2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben birde son 1 haftadir kahvaltidan 1-2 saat sonra kusmaya başladım.Bulantilarim geri geldi.Normalmi acaba sizde hic oldumu kızlar
Arkadaşımda 30 haftadan sonra kusma olmuştu tekrar
Doğumdan sonra safra kesesi olduğu ortaya çıktı ameliyat oldu
Belki sizde de aynı durum vardır

Takip edicem tesekkur ederim besigin olculeri 45x80 diye hatirliyorum ama ona uygun bi sey bulamadim henuz. Insallah denk gelir yine

Ben birde son 1 haftadir kahvaltidan 1-2 saat sonra kusmaya başladım.Bulantilarim geri geldi.Normalmi acaba sizde hic oldumu kızlar

Bulantılar bende de hafif hafif var, 2.trimesterda öyle bir unutmuşum ki tekrar başlayınca korktum birazcık. Ama dediğim gibi ilk 3 aya kıyasla çok çok hafif bunlar

Benim evim küçük yatak odama beşik koyamam o yüzden oturma odasında takılcaz oğlumla ama bu oda da çok küçük normalde büyüyen beşik alacaktım ölçüleri çok büyükmüş vazgeçtik park beşikte içime sinmiyor normal sallanan eski tip bişi alcam galiba zaten beşikten ziyade yanımda uyur onun dışında yatak olan anakucağı var ona yatırırım ama beşikte almazsam olmaz gibi geliyor önerisi olan var mı çok araştırdım kafam döndü. Sleepy bez alıcam burda öneren çok oldu diye hatırlıyorum ve onun pamuklu ıslak mendili,bezini kaçlık almalıyım ? Son olarak kesinlikle biberon ve emzik almayı düşünmüyodum ama herkes emzik övgüsü yapmış formda (bu sayfada değil) bi kafam karıştı. Biberonda kaşık biberon diye bir şey varmış belki alırsam onu alırım diyorum. Küvetini a101den alcam bugün

Kizlar evde yalniz mi geciriyosunuz hamileligi yoksa yardima gelen giden birileriniz oluyor mu ? Ben cok zorlanmaya basladigimi hissediyorum bazen

Kizlar evde yalniz mi geciriyosunuz hamileligi yoksa yardima gelen giden birileriniz oluyor mu ? Ben cok zorlanmaya basladigimi hissediyorum bazen
İki haftadır annemdeyim şehir dışında.Ama artık dönecem Annecim baktı bana sağolsun.Ama evini de özlüyor insan

Yalnızım, eşim işe gidip geliyor işte onun dışında yalnızlıktan sıyıracak kadar tek başımayım. Coronadan dolayı hiç bir yere de gidemiyoruz evde sıkışıp kaldım, Annem farklı ilde kardeşimle arada sırada birbirimize gidip geliyoruz ama beni zorlayan fiziki koşullar değil duygusal yalnızlık oldu...

Kızlar doğum planı yapan var mı aranızda

İki haftadır annemdeyim şehir dışında.Ama artık dönecem Annecim baktı bana sağolsun.Ama evini de özlüyor insan

Ozler tabi ozlemez mi bende hep benim evimde yanimda olsun istiyorum ama olmuyor tabi

Aynen benimde oyle ya yalniz kalmak istemiyorum resmen hep biri olsun istiyorum Hormonlar bas gosteriyor galiba artik. Ama fiziki olarakta zorlamaya basladi hele son ay daha da zor olcak.

Ben yurtdisindayim.Esim calisiyor.Bulundugum ülkeye ucus olmadigi icin dogumda da yalniz olucam

Allah sizinde yardimciniz olsun isiniz rast gitsin insallah

Kızlar doğum planı yapan var mı aranızda
Ben yaptım canım, geçen kanamayla hastaneye gidip 5 gece kaldım, plasenta previa teşhisi koydular, ikiz gebelik de olunca sezaryen tarihi verdiler. Sanırım ilk ben doğuracağım Eylül annelerinden, Ağustos başında inşallah. Tabi erken doğum riskim yüksek, Temmuz’da da her an gelebilirler. Hayırlısı bakalım, inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza

34 haftayi doldurunca korkmuyo dr.lar pek sanirim sukur bu zamana kadar gelmissiniz

Heyecanlandım şimdi. İkiz değil ama plesanta previa. Oysa geniş geniş takılıyordum.

34 haftayi doldurunca korkmuyo dr.lar pek sanirim sukur bu zamana kadar gelmissiniz
Evet 30 lu haftalara geçince biraz daha rahatladım, hastanede korkma kuvözde 550 gramlık bebek var, seninkiler 2 kiloya yakın dediler. Ciğer geliştirici iğne yaptılar iki kez. Hayırlısı inşallah

Heyecanlandım şimdi. İkiz değil ama plesanta previa. Oysa geniş geniş takılıyordum.
Heyecanlanmayın onunda 4 çeşiti varmış, belki en hafifidir sizinki, benimki ikinci tehlikelisi, plesanta previa marginal, ben biraz abartmıştım son zamanlarda, çok yoruyordum kendimi, kızımı da hep taşıyordum kucakta, ondan tetikledi kanamayı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…