mı?biliyorum batıl inanç var bu konuda ama gerçekten çok bunaldım uzun saçtan ve saçım aşırı uzadı.
Ben kestirdim
Bebeğimin yaşam süresinin annesinin saçının boyuyla ilgili olduğunu düşünmüyorum

banyo yapmaktan derim saydamlaştı ya bu nasıl sıcak
Bebek küvetine su doldurup kendime minik bir havuzcuk yaptım hiç değilse ayaklarım serinliyor ilk kullanım böyle olsun istemezdim ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…