2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben istersen aldiklarimi soyliyim ordan yola çıkarsın banyo küvet seti aldım anne yani portatif beşik aldım büyüyen ahşap beşik aldım biberon seti aldım ne olur olmaz diye emzik aldım zararlı diyolar haklilarda ama ben emzik kullanma bebeğe hastayım damagi gelisince vericem deterjan aldım bebek için sonra hastane çıkışı 5 li 3 set ve 10 lu 2 set var elimde hediye geldi kendim elbise yelek falan patik ördüm sonra Bebek çantası aldım kendim için iç çamaşırı ve lohusa pijaması aldım hasta kilit bez alicam tafsiye ederim babaynest yatağı var zıbın ve çoraplar bıraz aldım 3 6 ayindada kullanılacak şeyler var elimde ama hediye gelir diye almadım çok gelmezse alırım artık bornoz seti aldım muslin küçük örtüler aldım omuz örtüsü niyetine ve bı kaç tane muslin daha almayı düşünüyorum migrosta ıslak havlu indirimdeydi onu aldım bugün nasip olursa bebek arabasını ve kalan losyon yağını şampuanı falan alabilirim çok şey yazdım kusura bakmayın aklımda kalan bunlar

Hastane cikisim bu öneririm kumaşı ince değil tam bizim ayda doğan bebeğe uygun ve pamuk gibi doğal zeytin yağı kokuyor bu arada ben az havalandırıp yıkadım isteyen bakabilir

Ağustos annesiyim arkadaşlar ben de bu takımdan aldım. en uygun şu sitedeydi fiyat olarak

Merhaba arkadaslar :) Soyle bi anne yani besik almayi dusunuyorum ama biraz ince icindeki yatak ayriyetten ne koyabilirim yukselmesi icin. Babynest ya da reflu yatagi dusunuyorum ama tavsiyeniz nedir ?

Eklentiler

• 20200709_114414.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba arkadaslar :) Soyle bi anne yani besik almayi dusunuyorum ama biraz ince icindeki yatak ayriyetten ne koyabilirim yukselmesi icin. Babynest ya da reflu yatagi dusunuyorum ama tavsiyeniz nedir ?
Aynısından aldık, evet iç yatağı incecik sünger o yüzden ben de battaniye ve pike serdim içine yeterli oldu

benim 31. hafta bitmek üzere 6 kilo bile alamadım yiyorum, yiyorum ama kilo alamıyorum. Hamilelikten önce su içsem yarıyordu. çok kolay kilo alan biriyim ama neden böyle oldu bilmiyorum

Daha kullanmadiniz sanirim ama urun nasil ? :) Ben de oteki ay almayi dusunuyorum battaniye yeterli gelir mi ki fazla yumusak olmamali diye biliyorum yatacagi yer

Ürün 10 üzerinden 7. Zaten ilk aylarda kullanırım portatif olsun her yere taşırım diye aldım o bakımdan iş görür.

Yumuşak olan battaniyenin dokusu zaten, katlayınca öyle puf puf olmuyor. 4e katlayıp içine serdim üzerine de pike. Yani gayet yeterli geldi ben gönül rahatlığıyla yatıracağım inşallah bebeğimi ❤

Maşallah benim randevum 29+3te acaba 1400 falan olurmu. 26 +3te 930 gramdı. Çok besleyemiyorum sanırım ben
benim de 31+1 de 1580 gr dedi. kilo aldır dedi. ama ne yapabilirim anası minyon, babası minyon bizden dev çıkmaz hocam dedim ona da güldü doğru dedi bir de bende gebelik şekeri var insülin kullanıyorum yok ne bebek ne ben kilo alamıyoruz

Tesekkur ederim guzel gunlerde kullaniriz insallah

benim 31. hafta bitmek üzere 6 kilo bile alamadım yiyorum, yiyorum ama kilo alamıyorum. Hamilelikten önce su içsem yarıyordu. çok kolay kilo alan biriyim ama neden böyle oldu bilmiyorum
Ayni bEn.7 kilo almistim.2 kilosunu verdim 5 kio almis oldum.33.haftaya giricem alamiyorum.Yarin kontrolüm var.Bebek kac kilo merak ediyorum.En son 28.haftada 1600 gramdi

Ben aldım bundan içine babynest koydum kesinlikle öneririm

Eklentiler

• IMG-20200706-WA0009.webp
    106,2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG-20200706-WA0007.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 35
Ne güzel bu hamilelikte almak istemiyorum kilo ama şimdiden 7 kilo aldım 70i gördüm canım çok sıkkın bu konuda

Ben gebe kaldigim kilonun altındayım hala
Önceden ne yersem kilo olarak geri dönerdi
Şimdi ne seker ne tansiyon var ama
Bebek önde olmasına rağmen kilo alamıyorum
Ilk aylar buna üzülüyordum
Dr um üzülecek başka şey bulamadın mı diyordu
Onlar memnunlar
Ne kadar az kilo o kadar risksiz doğum dedi son kontrolde

Ah cok guzel gule gule kullanin❤ bi sey rica etsem icine aldiginiz babynest in olculeri nedir ? Ben hep buyuk buldum nette de.
Teşekkür ederim açıkçası bime gelmişti aldım ölçüsünü hiç bilmiyorum içindeki kartı attım tam içine sığdı ne büyük ne küçük biraz ondan büyük olsa sıkıntı olur sığmaz gibi reflü yatağı gibi aslında tekrar gelirse alabilirsiniz https://www.facebook.com/ bundan aldık

Biz aksine anne baba oldukça iriyiz o yüzden tabi bende önde gitse kilosu diye bekliyorm. Ne bileyim bu kadar besliyorum demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…