- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.081
Ben istersen aldiklarimi soyliyim ordan yola çıkarsın banyo küvet seti aldım anne yani portatif beşik aldım büyüyen ahşap beşik aldım biberon seti aldım ne olur olmaz diye emzik aldım zararlı diyolar haklilarda ama ben emzik kullanma bebeğe hastayım damagi gelisince vericemKızlar bana artık 3-6 aylık kıyafet alın diyolar ama hep yazlık kıyafetler uzun kollu bişi bulamıyorum kış dönemine denk geliyo yazlık almiim diyorum ama. Kıyafet ve büyük eşyalar dışında ne almamız gerekiyor banyo malzemeleri, havlu, pişik kremi, alt açma, bez eksik neler var
Ağustos annesiyim arkadaşlar ben de bu takımdan aldım. en uygun şu sitedeydi fiyat olarakHastane cikisim bu öneririm kumaşı ince değil tam bizim ayda doğan bebeğe uygun ve pamuk gibi doğal zeytin yağı kokuyor bu arada ben az havalandırıp yıkadım isteyen bakabilirGenel Markalar Yeni Doğan Erkek Kız Bebek Zıbın Seti 11
Genel Markalar Yeni Doğan Erkek Kız Bebek Zıbın Seti 11'li Organik 0-4 Ay Hastane Çıkış yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aynısından aldık, evet iç yatağı incecik sünger o yüzden ben de battaniye ve pike serdim içine yeterli olduMerhaba arkadaslar :) Soyle bi anne yani besik almayi dusunuyorum ama biraz ince icindeki yatak ayriyetten ne koyabilirim yukselmesi icin. Babynest ya da reflu yatagi dusunuyorum ama tavsiyeniz nedir ?
Daha kullanmadiniz sanirim ama urun nasil ? :) Ben de oteki ay almayi dusunuyorum battaniye yeterli gelir mi ki fazla yumusak olmamali diye biliyorum yatacagi yerAynısından aldık, evet iç yatağı incecik sünger o yüzden ben de battaniye ve pike serdim içine yeterli oldu
benim 31. hafta bitmek üzere 6 kilo bile alamadımAynı şey bende de var 29 haftalık olduk , 8 kilo aldım (56dan 64 e çıktım) göbek çevremde bir simit var gibi , ama öyle yuvarlak bir gebe karnım yok , gören herkes de bebek nerde diyorüzülüyorum artık bu duruma , bebek sağlıklı Şükürler olsun ama şu dönemde zaten üzülecek ağlayacak bahane arıyoruz , bi de bununla anneyi yormak neden yani. Neyse burada yalnız olmadığımızı görmek bi nebze rahatlatıyor , tek ben değilim diyebiliyorum . İyi ki varsınız .
Daha kullanmadiniz sanirim ama urun nasil ? :) Ben de oteki ay almayi dusunuyorum battaniye yeterli gelir mi ki fazla yumusak olmamali diye biliyorum yatacagi yer
benim de 31+1 de 1580 gr dedi. kilo aldır dedi. ama ne yapabilirim anası minyon, babası minyon bizden dev çıkmaz hocam dedim ona da güldü doğru dediMaşallah benim randevum 29+3te acaba 1400 falan olurmu. 26 +3te 930 gramdı. Çok besleyemiyorum sanırım ben
Tesekkur ederim guzel gunlerde kullaniriz insallahÜrün 10 üzerinden 7. Zaten ilk aylarda kullanırım portatif olsun her yere taşırım diye aldım o bakımdan iş görür.
Yumuşak olan battaniyenin dokusu zaten, katlayınca öyle puf puf olmuyor. 4e katlayıp içine serdim üzerine de pike. Yani gayet yeterli geldi ben gönül rahatlığıyla yatıracağım inşallah bebeğimi ❤
Ayni bEn.7 kilo almistim.2 kilosunu verdim 5 kio almis oldum.33.haftaya giricem alamiyorum.Yarin kontrolüm var.Bebek kac kilo merak ediyorum.En son 28.haftada 1600 gramdibenim 31. hafta bitmek üzere 6 kilo bile alamadımyiyorum, yiyorum ama kilo alamıyorum. Hamilelikten önce su içsem yarıyordu. çok kolay kilo alan biriyim ama neden böyle oldu bilmiyorum
Ben aldım bundan içine babynest koydum kesinlikle öneririmMerhaba arkadaslar :) Soyle bi anne yani besik almayi dusunuyorum ama biraz ince icindeki yatak ayriyetten ne koyabilirim yukselmesi icin. Babynest ya da reflu yatagi dusunuyorum ama tavsiyeniz nedir ?
Ne güzel bu hamilelikte almak istemiyorum kilo ama şimdiden 7 kilo aldım 70i gördüm canım çok sıkkın bu konudabenim 31. hafta bitmek üzere 6 kilo bile alamadımyiyorum, yiyorum ama kilo alamıyorum. Hamilelikten önce su içsem yarıyordu. çok kolay kilo alan biriyim ama neden böyle oldu bilmiyorum
Ben gebe kaldigim kilonun altındayım halabenim 31. hafta bitmek üzere 6 kilo bile alamadımyiyorum, yiyorum ama kilo alamıyorum. Hamilelikten önce su içsem yarıyordu. çok kolay kilo alan biriyim ama neden böyle oldu bilmiyorum
Ah cok guzel gule gule kullanin❤ bi sey rica etsem icine aldiginiz babynest in olculeri nedir ? Ben hep buyuk buldum nette de.Ben aldım bundan içine babynest koydum kesinlikle öneririm
Teşekkür ederimAh cok guzel gule gule kullanin❤ bi sey rica etsem icine aldiginiz babynest in olculeri nedir ? Ben hep buyuk buldum nette de.
Biz aksine anne baba oldukça iriyizbenim de 31+1 de 1580 gr dedi. kilo aldır dedi. ama ne yapabilirim anası minyon, babası minyon bizden dev çıkmaz hocam dedim ona da güldü doğru dedibir de bende gebelik şekeri var insülin kullanıyorum yok ne bebek ne ben kilo alamıyoruz
Ne güzel ben 9 aldim tabi yatarak geçiriyorum bu büyük etken.Ne güzel bu hamilelikte almak istemiyorum kilo ama şimdiden 7 kilo aldım 70i gördüm canım çok sıkkın bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?