- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.101
Arkadaşımda 30 haftadan sonra kusma olmuştu tekrarBen birde son 1 haftadir kahvaltidan 1-2 saat sonra kusmaya başladım.Bulantilarim geri geldi.Normalmi acaba sizde hic oldumu kızlar
Takip edicem tesekkur ederimTeşekkür ederimaçıkçası bime gelmişti aldım ölçüsünü hiç bilmiyorum içindeki kartı attım tam içine sığdı ne büyük ne küçük biraz ondan büyük olsa sıkıntı olur sığmaz gibi reflü yatağı gibi aslında tekrar gelirse alabilirsiniz https://www.facebook.com/ bundan aldık
Masallah.benim gecen gün 28 haftadaki bebeğin kilosu 1070 idi. Sizinki ile baya fark varmişAyni bEn.7 kilo almistim.2 kilosunu verdim 5 kio almis oldum.33.haftaya giricem alamiyorum.Yarin kontrolüm var.Bebek kac kilo merak ediyorum.En son 28.haftada 1600 gramdi
Ben birde son 1 haftadir kahvaltidan 1-2 saat sonra kusmaya başladım.Bulantilarim geri geldi.Normalmi acaba sizde hic oldumu kızlar
Maşallah ben gayet kilo aldımAyni bEn.7 kilo almistim.2 kilosunu verdim 5 kio almis oldum.33.haftaya giricem alamiyorum.Yarin kontrolüm var.Bebek kac kilo merak ediyorum.En son 28.haftada 1600 gramdi
İki haftadır annemdeyim şehir dışında.Ama artık dönecem Annecim baktı bana sağolsun.Ama evini de özlüyor insanKizlar evde yalniz mi geciriyosunuz hamileligi yoksa yardima gelen giden birileriniz oluyor mu ? Ben cok zorlanmaya basladigimi hissediyorum bazen
Kizlar evde yalniz mi geciriyosunuz hamileligi yoksa yardima gelen giden birileriniz oluyor mu ? Ben cok zorlanmaya basladigimi hissediyorum bazen
Hafta olarakta önde bir garip hamilelik oldu anlayamadım.Doktorumun ağzından laf almakta deveye hendek atlatmakla aynıMasallah.benim gecen gün 28 haftadaki bebeğin kilosu 1070 idi. Sizinki ile baya fark varmiş
Ben yurtdisindayim.Esim calisiyor.Bulundugum ülkeye ucus olmadigi icin dogumda da yalniz olucamKizlar evde yalniz mi geciriyosunuz hamileligi yoksa yardima gelen giden birileriniz oluyor mu ? Ben cok zorlanmaya basladigimi hissediyorum bazen
İki haftadır annemdeyim şehir dışında.Ama artık dönecem Annecim baktı bana sağolsun.Ama evini de özlüyor insan
Yalnızım, eşim işe gidip geliyor işte onun dışında yalnızlıktan sıyıracak kadar tek başımayım. Coronadan dolayı hiç bir yere de gidemiyoruz evde sıkışıp kaldım, Annem farklı ilde kardeşimle arada sırada birbirimize gidip geliyoruz ama beni zorlayan fiziki koşullar değil duygusal yalnızlık oldu...
Ben yurtdisindayim.Esim calisiyor.Bulundugum ülkeye ucus olmadigi icin dogumda da yalniz olucam
Ben yaptım canım, geçen kanamayla hastaneye gidip 5 gece kaldım, plasenta previa teşhisi koydular, ikiz gebelik de olunca sezaryen tarihi verdiler. Sanırım ilk ben doğuracağım Eylül annelerinden, Ağustos başında inşallah. Tabi erken doğum riskim yüksek, Temmuz’da da her an gelebilirler. Hayırlısı bakalım, inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımızaKızlar doğum planı yapan var mı aranızda
34 haftayi doldurunca korkmuyo dr.lar pek sanirim sukur bu zamana kadar gelmissinizBen yaptım canım, geçen kanamayla hastaneye gidip 5 gece kaldım, plasenta previa teşhisi koydular, ikiz gebelik de olunca sezaryen tarihi verdiler. Sanırım ilk ben doğuracağım Eylül annelerinden, Ağustos başında inşallah. Tabi erken doğum riskim yüksek, Temmuz’da da her an gelebilirler. Hayırlısı bakalım, inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza
Heyecanlandım şimdi. İkiz değil ama plesanta previa. Oysa geniş geniş takılıyordum.Ben yaptım canım, geçen kanamayla hastaneye gidip 5 gece kaldım, plasenta previa teşhisi koydular, ikiz gebelik de olunca sezaryen tarihi verdiler. Sanırım ilk ben doğuracağım Eylül annelerinden, Ağustos başında inşallah. Tabi erken doğum riskim yüksek, Temmuz’da da her an gelebilirler. Hayırlısı bakalım, inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza
bir aksilik çıkmazsa normal olacak inşallah. ne zaman sancım, suyum ya da nişanım gelirse o zaman hastane yolu. gerisi daha kolay olur inşallahKızlar doğum planı yapan var mı aranızda
Evet 30 lu haftalara geçince biraz daha rahatladım, hastanede korkma kuvözde 550 gramlık bebek var, seninkiler 2 kiloya yakın dediler. Ciğer geliştirici iğne yaptılar iki kez. Hayırlısı inşallah34 haftayi doldurunca korkmuyo dr.lar pek sanirim sukur bu zamana kadar gelmissiniz
Heyecanlanmayın onunda 4 çeşiti varmış, belki en hafifidir sizinki, benimki ikinci tehlikelisi, plesanta previa marginal, ben biraz abartmıştım son zamanlarda, çok yoruyordum kendimi, kızımı da hep taşıyordum kucakta, ondan tetikledi kanamayı galibaHeyecanlandım şimdi. İkiz değil ama plesanta previa. Oysa geniş geniş takılıyordum.
Bende öyleyim kahvaltıdan sonra midemde durmuyorBen birde son 1 haftadir kahvaltidan 1-2 saat sonra kusmaya başladım.Bulantilarim geri geldi.Normalmi acaba sizde hic oldumu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?